Arkadaşlar malumunuz ebay 247spares gibi y. parça bulabileceğimiz siteler var. Parça bedeli ve shipping ten sonra ekstra olarak gümrük parasımı ödüyoruz ? Bilgili arkadaslar yardımcı olabilirse sevinirim![]()
Arkadaşlar malumunuz ebay 247spares gibi y. parça bulabileceğimiz siteler var. Parça bedeli ve shipping ten sonra ekstra olarak gümrük parasımı ödüyoruz ? Bilgili arkadaslar yardımcı olabilirse sevinirim![]()
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
aldın şeyin durumuna göre gümrükte para ödüyorsun.
2dergi icin 2tl gümrüge para verirken 4 adet jantı kapıya kadar getirmişlerdi. kısaca gümrükcünün o anki ruh hali önemli faktör bu konuda.
aldıgın kişiye düşük fatura kestir bişe ödemezsin.. 149 dolarlık ürün aldık 14,9 dolar kesti faturayı.. kapıya kadar geldi ..
Anıl Atabey
Aldığın ürün sıfır mı ikinci el mi bu en önemli kıstas ..
Gümrük tamamen gümrükçünün insiyatifinde olan bir şey ..
Normal şartlarda 75 Euro (ürün bedeli + yol) altındaki faturalarda gümrük yazmıyorlar ..
Bazı durumlarda seni gümrüğe davet edip fatura ibraz etmeni isteyebiliyorlar ..
konuyla alakalı bir soru olucak
ebaydan aldığımız bir ürünün shipping ücreti tahmini ne kadar tutar?
parçayı sipariş ediceğin yer sana bu konuda bilgi veriri türkiyeye kargosu varmı varsa nekadar hatta pazarlık yap birazdaha ucuzlat ama ne fiyat verirler bilemem
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
uluslar arası satış yapanlarda shipping kısmında türkiye secersen kac para oldugu yazıyor bagzen. mesela 20$ yazsada adama mesaj at bayagı düşürüyolar.özellikle ingilterede olanlar
Gecen hafta tr ye paket gonderdim ve degerine 110 dolar yazdim ( degeri daha fazlaydi ) . Paketi acip gumruge takmislar ve kardesimden faturasini istemisler. Yok vs diyerek kavga gurultu 40tl vergi odeyerek almis.
Ebay üzerinden Fordum için İngiltere den parça getirtiyorum devamlı şimdiye kadar hep kapıya geldi sorun çıkmaz umarım, no commercial value diye bir ibare yazınca pakette sıkıntı olmuyor diye biliyorum
Wrecked Ford.. Pinto under bonnet
triger setine 70 dolar shipping diyor 80 dolarda hızlı shipping diyor ürünün yarı fiyatı neredeyse ama triger setinin burda 1500-2000 liradan aşağı olmadığnı düşünürsek her türlü ucuz![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)