bir gunlük evcimizi aldık :)
yarın yeni birliğime katılıcam herkese hayırlı teskereler.
Printable View
bir gunlük evcimizi aldık :)
yarın yeni birliğime katılıcam herkese hayırlı teskereler.
aynen evcimi aldım geldim aksam geri birligime teslimim herkese hayırlı teskereler ahali :D tekirdağ / malkaradan hayraboluya ustalıga :)
her şey anlattığınız gibiydi ama biz türker reisn bölüğüne düşmedik düşenler vardı ama ben oraya düşmedim kısa dönem sayısı çok fazla olunca 3.bölüğe attılar bizi...3+1 kuralını beynimize kazıdılar resmen yaşar bal geldi bizim bölükle yemek felan yedi günde 4-5 çeşit yemek yiyosunuz felan diyo ama ben 2 çeşitten fazlasını göremedim hele sabah kahvaltısı yani ne desem bilmiyorum ama bunada şükür :D :D
yemekler idare ederdi ama bulgur pilavını çok severdim bu saatden sonra yiyeceğimi sanmıyorum çünkü yediğimiz bulgur pilavları hepsi kumluydu :) sabah su sıkıntısı çok çektk 15 tane musluktan 3 tanesi akıyodu yani en azından akmaya çalışıyodu :D ben hasta olmadım çok şükür sadece boğazlar gitti bunada şükür milleti ambulanslarla felan götürdüler ateşler içinde günde 20 kişi revire gidiyodu :) bizim komutanlardan yana hiç bi sıkıntımız olmadı şükür aladdin üstteğmen vardı şeker gibi adamdı gerçekten .....:) ama hiç oturduğumuzu hatırlamıyorum eğitim alanı ve yemekhane arasında rap rap rap mekik dokuduk yani tuvalete akşamları iştimadan sonra anca gidebiliyoduk :)) daha anlatcak şey çokta milletin gözünü korkutmayalım :D :D
Sizden de bekliyoruz :D :D
ahahhaahahahahaha napyo bunlar ya :D :D
benim yemin töreni olalı 1 hafta oldu :) çok şükür beklediğimden çok daha güzel buralar sadece biraz soğuk oluyo sabahları :)
yarın şehitlik gezimiz var :)
Çanakkale Ezine'den selamlar :)
Şaka gibi usta birlğim Umuryeri-Beykoz :D
bugun 5te teslim olucaz herkeze hayırlı teskereler :)
ohh millet acemiliği bitirmiş :D
bizim hala 2 hafta acemiliğimiz var. dayanıcaz bakalım
kubilayy da yenimahalle inz bolugunde karşılama takımına düşmüş eğitim ağır olacak diye sölentiler var :D acemiliği iiyi geçmişti ama ustada kasacaklar gibi
hepnize iyi teskereler arda bu kadar şans olmaz helal olsn :D
kanka usta askerler için cidden çok güzel. 4 kişilik koğuşlar filan çok iyi. ama acemiler için aynı şey söz konusu değil :)
32 kişilik koğuş. yemekhane koğuş arası yürüyerek 8 dakka. senden sonra büyümüş bura. kütahya jandarma gelmiş buraya. 3500 acemi er var toplamda 9 bölük. ben 9. bölükteyim. uzun koğuş diyorlar o binada 1. koğuş 1. yataktayım. L koğuş ve 2 katlı koğuş da var burda. 2 tabur nizamiyesi tarafında. alay içtima alanı tam ters tarafta kalıyor. sen ordaki kapıyı mı kastettin yoksa bizimkini mi bilemedim şimdi :d
dün albay yılbaşımızı kutlayacak diye 2 km yol yürüyerek gidip geldik :) bacak kası yaptık :D
Bnmde bgn acemilik bitti ibrahim saolsun yardimci oldu egitim vs gormedik adam gibi ama askerlik bana koydu 1 gun yapilcak is degil yani (sahsi fikrim) dagitimda batman cikti bana insansiz ucus sahasi komutanligi heronlarin ussu,uzak olunca moralim bozuldu 7 gun dagitim kullandim ins usta birliginde zaman daha hizli akar bnm acemide en buyuk sikintim zamandi gecmiyor arkadas ;)
Bu arada batmanla ilgili bilgisi olan paylasirsa sevinirim