User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
109 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Tina'nın Sessiz Vedası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar,şimdiye kadar genellikle memlekette kangal besledik.Küçüklüğümden beride köpeklerle haşır neşir olduk.

Bi pitbull görsem karşımda etrafımda ona vuracak birşeyler ararım.Yani korkarım.
    Karşımızdaki fino değilki,pitbull.

Kendi köpeğime karşı yapılsa,ogun beni durduramazlar.Üzüldüm açıkcası.
    Rahmetli dedemin lafı vardır''bi köpek kangal değilse o itten korkacaksın,sahibine bile saldırır derdi.''

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ısırılan kardeşiniz çocuğunuz babanız aileniz olsa aynı yorumumu yazarsınız

kimse yolda başı boş pıtbull rot doberman gördüğünde a canım gel seveyim demez

korkar hayvanda bunu algılar kaçanı kovalar

hiç golden tarafndan parçalanmış bebek haberi okudunuz mu
    Golden retriever sahibini parçaladı
    UYSALLIKLARIYLA BLNEN GOLDEN RETREVER CNS BR KPEK, SAHBN PARALADI !

Golden Retriever Sahibini Öldürdü
    m.milliyet.com.tr

Adanada Golden Retriever Küçük kıza saldırdı

Retriever küçük kıza saldırdı

Sivas Kangal 10 yasında Çocuga saldırdı
    http://www.pencerehaber.com/haber-78...-Saldirdi.html

Okul yolunda 9 yasındaki cocuga kangal saldırdı
    http://www.haberayna.com/haberdetay....7&Categoryid=7

kayseride yaşlı adama kangal saldırdı
    http://gazetesok.net/haber.jsp?cid=9..._saldirdi.html

Her köpek nasıl eğitildiyse o şekilde davranır.. yok pitbull muş yok silahmış yok vahşimiş geçiniz..

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okurken tüylerim diken diken oldu bızım ülkemiz malesef böle o köpek pitbull olunca katil cani yaratık oluyo şimdiye kadar belkı 20 tane pitbull besledım ben cokta ugrastım o işlerle ama bitanesi ne bana nede baskasına saldırdı
    bunuda en ıyı gökhan bılır aranızda o köpekler malesef bizim ülkemizde beslenıcek köpekler degıl o kadar sevmeme ragmen sırf yasaklar yüzünden şimdi alman kurdu beslıyorum
    benım hıcbı pıltbulumu agızlıkla gezdırmedım ama alman kurdunu gezdırıyorum cunku herkeze saldırıyo
    ben ne kadar evcıl yapmaya calıssamda böle oldu ama kımse sıkayet etmıyo alman kurdu dıye pitbull olunca havlasa bıle catıda sonrakı gun beledıye gelıyodu
    o köpeklere cok acıyorum yazık oluyo bilincsiz sahıbının yuzunden....

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 yasinda fln dim galiba birkac haftalik tatil icn gittigimiz memleketimde kopek isrmisti, Tatil hem bana hem aileme zehir olmusti ve yanlis hatirlamiyorsam 5 ten fazla igne yemistim karnimdan, Kopegin kuduz olmadigi anlasildiktan sonra babam tufekle vurmustu. Bu haberde kendini yada sevdiklerini koruma icgudusu, Kim olsa ayni seyi yapardi heralde en azindan bende olsam bende aynisini yapardim . ( yasadigim o olaydan sonra en ufak kopekten bile korkuyor(d)um ve hala az da olsa korkmama ragmen su an kopek besliyorum )

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pitbull u sevmeyen saldırgan olduğunu söyleyen insanların kaçı pitbull beslediniz ??sokakta 2-3 çakalın pit gezdirmesiyle değerlendirmeyin. pitbull bakışları ve davranış şekli itibari ile ağır başlı bi köpektir. düzgün yetiştirilen pitbull un komutsuz hırladığını duyamazsınız.

saçma sapan yorumlar gelmiş yok köpek sevgisi değil bunu beslemek falan. pitbull farklı bi köpektir. gen özelliği gereği agresiftir evet ama sen düzgün büyütürsen hiçbir pit saldırgan büyümez. sen o hayvana pişmemiş kanlı et yedirir sadece kendi boyu kadar kapalı bi ortamda büyütürsen o zaman dediklerinzde haklısınız. şunu da unutmayın goldenıda aynı ortamda büyüt oda öyle olur.

ayrıca kimse pit sevmek durumunda değil. pit çoğu insana ağır gelir karakterlidir öyle baskın biri değilsen istediğini yaptıramazsın. golden gibi herkese kuyruk sallamaz. o yüzden zor köpektir. patronun kim olduğunu göstermezsen oraya buraya kaçar her köpek gibi.

yazmayım dedim ama tutamadım kendimi.zaten pit sahibi kişilerin kanayan yarasıdır bu. herkesi bir tutmamak gerektiği gibi her pitbullu ve sahibinide bir tutmamak lazım.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    abi bu nedirr yaa pitbull savascı ruhlu bi köpek ama egitimli heleki sahıbıyle evde 2 senedir beslenmiş bi kopekten ne istedinizz sahibi adına cok uzuldumm
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birimiz şuraya kahvede hiçbişeyden habersiz kağıdını okeyini oynayan ve sonrasında kolu bacağı testisi ısırılan adamlarn agzından bi dramatik hikaye yazsak.Bakalım o ilk sayfadaki hikayeyi okuyup sonuna gelip gözleri dolanlar ne yapıcak çok merak ediyorum.

