tüylerim diken diken oldu..allah kaza bela vermesin.. ;)
Printable View
tüylerim diken diken oldu..allah kaza bela vermesin.. ;)
dünyada sınırları zorlayan ve bir cogumuz için hayal olan aracı türk bir arkadaşımızın bu hale getirerek yayınlamasından gurur duyuyorum teşekkürler emeği geçen herkeze
ayrı bir dünya...
ama akhisarda görmek isterdik..
İyi dilekler için teşekkür ederim arkadaslar.Jant ve lastiğim Kismet olursa 1 aya kadar geliyor.O zaman Akhisar da olacağım insallah...
sorması ayıptır kaç hp araç merak ettim :o
Maşallah. Ülke şartlarında böyle bir projenin gerceklesmesi gurur verici.tebrikler
Daha dynoya cikartmadim arabami ama Denediğim 1-2 arabayı baz alarak 1.4 barda methonol ve nos olmadan 700 Hp civarında olduğunu tahmin ediyorum...
Ama benim için önemli olan kağıt üstünde ki beygirleri değil.Onemli olan sağlıklı ve sorunsuz yürümesi...
yürüyen foto sanki nürburgring'den bir kare gibi olmuş...
maaşallah
:)
Güçlü ve Yakışıklı oldu Maşallah :) istanbul parka yakışmış.. basıncı ne zaman arttırılıcak son durum nedir?
İyi dileklerin için teşekkürler mustafa.Allah izin verirse 17 jantlarım ve slick lastiklerim bu ay sonu gelecek o zaman basınç açacağım.Bu hafta sonu özgüne uğrayıp dynoya çıkacağım bakalım ne çıkacak.Bu arada 1.4 bar beni fazlasıyla tatmin ediyor :)
2.0+ bar +metanol+nos ile ne kadar çıkar 1200 hp'leri görebilir mi ?
bu sitede 2 tane asik oldugum araba var. birisi bu digeri hoca'nin vtec.. Allah C.C kaza bela zeval gostermesin her ikinizede.. ins 4 rakamli sayilarida devirirsiniz.. merakla bekliyorm 100 200 kac sn cikaracak diye.. kolay gelsin simdiden..
İyi dileklerin için teşekkür ederim.100-200 1.4 barda 3 kisi 5.7 saniye çıkarttım.Basinc açınca bakacağız sonrasına :)
Dun atasehirde aynamda gorunce bi an ne yapicagimi bilemedim :D