User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Project Turbo SI (Kturbo)

Wukill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah emeğinize sağlık, merak ettiğim nokta frenler halen yetersiz yazmışsınız. Yapmayı düşündüğünüz bir değişiklik var mı frenler ile ilgili.

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ksilav Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkürler. Maliyet konusunda özellikle yazmak istemedim. Baştaki hedefle şimdi ki durumun arasında uçurumlar olduğundan bir süre sonra yaptığım harcamaları saymayı bıraktım. Ama çok ciddi maliyetlerlerle toplandı diyebilirim. 29 yaşındayım, hayatım boyunca böyle çulsuz gezdiğimi hatırlamıyorum İncir ağacı misali )
    istediğin gibi oldu sonunda turbo işi hiç bitmez sürekli bi upgrade olur eline emeğine kesene sağlık
    maliyet hesabı bana da çok soruyolar ama takip etmedim edemedim incir ağacı durumu bende de mevcut

yanlız hedef 400 bg ise aks olmasa bile şanzıman güçlendirmesi şart kardeşim meth kiti de lazım,yakıt kalitemiz *****.. aks da aklının bi köşesinde kalmalı hep, o kadar masraf edeceğine 300 bg olarak şu anki halini bozma bana kalırsa , ben öyle yapıcam yeterince keyif alırsın zaten

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel bir proje olmuş acaba drag yarışları için mi yapıldı yoksa keyfi mi?

ksilav - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Wukill Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah emeğinize sağlık, merak ettiğim nokta frenler halen yetersiz yazmışsınız. Yapmayı düşündüğünüz bir değişiklik var mı frenler ile ilgili.
    Çok teşekkür ederim;

Frenler yetersiz derken, freni yüksek hızlarda sürekli kullanınca sıkıntı yaratabiliyor. Tutmuyor değil, sadece mesela roll lerde yüksek hıza çıkıp tekrar yavaşladığında ve bunu üstüste yaptığında haliyle ısınıyor frenler. Ve durma mesafem uzuyor. Yoksa ciddi tehlike yaratmıyor trafikte. Çok da memnunum. Tabii ki yeni bir kit alıp, sistemi yükseltmek daha mantıklı. Bu tür kitler biraz daha ucuz olsa, hiç düşünmeden yaparım.
    Örnek olarak Darkness nickli arkadaşımıza sorabilirsin. O mesela Wilwood fren kiti almıştı. Çok da memnundu.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaç bar basıyor pekı suan?300 hp gorucekmı
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel bir proje olmuş acaba drag yarışları için mi yapıldı yoksa keyfi mi?
    Daha çok keyfi; ama artık herkes aklıma girmeye başladı draglar konusunda.
    Kalkışlarda fazlasıyla tutunma sorunu yaşıyordum.
    PWM sayesinde birden basınç gelmiyor, bu sayede tutunmayı biraz arttırdık. Draglar için uygun olur mu bilmiyorum, deneyip göreceğiz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaç bar basıyor pekı suan?300 hp gorucekmı
    Viteslere göre farklı basınç ayarladık. 1-2 Viteslerde daha düşük, 3-4-5 Viteslerde daha yüksek. Bu arada daha önce de yazdığım max 16 psi. doğru değilmiş, Loglara baktık ve aslında 1 bar olduuğunu gördük.
    300hp civarındadır, malesef tam net bir şey söyleyemiyorum. Darkness in Crx turbosu da aşağı yukarı aynı sonuçları verdi. O da 1 bar bastığında 300hp+ olduğunu söylemişti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istediğin gibi oldu sonunda turbo işi hiç bitmez sürekli bi upgrade olur eline emeğine kesene sağlık
    maliyet hesabı bana da çok soruyolar ama takip etmedim edemedim incir ağacı durumu bende de mevcut

yanlız hedef 400 bg ise aks olmasa bile şanzıman güçlendirmesi şart kardeşim meth kiti de lazım,yakıt kalitemiz *****.. aks da aklının bi köşesinde kalmalı hep, o kadar masraf edeceğine 300 bg olarak şu anki halini bozma bana kalırsa , ben öyle yapıcam yeterince keyif alırsın zaten
    Alınacaklar ne zaman bitti ki? Bilmiyorum duruma göre; eğer ayarlayabilirsem aks ve sanzumana da girerim. O kadar masraf ettik, biraz daha biraz daha diye diye ne hale geldi. Onu da yaparım herhalde

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok güzel kaan bu kadar emeğin karşılığı böyle keyifli bi makine olmalı özdin abinin ellerine sağlık ayrıca herkes görevini doğru yapmış ve sonuç harika görünüyo seçtiğin turbo bence hiç de fena değil şu contayı cometic kullanmanız çok iyi olmuş sapalamlar için boya ihtiyacınız olacaktı hem de daha sağlıklı çelik oluşu
    bunun yanında basıncı açmaya gerenk duymayıp kilit takarsanız daha ömürlü ve daha iyi aktaran bi makineye sahip olursunuz bu şekilde draglarda da boy gösterecektir
    ECUTECH İstanbul

