cem ne şanslı adambiz kubiye inş kütahya falan cıkar diyorduk
ceme denk geldi
cem ne şanslı adambiz kubiye inş kütahya falan cıkar diyorduk
ceme denk geldi
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Göktuğ balıkesir il jandarmadan gömeçe geçmiş akşam üstü 4 te oraya götürmüşler acemilik orada olacakmış![]()
makturan muratı arkadaşa buldurdum bugun içinde uğrayacak yanına inş işe yararşuan 39 sayıyordu arkadasımız kısa dönemdi
![]()
aksekıdekılerde rahat allaha sukur dun aksam sercanka konustum.ankaralı bı arkadas vardı aksekıye gıden ısmını soyısmını bılen varmı?
Balıkesir Gömeç İlçe Jandarma Karakoluna yolladılar bizi direkt acemiliğe... cuma yeminimizi ettik, 2 hafta daha burdayız sonra dağıtım olacak başka karakollara kura usulü
herkese iyi günler olsun
vay ardaya bak arkadaş yacok sevindm.
goktug hadi hayırlısı kubilayların yemin töreni önümüzdeki perşembekısmetse gidicez.
umarım iyidirsin iyi geçiyordur.
sıkıntı yok askerliğe dair, dün babaannem vefat etti, hayata dair sıkıntı var.
geldim cenazeye bugün işte...
allah rahmet eylesin goktug. cok uzuldüm sizlerede sabır versin rabbim...
Dünkü yemin töreni ardından bugün ilk çarşı. sivil insan görmeyeli bayaa olmuş yawAskerden selamlar. herkese hayırlı teskereler
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
arkadaslar uzun bir aradan sora selam ..
acemi birliğim olan Hatay- Jan. Eğitim Alayından sizlere sesleniyorum
askerlik hakkaten anlatıldıgı gibi b.ktan birşeymiş..
ilk çarşımıza çıktık 3bin sap !
çarşıda da bir b.k yok zaten..
neyse şafak 140ın altına indi sonunda ! dört gözle bekliyoruz ..
14 ocakta usta birlik K.maraş a gidiyorum ..
kendinize iyi bakın ve askerligi uzatabildiginiz kadar uzatın nası olsa bi ara bedelli gelir .
bugün yemin töreninin ardından çıktık şükür ankara-etimesgut zırhlı birliklerden..uzun bi süre etimesguta geleceğimi sanmıyorum..buraya düşenlerin allah yardımcısı olsun![]()
![]()
SDR GARAJ
oo serdar hayirli olsun, anlat bakalim etimesgut a dair herşey anlattığımız gibi mi çıktı??? (umarim bizden bu yana gelişmeler iyileştirmeler vardır)
türker reyiz nasıllar? yaşar balın 3+1 kuralı onca imkansızlıga ragmen yururlukte mi?umarim hasta olmadan sorunsuz kurtulmuşsundur survivor etimesguttan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)