User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
109 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Tina'nın Sessiz Vedası

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sitede ne kadar pitbuldan korkan sewmeyen varsa gelip köpeğimi sevsin ters bir hareke yaptıgı taktirde arabamın anahtarlarını veririm her pitbull aynıdır. Canı olan şerefsiz olan sadece sahipleridir ....
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sitede ne kadar pitbuldan korkan sewmeyen varsa gelip köpeğimi sevsin ters bir hareke yaptıgı taktirde arabamın anahtarlarını veririm her pitbull aynıdır. Canı olan şerefsiz olan sadece sahipleridir ....
    Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kısaca ne ekersen onu biçersin,evlat gibi çocuğunuda kötü yetiştirirsen gelir en başta seni vurur buda aynı öle
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

babacan benim canım ne senin nede bir baskasının aracıyla kıyaslanır nede herhangi bişeyle bu hepimiz içinde böyle şahsı adıma konusayım ordada yazdım ben köpege karsı fobim var diye sen bana dunyalarıda versen ben onunla yan yana gelemem ne dokunmasından bahsediyosun :S

sana sadece şunu söylicem şimdi sana birisi benim bi köpek balıgım var gel onunla aynı akvaryuma gir eger bişey yaparsa sana dunyaları vercem dese ne dersin acaba

tamam belki biraz farklı bi örnek verdim ama FOBİ cümlesi başlı baslına farklıı bi olay

sert çıkıştıysam affola
    SEDAN RED VTİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayvan sevgiisi olmayan insan degildir.

Pitbulun vahsiligi sahiplerinin yetistirme tarzindan kaynaklanir.

Yaziyi okuyunca gozlerim doldu,onun canini allah verir allah alir.
    OEM+

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı White Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    babacan benim canım ne senin nede bir baskasının aracıyla kıyaslanır nede herhangi bişeyle bu hepimiz içinde böyle şahsı adıma konusayım ordada yazdım ben köpege karsı fobim var diye sen bana dunyalarıda versen ben onunla yan yana gelemem ne dokunmasından bahsediyosun :S

sana sadece şunu söylicem şimdi sana birisi benim bi köpek balıgım var gel onunla aynı akvaryuma gir eger bişey yaparsa sana dunyaları vercem dese ne dersin acaba

tamam belki biraz farklı bi örnek verdim ama FOBİ cümlesi başlı baslına farklıı bi olay

sert çıkıştıysam affola
    Herseye bakış acımız farklı forum istanbulda girdim ben havuza köpek baliklariyla merak etme senin fobin var saygı duyarım benim demek istediğim garantisi benim neyse sanada saygım var illaki

Birde söyle düşünelim İstanbul gibi bibyerde yasıyoruz hapcisi var esrarkesi var katili var sapığı var duşun biraz sen neden böyle olmadin yetiştirme tarzı onlarında yetiştirme tarzı nasılsa öyle oluyolar onlar suçlu degil suçlu sahipleri
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herseye bakış acımız farklı forum istanbulda girdim ben havuza köpek baliklariyla merak etme senin fobin var saygı duyarım benim demek istediğim garantisi benim neyse sanada saygım var illaki

Birde söyle düşünelim İstanbul gibi bibyerde yasıyoruz hapcisi var esrarkesi var katili var sapığı var duşun biraz sen neden böyle olmadin yetiştirme tarzı onlarında yetiştirme tarzı nasılsa öyle oluyolar onlar suçlu degil suçlu sahipleri

söylediklerine harfiyen katılıyor ve saygı duyuyorum
    SEDAN RED VTİ

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim köpeğim de sürekli havlıyo saldırıcakmış gibi.. kimseye anlatamıyorum derdimi havlamasına bakma abi bişey yapmaz yüzde bin eminim diyorum kimse cesaret edemiyo.. arada gaza gelip yanına giden olursa kendini sevdiriyo direk ama korkan adama bunu anlatamazsın.. bi kere bizimki de kaçtı dedim inşallah millete havlayıp da kendini dövdürtmez.. köpekten korkan insanın gözüyle de bakmak lazım olaya yani..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim rottumu biri bıçaklasın onu bir hafta boyunca dükkanın en karanlık kısmına bağlar aklıma geldikçe döverim açık ve net cezası ne ise sorunda değil....
    aynen katılıyorum abi benim köpeklerime öyle birşey yapacaklar var yaaa

Alıntı trgy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayvan sevgiisi olmayan insan degildir.

