abinin ilanındada yok turbo ne kadar ilginç
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 59292122
abinin ilanındada yok turbo ne kadar ilginç
Honda Civic 1.6 VTi 1999 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 59292122
sadece çaymı içildi akşam şimdi .....
Kim neyin gerisini yapmış açıklayın da bilelim, izleyip izleyip ortalığı kızıştırmanın manası yok, bana da söylendi miniyle deneyelim dendi ben herkeze gelirim dedim kimseden ses seda çıkmadı , asıl type r la denencek diye o gelmediğinden yapılmıcak diye düşündüm, ben typerimi t civic için satan adamım deneme olursa her türlü gelirimgeçilirim sorun da değil ama arabasıyla denemeyen arkadaşlar kızıştırmasın ortalığı
![]()
Kardesim burdayiz deneriz.. Görüsyrz zaten biliyoruz birbirimizi.. Baskalarının sözüyle haraket edecek adamlar deiliz.. Konusan konuşsun..
hemen üzerine alınmışın telinde sıkıntı var yok onu ben bilemem veli aradım dedi sadece ayrıca konuyu bi yere çekmıoruz sadece ortada bişey var yarası olan arkadaşımız üzerine alır sıkıntın yoksa yorum yapmanada gerek yok
tabi siz zamanında 106 lar vti lar binerken ben şahin biniodum kendi paramla alınmış bi şahin tabi sizle aşık atamam oturup hiç kalkamam ama zamanında typerın varkende sölemiştim arkadaşlarına kalakalım dıe o arada bi R olayı olmuştu şimdi turbo civic sahibiyim allha şükür kimseye terbiyesiz bi hareketim olmadı konunun başında da iice okuduysan atarlı giderli bi konuşmam yada bu olayın bu noktalara getircek bi kelime yoktu sadece insan gibi muhabbetimiz yapar arabalarıız dener dik diğer şehirlerde yaşayan arkadaşlarımız gibi ama denizli de bunu yapmak çok zor du her zmaan yine öle oldu
senle zaten bi olayım olamaz sen benden gömlek gömlek üstün bi adamsın herşeyinle senle aşık atamam
kendi emeklerimle sanayi dükkanında yapılmış bi arabam var parasını basıpta bu işi herşeyiyle 10 numara yapan abilerimize teslim edemedik imkanlardan dolayı
son olarakta bu kadar emekten sonrada kendi hakkımda buralardan konuşmamıza gerek yok arkadaşlarınla hbr göndermene ya da benim muhabbetimi yapmana hiç gerek yok bu kadar ugraştan senle denemeye de hiç gerek yok kardeşim
[SIGPIC][/SIGPIC]
SINGLE TURBO&SINGLE CAM VTEC
Hayır senle deneyecegime neden inandın onu anlamadım geçilmekten korkkum olsa velinin kat kat üstün ve sıkıntılı olmasına ragmen beni geçmesine gülüp gecmezdimkendisi de bilir, valla ben 8 senedir yaparım binerim satarım ne dediysem de o dur, beyin yapalım deneyelim dedik kısmet olmadı, olmak zorunda miydi sana endeksli yasamam heralde dmi
, ister denenir ister denenmez ama ibiza Cupra ile senin arabanı denicek kadar da değilim, geçersin belli aksini iddaya gerek yok, ayrıca r kelimesi ve denemicek adamlar diye not dusmusum sen üstüne alınmışsin belli ama üzerindeki mesaja bak, turbo civic Typer sattirir demissin komikce bende sendeki araba zamanında kendi arabamın markasını soylemisim,Doğru konusmusuz sıkıntı yok, benim hiçbirşeyden gocuntum olmaz, gecen aksam ben bı arabayla denerken veli taaa arkalardan gelip te gecti, araban bozukken bile geciyosun dedim
, yuzyuze bakacak adamlariz ama yalan konuşmak ve bunun savunmasını yapmak sana yakışmaz, ayrıca bende araba yikayarak para kazanıp alıyorum bu konu neden gündemde anlamadım, ama r falan yanlış cümleler, ben zaten miniyle deneyecektim sen gündemimde yoksun.arkadaşlarımla haber gönderdim sen onlara demissin ya ondan farklı birsey mı yapaydım anlamadım
neyse hepinize iyi gazlamalar ben bu tarz ortamlardan hep uzak durdum size iyi muhabbetler yazacaklarım bu kadar
bu olay dün kü bişey değil zaten geçmişte de sölediğin yanlış kelimeler oldu bunu sende benden daha biliosun herkeste bilir çevrende bu işler de bi emek söz konusu ve kim ne yaparsa yapsın ii veya kötü yorumu bi şekilde yapılır (zamanında da veli beni geçtiğin de çok güzel yapmıştınız) ama aşagılanmaz sen belki ne olacagını düşünmeden muhabbetleri yapmış olabilirsin kişilik olarakta nasıl bi adamsın onun hakkında yorum ypma hakkım yok tanımıorum çünkü seni
zaten böle bişey yapmaya çalışmak başlı başına bi hataydı bi daha da yapmaya çalışmam kim ne yaparsa yapsın zaten herkes ayrı ayrı şeyler peşinde
[SIGPIC][/SIGPIC]
ortada bi yanlış anlaşılma oldu. r muhabbetının aliyle falan ilgisi yok. yani aliyle denicek arkadaşlarla ılgısı yok. zaten alıyle denıcek velıden baska dogru duzgun araba yok. r muhabbetını ben kendı adıma yaptım. stok 320 ıntegraya kalkışta 5 boy atacaktı onu denemeye cıkcaktık ama gelmedıler nedense. benım arabamda arıza oldugu halde cıktım merak ettıgımden dolayı ama kısmet olmadı. bızde cıkmışken turbo cıvıc, vtı bıde ben bıkaç vıdeo cekmek ıcın cıktık gezdık bıraktık bu kadar yanı. kımse gocunup ustune alınmasın yanı. zaten ortada cupra ıle cıvıc denensın dıye bı muhabbette yok nerden cıktıysa bole bı yanlış anlaşılma bende anlamadım.
'''K I R M I Z IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII'''
Valla hiç bir kelimesinden hicbirsey anlamadım veli seni gecmis ben bisey yapmisim falan, sen takil kardesim bak muhabbetine bu durum beni asar, ilgim alakam anladığım birsey yok uzatmicam da zaten, tanımadığın belli az cok tanıyan vardır elbet, hadi kal salicakla.
uzatcak bişey yok zaten neyin ne oldugunu herkesten ii biliosun sende takıl kendi keyfince dicek bişey yok kesinlikle
[SIGPIC][/SIGPIC]
bu gün görelim araçları kim kimle yurüyecekmiş....
05 ac 106 serkan
60 he 106 mami
20 zs 106 sevki
20 da 106 eren
33 tp 328 sadık
20 hr 006 huseyin
bu gün tüm atmosferik araclarla deneye bilirim......
EcuTech Remapping
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)