Ya beyler belki köpek iyi niyetliydi, oyun oynayacaktı, kahvedekilerin hepsi kana susamış yabani adamlardı falan.
Ama benim merak ettiğim şey, hırsızın hiç mi suçu yok? Bu köpekleri beslemek yasak değil mi ? Ya beslemeyeceksin, ya da beslerim, köpeğime sahip çıkarım diyosan, gözünün önünden ayırmayacaksın her türlü sorumluluğunu alacaksın.
Yok efendim annesi kapıyı aralık unutmuş da dışarı çıkmış falan, kim evinde köpek varken ev kapısını aralık unutur? Pencereden atlasa gitse neyse.
Pitbull'ları çok severim ama adı çıkmış köpek beyler, sorumluluğunu alamayacak adam yetiştirmesin lütfen, kaç kişi yazmış önceki mesajlarında benim köpeğim kuzu gibi diye.
HVAC
herkez hayvan hakları savunucusukendini korumak için köpeği öldüren vatan haini ilan edildi ilginç , köpek saldırmış sağa sola , belki öldürülmese o kahveden kolu bacağı kopmadan kurtulan insan olmayacak hala olay anında hayvan hakları adam hayvan o hayvan bu hayvan diyosunuz anlayamıyorum , herhangi bi köpek saldırdı gözü dönmüş hayvanın , atlamış testisinize koparıp atmış köşeye hala ah gel yavrummu diyeceğiz ? köpeğide öldürürüm sahibinide bulur onunda testisini kendisine yediririm.
üzüldüm gerçekten :S
beyler aslında size forumun anlıyacağı dilde örnekliyim olayı...
Şahin'le Pitbul arasında cok fark yok
İkiside bilincsiz kişilerde olunca ki coğu bilincsiz kötü amaçli kişilerde sonucu böyle oluyor. bendede şahin vardı ama kimseye zararım olmadı alkollü araç sürmem, kimseyi taciz etmem sinyasiz şerit değiştirmezdim, sigara içirtmezdim arabamda. ama gel görki polis tarafından çevirilnce kaç kere koltuklarına kadar söktüler arabamı laf anlatamadım... simdi bakıyorm anılda gokhanda cidden düzgün efendi insanlar bu adamların pitbulu illaki anlattıkları gibidir. ama gel gör ki mahallede 3-5tane apaçinin elinde olan pitleri gör insanları korktmakdan başka bi amaçla kullanılmıyorlar... o yüzden herkes kendi pitini savunsun başkasının pitbuluna kefil yada referans olmayn![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Alayı or..... evladı onun çocukları bunların hem köpege saldırır sonra biz bişey yapmadık köpek bize saldırdı der kendi köpeğim'miş gibi duygulandım ilk postu okuyunca keşke köpek hepsini aynı duruma soksaydına dünya bir kaç kereksiz insandan kurtulsaydı
içimden geçeni yazmışın abi,
size veya çok yakınınız bir köpek tarafından parçalansa yaralansa bakalım o zaman ne yazacaktınız bu kadar masum anlatılan bir pitbull umu koruyacaktınız sizin canınız çocuğunuz gitmiş sonra hayvan sevgisi diyeceksiniz yok böyle bir delikanlı bizde hayvan seviyoruz fakat bu tarz doğasında saldırganlık olan hayvanları boş bırakmayacaksın, insan beyni ile hayvan içgüdüyle hareket eder bilemezsin hayvanın aklından geçeni bi çoğunuz bana karşı cephe alacak bunuda biliyorum önce can sonra canan benim için böyledir![]()
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
2adet pitbull sahibiyim.bugune kadar insana havlamadılar bile.ön yargı ve cahillik işte
Zalimler için yaşasın cehennem..
Kopek o kahvehaneye girene kadar kimseyi isirmamis saldirmamissa,kopegi pesine takip kahvehaneye getiren ve orda o kopege saldiranlardadir serefsizlik.Eger kopek saldirgansa kahvehaneye gelene kadar zaten bi 5-10 kisiye daha saldirirdi,boyle birsey olsaydi da bu haberi saptirarak haber yapanlar kacirmazdi bu propagandayi.Bir de kendinizi kopek sahibi yerine koyun,ailenizle,annenizle oturdugunuz evde yetistirdiginiz kopegi saldirgan yetistirir misiniz?
