Burak selam, daha yeni bakabildim resimlere..
isin en heyecanli yerine geliyoruz, biz sana ecu ve harness yollayacagiz, once bir marsa basilacak bizim tuner daha gelmeden. Log istiyoruz. Detaylari konusuruz.
Burdan yazmak istedim, zira konuyu takip edenlerde degisikliklerin sebebini, ve getirisini gorsunler.
Surge tanki ordan HEMEN alin, minikler iyi soylemis, mazallah ordan darbe alirsan kotu olur. Arkadaki haliyi, plastigi komple sok, cope at. Meth kiti sokmen taraftariyim, aslinda senin ustan aradiginda soyleyecektim ama cok mudahil gorunmek istemedim. Zaten yuksek oktan kullanacaksin, gerek yok meth kite, ilerde pistlerde eserken beygirin yetmezse, oktanin az gelirse alkol motora gecersin

Oil catch can setupta ustanla onunla ayni fikirdeyim, direk turboya bagla, Intake 100mm olacak, yerin yok ama yaratin biseyler

Teinleri yol yakinken sokup sat bence, onlardan randiman alamazsin. Yada en azindan yay gerekecek, bakmadim ama tahminim 9/7kg yay vardir ustunde.
Birde NRG quik release cok tehlikeli, hemen kurtul. Sparco, omp gibi FIA sertifikali bisey alman lazim, yoksa direksiyon elinde kalabilir. Cin mali kullanmayacaksin, 1.kural bu