haa pardon ben genel yazdın sandım tam okumadımDediğin doğru. 2 sene önce en yakın arkadaşım gitti iskenderuna , geceleri az görme sorunu var tavuk karasımı deniyor ne deniyorsa ? Ama hayatında pek zorluk yaratmıyor 5 senedir gece gündüz araç kullanıyor iş sebebi ile öle sorun olmuyordu onun için ama orda hastaneye gidiyor böyle askerlik yapamassın diyorlar kurula cıkıyor hop daha acemiliği bitmeden verdiler teskeresini
![]()
abi geç kalanlar için bi deyim vardı o geldi aklıma
adam birliğine katılmstır bile abi.
bu arada kubide katılmıs birliğine
herkes için hayırlısı artık.
edit: b.aktepe abi sanrım astek cıkaramadık bu dönem techden![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
kaç gündür nete girememenin zararları
bileydim bi iki isim verirdim rütbeli kesin yazı büroya geçirirdik onu rahat ederdi
abi usta birliğide belli değildi keşke göreydin cok işe yarardı tahminimce.
alican iyi yapmssnz bende kubiyle gidicekdim ama büyükler durmadan gitme gitme yollar karlı v.s. diye tutturdular nezaman dinlemesem başıma ufak-büyük caplı iş geldi bu sefer dedim sizin dediğiniz olsnyemin törenine hep birlikde gideriz 28 gün sonra falan diye okudum bir kaç yerde 10 ocağa falan denk geliyo sanrm geneldede cuma günü yaplıyorms
valla göktuğda ya 30 aralık ya 6 ocak diye okumuş tam bilmiyoruz açıkçası öğrenince haber vericek hemen ben gittim ya van bile çıksaydı giderdim yani![]()
Kardesim ve siteden tılsım merti alıp Amasya'ya gittik sabah 5.30 dan beri yollardayiz.Bolu'ya 50 km kaldi.sag salim teslim ettik ikisinede ama baya kötü oldum harbiden.Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bide giderken radara saplanmasaydik iiiidi![]()
Cem'i bugün hayırlısıyla teslim ettik, subaylarımız ilgilendiler sağolsunlar, çok rahat bir askerlik bekliyor Cem'iŞimdiden hayırlı teskereler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)