User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
109 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Tina'nın Sessiz Vedası

106arts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu olay gercekten üzücü olmuş ama kaveye giren bi pitbula kimse ekmek vermz

deeperblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanlar bu tarz köpekleri bir hayvana bakmak yada hayvan beslemeyi sevdiği için bakmıyorlar. Hayvanları yaratık gibi yetiştirip yanlarında koruyucu birer makinaya dönüştürüyorlar.
    Kimse kusura bakmasın ailenizin yada çocuğunuzun üzerine koşan bir pitbull yada rot görseniz ne yaparsınız ? Dur önce bi bekleyelim niyetini öğrenelim diye beklermisiniz ? Yoksa o gelmeden gereken önlemi alırmısınız ???
    Köpeği köpek gibi besleyenlerin seçtiği cins zaten belli. Arada istisnalarda vardır tabiki. Benide kimse yanlış anlamasın hayvanları çok seviyorum ama eğri oturup doğru konuşmak lazım...

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah hayvanlara böyle zulmeden cahil cühela takımının komple belasını versin ne diyeyim

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benmde kedilerim köpeklerim oldu.... cok üzücü... acı verici
    JoYTeaM

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Köpeği köpek gibi besleyenlerin seçtiği cins zaten belli. Derken ne demek istedin anlamadim benim çok köpeğim oldu Kangal rot pit jackrusell Sibirya golden amac sewmekse hayvan sevgisiyse hepsine bakar severim ayırt etmeden su an pitbulum var ve çok memnunun cokta mutluyum
    C R M performance

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar burda ben köpeği düzgün yetiştiriyorm benim rotum pitim böyle bişi yapmaz yazanlar kesinlikle istisnasınız.... dışarıda dolaşın özellikle saçma sapan insanların cok oldugu mahallelerde pitbulların rotların ne halde olduklarını görün.

köpekden korkmak kendini korumaya almak nezaman abes bişey oldu? köpeğe delikanlılık olurmu yada iyi niyet can havlidir. köpekler öldürülsn vurulsn kesinlikle demiyorum yapanlarıda savunmıyorm ama olacak bilecek şeylerdir bu .

deeperblack ın yazdıklarınada katılıyorum

iyi besleyen kendine köpeğine güvenen kimse üstüne alınmasın başkasnın yetiştirdiği köpeği savunmasın
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşey yetiştirme ile alakalı.

BORKED
    BORKED

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Size şu kadarını söyleyebilirim kesinlikle yetiştirme ile alakalı en yakın arkadaslarımdan birisinde rott var beraber gittik aldık anne altından ve ogunden beri cok guzel yetıstırdı. İnanın komutu dısında hıc bırsey yapmaz kesınlıkle saldırgan değil. İçgdüsel olarak vardır biz insanlar hayvanlardan daha tehlikeliyiz ama şunuda unutmayın tamamen yetıstırme ıle alakalı. Gecen sene sanayıde gece yarısı bizzat bi sokak köpeğini pitbullarına parçalatan yavşaklar gördüm. Gözlerimle canlı canlı. Sanayinin ara sokağında arkadaşımın aracıyla geçerken gördüm ve o sahne halen gözümün önünden gitmez . Hatta dayanamayıp köpeklerin üstüne sürdük öyle bıraktılar ki birisinede vurdu arkadasım bile bile sonrasını bilmiyoruz ama böyle insanlara muhabbet kuşuda versen canavara dönüştürebilirler.

themehmet
    Misafir
    gerçekten yetiştirmee ile alakası. Jet Li nin ''Kır Zincirlerini'' filminide izlerseniz bunu daha net anlayabilirsinz. Orada jet li pitbulların karakteristik özelliklerini taşıyo ve ona gösterilen şeylere göre davranıyo izlerseniz daha net anlaşılabilr

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üzücü ama kimse g*tüne diş giren adam için bir şey yazmamış, yiyeceği 10 tane kuduz iğnesi de cabası. köpeği bıçaklamak vahşilik ama köpeği başı boş bir şekilde doğaya salan adamınki de cahillik..
    BBK90 CORSA OPC

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üzücü ama kimse g*tüne diş giren adam için bir şey yazmamış, yiyeceği 10 tane kuduz iğnesi de cabası. köpeği bıçaklamak vahşilik ama köpeği başı boş bir şekilde doğaya salan adamınki de cahillik..
    şimdi sen merak ettin bir kahveye girdin , girer girmez durup dururken herkes sana bakarak ayaga kalktı sana bagırıp cagırmaya basladılar.Ellerine sandalyeleri alıp sana sallıyorlar küfürler ederek bagırarak.Sende ustune gelen 2 kişi çat çut indirdin yumrukları.Sonra seni oracıkta kurban ettiler bogazını keserek.Şimdi çıkıpta kimse ama arkadaşta 2 tane yumruk atmış o ne olacak dermi ? Ayrıca kimse doğaya salmamış köpegi , cocugun annesi dısarı cıkarken kapıyı aralamıs unutmus o şekilde köpekde yürüyerek dısarı cıkmış.Salma malma yok yani..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ısırılan kardeşiniz çocuğunuz babanız aileniz olsa aynı yorumumu yazarsınız