Hayvan girilebilecek en kötü kahve olan Avcılar ın kahvesine girdi. Isırılan kişilerden ve orada olanlardan dinlerseniz bir de olayı, durum onlar açısından çok daha dramatik. Hayvan severliğim bir yana, orada anlatılan bir durumda, bende olsam yapabilirdim. Zor durum...
İnsanlar başka anlatıyor,
İlk mesajda Tina başka anlatıyor.
isteyene gelsin sevsin sorun yok her sey sahipte biter
http://hizliresimyukle.com/showpic-135519/aa.jpg
C R M performance
çok sakin köpek o kadar sandalye sopadan sonra kaçıcağına millete saldırmaya çalışıyo. açık ve net söyleyim benim başıma gelse o köpek veterinere gidemezdi.
Olay kesinlikle çok kötü bende köpek besledim hala da besliyorum onun artık yanınızda olmayacağını bilmek bile büyük bi acı hele ki böylesi.Köpeğin durumu tabiki bu yetiştirmeyle alakalı ama tek taraflı bakıyoruz olaya arkadaşlarım abilerim.Köpekten korkan biri olun kahvede oyun esnasında bi pitbullun kahveye girdiğini ve saldırdığını düşünün.Zaten köpekten korkuyorsun ki hele pitbull.Bırakın size saldırmasını arkadaşınıza saldırsa sizde hamle yaparsınız.Tabiki kesmek vs çok insanlık dışı geliyor ama korku insana herşeyi yaptırır.O köpeğin evden çıkar çıkmaz kahveye gittiği ne ***** belki yolda sağda solda korkutuldu kızdırıldı da kahveye o şekilde girdi ve saldırdı? Neticede tasmasında Ne şekilde yetiştirildiği yazmıyorki birazda testisleri koparılan kişi tarafından bakın.Tabiki hayvanlara saygı gösterelim sevelim besleyelim ama insana saygıyıda unutmayalım diye düşünüyorum
bendede vardı işyerinde besliyordum bebek var diye eve getirmiyodum.ancak 2 ay dayanabildim site baskısına sonunda köpeği yolladım..bana göre en güzeli alacan bi kangal yetiştirecen en hırçınından salacan o kahveye bakalım ozaman kim kime acıyo![]()
Belli amaçlar için gidip parasıyla istedikleri cins hayvanı alıp, bahsi geçen amaçları için kullanacaklar, bi de bunun adına hayvan sevgisi diyecekler.
bi de köpeklerde herşeyin eğitimle alakalı olduğu söyleniyor ya hani, yahu insan bile eğitildiğinde saçmalayabiliyorken neredeyse her daim içgüdüleriyle hareket eden hayvanlar mı %100 kontrol altına alınacaklar eğitimle?
1 boxer (9 sene), 1 pitbull (2sene) kısa dönemlerde de Kangal,doberman ve Alman kurdu bakmış biri olarak diyebilirimki hikaye abartılarak yazılmış.bugün bir pitbull bana saldırsa gövdesinden kellesini ayırırım 1 dk bile düşünmem.pitbull köpek degil silahtir bunu bu sekilde bilelim
komançero garage
öncelikle sahibi adına çok üzüldüm bebekliğimden beri köpeklerle iç içe büyüyen biri olarak söyliyebilirimki insan ailesinden birini kaybetmiş gibi oluyor fakat pittbull silahır canidir gibi yorumlar çok yanlış bnce düşünebilen tek varlık insandır köpekler iç güdüleriyle hareket ederler insan bile nasıl yetişirse öyle devam eder evet pittbull diğer köpeklere göre daha saldırgan daha piskopat olabilir ama atın onuda iyi bir ailenin içine ısırmak nedir bilmez yani burda herşey yetiştirmeye bakar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)