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muharremin aracını senmi aldın hayırlı olsun güzel proje elinize saglık. aktarmayla ilgili planlar varmı kilitli gibi. su anda yere sorunsuz aktarabiliyormu gucu cekmis oldugunuz video varsa paylasırmısın.
    ve su anki turbo ile hangi devirde doldurabiliyosun.
    kazasız belasız güzel günlerde kullan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok güzel kaan bu kadar emeğin karşılığı böyle keyifli bi makine olmalı özdin abinin ellerine sağlık ayrıca herkes görevini doğru yapmış ve sonuç harika görünüyo seçtiğin turbo bence hiç de fena değil şu contayı cometic kullanmanız çok iyi olmuş sapalamlar için boya ihtiyacınız olacaktı hem de daha sağlıklı çelik oluşu
    bunun yanında basıncı açmaya gerenk duymayıp kilit takarsanız daha ömürlü ve daha iyi aktaran bi makineye sahip olursunuz bu şekilde draglarda da boy gösterecektir
    çok doğru söylüyosun, kilitli zaten aklımızda var. hatta bi arkadas drag için mi düşünüyorsun diye sordu. Keşke kenarda duran umrumda olmayan bi para olsaydı, o zaman herşeyini bi kerede alıp takardık. Şimdi parça parça tamamlamaya çalışıyoruz. Aktarmada gerçekten çok ciddi sorunlar yaşamıyorum. Bu PWM gerçekten değiştiriyor herşeyi. Tabii yine 2. viteste sarıyoruz. Ona yapacak bişey yok, ya da diff. Kısmet inşallah ilerde diyelim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rockford Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muharremin aracını senmi aldın hayırlı olsun güzel proje elinize saglık. aktarmayla ilgili planlar varmı kilitli gibi. su anda yere sorunsuz aktarabiliyormu gucu cekmis oldugunuz video varsa paylasırmısın.
    ve su anki turbo ile hangi devirde doldurabiliyosun.
    kazasız belasız güzel günlerde kullan
    teşekkürler,

daha önce de dediğim gibi, elbette aktarmada sorunlar var. Ancak olabildiğince aza indirmeye çalıştık. Turbomuz twinscroll, biraz daha erken doldurmasını sağlıyor. 4000 lerde dolmuş oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birkaçtane civicde 5 bijon porya görmüştüm resimlerde tabiiki. Ancak hangi aracın poryasıyla değiştirilmiş bu konuda bilgi sahibi değilim. Her bijon aralığı için uygun fren sistemi bulunuyor mu, yada siz fren sistemini büyütmek istediğinizi hangi markayı tercih edersiniz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Wukill Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birkaçtane civicde 5 bijon porya görmüştüm resimlerde tabiiki. Ancak hangi aracın poryasıyla değiştirilmiş bu konuda bilgi sahibi değilim. Her bijon aralığı için uygun fren sistemi bulunuyor mu, yada siz fren sistemini büyütmek istediğinizi hangi markayı tercih edersiniz ?
    Ben fren konusunda hiç araştırma yapmadım. Ancak sunu söyleyebilirim. Aracın ne bilmiyorum ama, genel de değiştirmene gerek kalmayacak her modele uygun kitler mevcut. Wilwood, Brembo, EBC, Rotora vs. Google da biraz araştırma yaparsan, daha güzel bilgi alabilirsin. Wilwood konusunda da Darkness nickli arkadas sana yardımcı olur.

x_power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah herşey cok güzel olmuş allah kaza bela vermesin ama o intercooleri değiştirin bence iyi sogutmaz içi düz borudur onun hava geldiği gibi geçer karşıya kışın iyidiy ama yazları sıkıntı olur yinede bi deneyin air temp yükselmezse iyidir
    MUSTAFA GENÇ 542 293 89 07

242 220 00 07

https://www.facebook.com/pages/MSG-p...0936457?ref=hl

İnsanın cahil olduğunu bilmesi bilgiye atılmış ilk adımdır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ksilav Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben fren konusunda hiç araştırma yapmadım. Ancak sunu söyleyebilirim. Aracın ne bilmiyorum ama, genel de değiştirmene gerek kalmayacak her modele uygun kitler mevcut. Wilwood, Brembo, EBC, Rotora vs. Google da biraz araştırma yaparsan, daha güzel bilgi alabilirsin. Wilwood konusunda da Darkness nickli arkadas sana yardımcı olur.
    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, aracım eclipse. Darkness a da bu konnuda danışıcam. Kazasız belasız sürüşler dilerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı x_power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah herşey cok güzel olmuş allah kaza bela vermesin ama o intercooleri değiştirin bence iyi sogutmaz içi düz borudur onun hava geldiği gibi geçer karşıya kışın iyidiy ama yazları sıkıntı olur yinede bi deneyin air temp yükselmezse iyidir
    Güzel dileklerin için teşekkürler, ve verdiğin bilgiler için de teşekkür ederim. İç yapısını bilmiyordum. Ve genelde de gece daha serin havada denediğimiz için bir sıkıntı yaşamadık. Haftasonuna doğru bi denerim tekrar. İnşallah dediğin gibi değildir.

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum jant ve lastik ebatlarını yazabilirmisin zahmet olmazsa

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

Mutlu KOÇER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmged_jan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum jant ve lastik ebatlarını yazabilirmisin zahmet olmazsa

16" Konig Traffic Wheels
    195/45/16 Kumho Lastikler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)