Pitbulun vahsiligi sahiplerinin yetistirme tarzindan kaynaklanir.

Yaziyi okuyunca gozlerim doldu,onun canini allah verir allah alir.
    herşey yetiştirme tarzına bağlı evet.. evde dogom var köpeğin 1.5 seneden beri kimseye havladığını hırladığını hatırlamıyorum kendim hariç

driftnolimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu farklı yerlere gidiyor.

kıraathanedeki kaç kişi onun iyi huylu yetiştirildiğini biliyordu?
    hemde 2 kişi ısırılmışken?
    F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı...

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fazla ıyımser anlatılmıs bır hıkaye bence.Gazatede bu haber cıktıgında bambaşkaydı.Medyanın carpıtma haberler yaptıgı banko gercek ona laf yok ama bu kadar da ıyımser olabılecegını sanmıyorum.Pittbullar kotudur demıyorum ama saldırması durumunda cok cıddı hasarlar bırakabılen bır hayvan.Korkulması cok normal.Ne kadar kopeklerı sevsemde bende tedırgın oluyorum gordugumde.

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk okudugumda hikaye farklıydı ve sınırlenmıştım cunku kendıne güveni olmayan ezik yetişmiş hatta erkekliği bile yetersiz olan hanzolar bu köpekleri alıp vahşileştiriyor.İstediğiniz köpeği saldırganlaştırabilirim cinsin önemi yoktur bu buyuk ölçüde yetiştirilmeye baglıdır.Bu sabah gazeteyı okuyunca bir kez daha anladımkı bu haberleri yapanlar şerefsizlesebiliyor cunku gercek hikaye emınımki bu sabah okudugum.O hayvana vurmazsanız tekme yumruk atıp sandalye fırlatmazsanız o hayvan saldırmaz.Kimbilir hayvan içeri girince o cahil öküz herifler nasıl saldırdı hayvana nasıl azdırdılar o köpeği.Bogazını kesen o mahluk rahatlıkla insanda keser kendı kızınıda keser cok guzel yazmış kim yazmıssa.Ayrıca bence köpeği olmayan insan yazmasın bu konuya yorum cunku anlamaları imkansız bir köpeğin psikolojıısını yada köpek sevgisini.Sokakta o kadar hanzo cahil öküz insan varki bizim bile yaşamamız başımızın belaya girmemesi mucizeyken bir köpeğin öldürülmesine sasırmamak lazım ama azıcık insanızya azıcık hayvan sevgimiz varya dayanamıyoruz sınırleniyoruz!

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M power Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim pitbulum 3 yaşındaki yiğenimle oyun oynuyor diyorum gerçekten tehlikeli bir hayvan olsa ben onu yiğenimin yanına sokarmıyım sence

ben köpeğimi tasmasız gezdiriyorum ve bu güne kadar ben komut vermediğim sürece havlamamıştır

ilk mahallelide tepki gösterdi neden tasmasız gezdiriyorsun diye sonra mahallenin bütün çocuklarıyla oynamaya başlayınca herkesin fikri değişti cnm kardeşim

tmm yanlış kişilerin ellerine gçeince gerçekten birer azrail olabiliyorlar aam bu demek değildir ki pitbulların hepsi vahşidir benim tanıdığım çok pitbull var kuzu gibi olan tamamen sahibi nasıl bir insansa köpeğide o şekildedir.

