kolay gelsin , itb custom mı olcak yoksa sadece borazanlarımı siz yapcaksınız ? borazanlar kaç cm olcak ,? mekanik iticiye çevirip 300+ egzantrik takcakmısınız itb ile beraber ?
itb evet custom olacak, sadece kelebekleri alıyoruz, manifolt ıvırzıvır herşey el emeği göz nuru olacak. borazanlar için belirli bir ölçü aralığımız var, arabanın karekterine göre birkaç ölçü denicez, hatta 5-6 ölçü bile deneyebiliriz, mekanik iticiye çevrilmeyecek üzerindeki egzantrikle devam. itb ve beyin den sonra proje tamamdır çok keyifli bir araç olacak.
Bora üstad haber bekliyorum senden![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
White Rs ile Dragda ikinci kez 3. olduk
11 kalkışta 7 kez 13 lü derece yaptım
0-402 derecem 13.842
Hedef itb+beyin+biraz daha hafifleme ile daha iyi dereceler..
Bana yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkürler![]()
Panpa dün akşam sende aracında süperdi tek kelime ile, 13sn lere inmekti hedefimizi başardık. Şimdi tekrar oturup düşünme zamanı13.500 ün altını alıcak bu araba, ne gerekiyorsa yapıcaz
![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Bu arada Can kardeşimin önerisini, bu yarış öncesi yaptık ve defalarca sardıra sardıra kalkmama rağmen çıkmadı ve sorunsuz bir yarış yaşadık
Uploaded with ImageShack.us
[IMG]Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
hayırlı olsun kadir abi. emeklerinin karşılığını alıyosun. bu arada 1. nin derecesi kaçtı senin kategoride?
İTB gelicek söylentisi vardı ?
Bora abinin getirceği bir parça gibi sanırım
Son durum nedir bilgilendirme rica etsek
Selçuk ITB manifoldunu bavulumda getirdim Amerika' dan geçen hafta. Manifoldun borozanları Türkiye' de araca özel üretilecek diye biliyorum.
Bu setup sonrası mutlaka standalone bir beyin takılması gerekecek gibi gözüküyor ama Kadir üstadın kafasında farklı planlar olabilir. Anladığım kadarı ile o daha çok deneye deneye göre göre kademeli olarak standalone olayına girmek istiyor. Kadir üstad daha iyi aydınlatır bizi.
Üstad yak şu ampulü de aydınlat biziBu arada mal bizzat yatak odamda yatağımın yanında duruyor
Ona özel ilgil gösteriyorum bilesin
![]()
muahahahah özel ilgi nedirşu metal banklı ya da damacanalı haberlere benzemesin sonu
hayırlı olsun bu arada.
delikler ilgisini çekmiş bora abinin![]()
aracı en kısa zamanda itb li istiyoruz kadir abi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)