kimse yolda başı boş pıtbull rot doberman gördüğünde a canım gel seveyim demez

korkar hayvanda bunu algılar kaçanı kovalar

hiç golden tarafndan parçalanmış bebek haberi okudunuz mu
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi sen merak ettin bir kahveye girdin , girer girmez durup dururken herkes sana bakarak ayaga kalktı sana bagırıp cagırmaya basladılar.Ellerine sandalyeleri alıp sana sallıyorlar küfürler ederek bagırarak.Sende ustune gelen 2 kişi çat çut indirdin yumrukları.Sonra seni oracıkta kurban ettiler bogazını keserek.Şimdi çıkıpta kimse ama arkadaşta 2 tane yumruk atmış o ne olacak dermi ? Ayrıca kimse doğaya salmamış köpegi , cocugun annesi dısarı cıkarken kapıyı aralamıs unutmus o şekilde köpekde yürüyerek dısarı cıkmış.Salma malma yok yani..
    şimdi şöyle bir şey var ben hiç merak edip kahveye girmiyorum, pek kahve alışkanlığım yok yani, ikincisi bana girişene ben de bıçak, sopa elimde ne varsa girişirim üçüncüsü de salmaktan kastım, sorumluluğunu almaktır, boşuna kanunlar koyulmamış... onun dışında hayvan sevgisi, hümanizm vs. kavramları tartışmiycam.
    BBK90 CORSA OPC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kahveye giren şöyle bir şey miymiş ?

bir iki yerli yabancı kaynaktan katliam haberi.. ayda bir duyduğumuz cinsten

İki pitbull 7 aylık bebeğe saldırdı CNNTurk.com

Pet Pit Bull Kills Pregnant Woman in Pacifica California Home - ABC News
    BBK90 CORSA OPC

RADEON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pitbull tehlikeli bi cins bu bir gerçek. herşey eğitime bakar bizim ülkemizde bu köpekler yanlış kişilerin ellerinde.kimse mecbur değil elinin kolunun yüzünün parçalanmasına birde o köpeğin okul bahçesine veya çocukların olduğu bir yere dalmayacağını kimse garanti veremez hayvan psikolojisi bu düşünemez sen ne kadar yetişrirsen yetiştir özellikle pitbull sa.iş sahiplerde bitiyor bence

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bulunduğum ortamada koşturarak bir pitbull gelse , bende kendimi savunmaya alırım..

Şimdi burda yazan hiçkimse o pitbullun kahveye nasıl girdiğini bilmiyor , bir ortama bir girmek var..Birde dalmak var...(Şu zamana kadar 4tane köpeğim oldu , şu andada jackrusselım var)

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse ırkı soyu belli olmayan bir hayvanı şeker kız candy modunda yetiştirmek istemez
    dost canlısı iyi bir arkadaş aranıyorsa zaten daha farklı türleri seçiyorlar
    yazıda pitbull sever biri duygusal tarzda anlatmış
    ama sizin testisiniz parçalansa ne derdiniz
    olsun oda öldü ki
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bu insanların cahilliğinden başka birşey değil ben çok gördüm sokak köpeği yolun karşından kendi haline geliyor diğer taraftan gelen adam hemen yerden bi taş sopa alıp hayvana atıyor hayvan kimin attığını görmüyor bile bu şekilde davranan adam asıl hayvandır köpekler durduk yere kimseye saldırmaz beyler bunu unutmayın bi köpek saldırdımı mutlaka birisi onu ya kışkırtmış yada canını yakmıştır
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deeperblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanlar bu tarz köpekleri bir hayvana bakmak yada hayvan beslemeyi sevdiği için bakmıyorlar. Hayvanları yaratık gibi yetiştirip yanlarında koruyucu birer makinaya dönüştürüyorlar.
    Kimse kusura bakmasın ailenizin yada çocuğunuzun üzerine koşan bir pitbull yada rot görseniz ne yaparsınız ? Dur önce bi bekleyelim niyetini öğrenelim diye beklermisiniz ? Yoksa o gelmeden gereken önlemi alırmısınız ???
    Köpeği köpek gibi besleyenlerin seçtiği cins zaten belli. Arada istisnalarda vardır tabiki. Benide kimse yanlış anlamasın hayvanları çok seviyorum ama eğri oturup doğru konuşmak lazım...
    Bu yoruma katılmamak elde değil. Konuya yazanların bir çoğu köpek sahibi ama birde burdan bakmak lazım. Niyeti oyun olsun, saldırmak olsun üstüme hızla koşan bir köpek olduğunda bunu anlayamam ki herkesin canı kıymetli kimse demez ilk hamleyi köpek yapsında niyetini anlayalım diye direk savunmaya geçeriz.

Köpeğin bıcaklanması bencede doğru değil. Kahvede oturan insanların yerinede koymak gerekiyor ama kendinizi içeriye hızla bir köpek girmiş siz hoşt vs yaptığınızda size saldırmış 2 kişiyi ısırmış vs vs. Can havli ile biriside köpeği bıcaklamış.

Suçlu kim? Köpek mi? Hayır. Kahvedeki insanlar mı? Kesinlikle hayır. Burada suçlu sahibidir, bebeğinin olması ile köpeğinin olması bence aynı şey bebeğin gibi davranacaksın dikkat edeceksin, edemiyorsan bakmayacaksın.Kahvedeki insanlara saydırana kadar köpeğine sahip çıkamayan sahibine saydırılmalı, köpeğin ölmesinin sebebi de kahvedeki insanların zarar görmesininde sebebi sahibidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)