1.si benim 2 tane kardeşim var başka yok?
    2.si ben orda pitbullar vahşidirmi yazmışım?sahibi vahşi yetiştirmiştir yazmışım. yazdıklarımı iyi oku idrak et ondan sonra bana alıntı yap.

Ayrıca köpeğin fino da olsa tasmasız gezdirmezsin.korkan var korkmayan var.benim hiç kavgayla dövüşle alakası olmayan gayet sevimli sevecen sürekli teknede insanlarla içiçe olan goldenım bi çocuğn elini ısırmıştı.hayvandır bu tasmasız sokakda gezdirilmez.

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gözlerim doldu okurken

çok çok üzücü bir durum , insanımız çok bilinçsiz ve önyargılı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Köpek ne olursa olsun ister fino ister aslan besle tasmasiz dolastirma lütfen benim köpeğime tasmasiz dolaşan iki tane kurt köpeği saldırdı kucağıma almak zorunda kaldım köpeğimi daha sonra diğer köpekler beni ısırmaya çalışınca bende köpeğimi yere bıraktım illaki bende hayvanımda kendini koruycak sonuçta saldirdi illaki doğal olarak her zaman tasmasiz dolastirilan köpek sucludur ehliyetsiz araç kullanmak gibi duşun bunu
    C R M performance

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlıyorum sizi tasmasız gezdirmeme tepki veriyorsunuz ama şöle bir olay geçti başımdan

gene tasmasız geziyoruz aslında tuvaleti için çıkarmıştım gece 11 civarlarıydı bir sokak köpeği geldi saldırdı benim ki gözümün içine bakıyor napıyım diye ben hedi oğlum dedimmi o hayvanı yerden yere vurur ben hayır dedimmide hiç birşey yapmadan boyun eğer karşısındakine ben köpeğime güvenmesem kesinlikle tasmasız dolaştırmam 5 senedir benimle birlikte benim bakışlarımdan bile ne demek istediğimi anlar yolda dolaşırken yanımdan en fazla 1 mt uzaklaşır sürekli dibimdedir bana zarar vermek istiyen hariç kimseye bir şey yaptığı görülmemiştir ne bi hırlama nede havlama
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    köpek korkumu pitbull la yenmiş biri olarak gerçekten üzüldüm nasıl davranırsanız o karşılıgı alırsınız yazık olmuş
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayvan severim, ama eğitimsiz bilinçsiz beslenmesine karşıyım, hele bu tarz köpeklerin. Fakat eğerki haber asparagas degilse çok dramatik ve duygulu yazılmış, köpegim olmadıgı halde cok dokundu. Anlayabildim hissini. Ne diyelim zor..
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türk medyası böyle işte, Allah belalarını versin...
    Yıllardır bu köpekleri canavar gibi göstermek ve kendilerine malzeme çıkartmaktan zevk alıyor şerefsizler...
    Acaba mahkemelik davalar hiç araştırılmış mı ? Saldırgan köpeklerin % kaçı kurt köpekleri % kaçı kulakları küpeli denen sokak köpekleri... ?
    Ama yoook adı pitbull ya en ufak birşey olsa hemen pitbull dehşeti diye haber yaparlar, neden çünkü ilgi çekiyor gazetelerini okutuyor ya bu haberler... Onların tek düşündüğü o zaten...
    Şuan evimde Rednose Pitbull köpeğim var, bu 4. pitbullum... Şuan 1 yaşında...
    Bir arkadaşımız yukarıda yazmış ben arabamın anahtarını veririm diye, ben o arkadaşımdan da büyük konuşuyorum gelsin benim köpeğimi görsün eğer en ufak bir hırçınlık yaparsa evimin tapusunu vericem...
    Pitbull kadar insanlarla dost canlısı başka köpek görmedim ben, sahibi piskopat ve asosyal yetiştirmediği sürece akılları sadece oyun oynamaya kilittir...
    Ama bizim milletimiz cahil işte bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya bayılırlar...
    Yazık şu yazıyı okudum sabah sabah moralim alt üst oldu...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)