Olur kardesim uyar banada.. Konusalim gelince deneyelim.merak ediodum type r la nsl giderim diye? Görmüş oluruz muhabbetimizi yaparız.. Daha önce gelmiş baska bir mini herkes geçmiş ama bide ben denemek istiyorum.. Gecip gecmek sorun deil..
Olur kardesim uyar banada.. Konusalim gelince deneyelim.merak ediodum type r la nsl giderim diye? Görmüş oluruz muhabbetimizi yaparız.. Daha önce gelmiş baska bir mini herkes geçmiş ama bide ben denemek istiyorum.. Gecip gecmek sorun deil..
aynen kardesim gecmek gecilmek sorun degil bence de maksat muhabbet olsun hem bayramlasmis oluruz dedigim gibi.
always AT by AT
Nasipse bu haftasonu size bol bol deneyebileceginiz bir GC8 gonderiyorum.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Evet nasipse Denizliye yolcu ediyoruz. 1 bara 1 bar denersiniz rahatlıkla.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
alan arkadaşın adı netdi tanışıoruzdur aslında ama böle bi muhabet gelmemişti kulağıma
[SIGPIC][/SIGPIC]
SINGLE TURBO&SINGLE CAM VTEC
arabamın ayarı bitince herkesle denerim....turboymuş yok 1 barmış..yok 2 barmış..skıntı yok) ama önce şu sınavlarımı atlatmam lazım beylerr
sonra geliyorum daha önceki gibi
![]()
Emrecim senin ayarın bitmezzzzzzz!!!!!!!!![]()
www.honda-tech.com
SINGLE TURBO&SINGLE CAM VTEC
millet r yapmış bide üstüne nos basmış
bende katili çıkardım 3-5 tane bmw geçecektim gelmediler![]()
![]()
![]()
'''K I R M I Z IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII'''
neden sordugumuzu canlı ornekte verelimde akıllarda soru işareti kalmasın
http://www.techturkey.com/forum/maka...igh-boost.html
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)