cem ne şanslı adam :D biz kubiye inş kütahya falan cıkar diyorduk :D ceme denk geldi
Printable View
cem ne şanslı adam :D biz kubiye inş kütahya falan cıkar diyorduk :D ceme denk geldi
Göktuğ balıkesir il jandarmadan gömeçe geçmiş akşam üstü 4 te oraya götürmüşler acemilik orada olacakmış :)
makturan muratı arkadaşa buldurdum bugun içinde uğrayacak yanına inş işe yarar :D şuan 39 sayıyordu arkadasımız kısa dönemdi :D
askerden selamlar :D
çanakkale/ezine
aksekıdekılerde rahat allaha sukur dun aksam sercanka konustum.ankaralı bı arkadas vardı aksekıye gıden ısmını soyısmını bılen varmı?
nitrO_Oxide arda usta birliği olarak paşabahçe beykoza düşmüş :D :D
Balıkesir Gömeç İlçe Jandarma Karakoluna yolladılar bizi direkt acemiliğe... cuma yeminimizi ettik, 2 hafta daha burdayız sonra dağıtım olacak başka karakollara kura usulü
herkese iyi günler olsun
vay ardaya bak arkadaş ya :D cok sevindm.
goktug hadi hayırlısı kubilayların yemin töreni önümüzdeki perşembe :D kısmetse gidicez.
umarım iyidirsin iyi geçiyordur.
sıkıntı yok askerliğe dair, dün babaannem vefat etti, hayata dair sıkıntı var.
geldim cenazeye bugün işte...
:( allah rahmet eylesin goktug. cok uzuldüm sizlerede sabır versin rabbim...
Dünkü yemin töreni ardından bugün ilk çarşı. sivil insan görmeyeli bayaa olmuş yaw :) Askerden selamlar. herkese hayırlı teskereler
arkadaslar uzun bir aradan sora selam ..
acemi birliğim olan Hatay- Jan. Eğitim Alayından sizlere sesleniyorum
askerlik hakkaten anlatıldıgı gibi b.ktan birşeymiş..
ilk çarşımıza çıktık 3bin sap !
çarşıda da bir b.k yok zaten..
neyse şafak 140ın altına indi sonunda ! dört gözle bekliyoruz ..
14 ocakta usta birlik K.maraş a gidiyorum ..
kendinize iyi bakın ve askerligi uzatabildiginiz kadar uzatın nası olsa bi ara bedelli gelir .
bugün yemin töreninin ardından çıktık şükür ankara-etimesgut zırhlı birliklerden..uzun bi süre etimesguta geleceğimi sanmıyorum..buraya düşenlerin allah yardımcısı olsun :D :D
cliogt nin ustada belli oldu bandırma varmı başka kimse bizden bandırmada :D
oo serdar hayirli olsun, anlat bakalim etimesgut a dair herşey anlattığımız gibi mi çıktı??? (umarim bizden bu yana gelişmeler iyileştirmeler vardır)
türker reyiz nasıllar? yaşar balın 3+1 kuralı onca imkansızlıga ragmen yururlukte mi? :D umarim hasta olmadan sorunsuz kurtulmuşsundur survivor etimesguttan