Aq memleketinde en değersiz şey insan hayatı olmuş..

Pitbull'u savunanlar nası bi çene yapısı olduğunu da biliyorlardır.İçeri giren köpek birilerinin sağını solunu kaptığında kopartana kadar bırakr mı bırakmaz mı bilirler. Vuruyosun bırakmıyo.Çekiyosun bırakmıyo e napıcaksın.Otur izle adamın testislerini koparsın orda dimi.

Etkisiz hale getirmek için vurmuşlar bıcağı.Üzücü durum ama yapılacak son çare o.Her iki taraf için de büyük talihsizlik olmuş.Ama şu konudaki yorumlar daha da fena.
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kahvede arkadaşlarla oyun oynuyordum..

İçeri koşa koşa bir genç girdi, yüzü bembeyazdı, korkmuş gibiydi.. 1 sn sonra arkasından havlaya havlaya ağzından salyalar saçarak bir köpek girdi..

Sanki gözü dönmüştü, hiç duraksamadan gencin üzerine saldırdı..

yakınlarda sahibi de gözükmüyordu, köpeği kimse durdurmaya cesaret edemiyordu..

biri de böyle bir hikaye yazsaydı, oldukça duygusal cümlelerle süsleseydi, insanları zor durumda saldırı altında tasvir etseydi, eminim bir çok kişi köpeği öldüren / belkide öldürmek zorunda kalan insana hak verecekti.

dn4859 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okurken köpek sahibi olarak benimde tüylerim diken diken oldu ama orda yazan gıbı olcagını zannetmıyorum işin aslı başka olabilir .

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyi savunuyor pitbull sahipleri anlayamadim onu yetistiren yavsak yuzunden hayvan bu hale gelmis.. Sizin gibi yetistirseydi kapidan cikip gitmezdi.. Yoldaki salak korkunca saldirmazdi.. Neticede durmak bilmeyen bi hayvan bir kahve dolusu insan baska kopege saldirsa kacar gider pitbull cani cikana kadar hepsine saldirmis.. Bende kopek cok seviyorum, cok uzuldum ama kizilicak kisi sahibi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArMy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birimiz şuraya kahvede hiçbişeyden habersiz kağıdını okeyini oynayan ve sonrasında kolu bacağı testisi ısırılan adamlarn agzından bi dramatik hikaye yazsak.Bakalım o ilk sayfadaki hikayeyi okuyup sonuna gelip gözleri dolanlar ne yapıcak çok merak ediyorum.

Aq memleketinde en değersiz şey insan hayatı olmuş..

Pitbull'u savunanlar nası bi çene yapısı olduğunu da biliyorlardır.İçeri giren köpek birilerinin sağını solunu kaptığında kopartana kadar bırakr mı bırakmaz mı bilirler. Vuruyosun bırakmıyo.Çekiyosun bırakmıyo e napıcaksın.Otur izle adamın testislerini koparsın orda dimi.

Etkisiz hale getirmek için vurmuşlar bıcağı.Üzücü durum ama yapılacak son çare o.Her iki taraf için de büyük talihsizlik olmuş.Ama şu konudaki yorumlar daha da fena.
    kmse adamın bir tarafları koparken oturup izle demiyorki sana veya bi başkasına. o saldırganlığı yapan köpek kangalda olabilir boxerda rotta her köpek yapabilir hatta terrierler daha saldırgan ç.k kadar köpek hepsinden giderli. olay milletin izlemesi değil. olayı yapan pit olmasa bu kadar konuşulmaz. kangal yapsa Türk milleti mantığında yahu kangal ne köpek yok kapı kadar yok baca kadar boy var der övünç meselesi yapılır. benim kast etmek istediğim bu.

yoksa elbetteki sahibininde hatası çok büyük. pitbull duran durdurulabilen bi hayvan değil. yeri gelir ne kadar patronda olsan gözü karardı mı geçemezsin önüne.olay o noktaya getirmemek hayvanını. benim köpeğim asla o noktaya gelmedi. düzgün yetiştirilen köpek asla kimseye sıkıntı vermez. ben evimde besliyorum apartman dairesinde ve bir kez bile havlamadı. 6 tane sokak köpeği etrafımızı çevirdi ve sadece bana baktı n yapayım diye. demem o ki bu tarz köepkler olduğu gibi vahşi büyütülmüş köpeklerde var. sizler bunları ayırt edip hepsini aynı kefeye koymamalısınız.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kahvede arkadaşlarla oyun oynuyordum..

İçeri koşa koşa bir genç girdi, yüzü bembeyazdı, korkmuş gibiydi.. 1 sn sonra arkasından havlaya havlaya ağzından salyalar saçarak bir köpek girdi..

Sanki gözü dönmüştü, hiç duraksamadan gencin üzerine saldırdı..

yakınlarda sahibi de gözükmüyordu, köpeği kimse durdurmaya cesaret edemiyordu..

biri de böyle bir hikaye yazsaydı, oldukça duygusal cümlelerle süsleseydi, insanları zor durumda saldırı altında tasvir etseydi, eminim bir çok kişi köpeği öldüren / belkide öldürmek zorunda kalan insana hak verecekti.

tam da ilave etmek istediklerim buydu at sahibine göre kişner, yazı da aynı şekilde. kimin ağzından yazdığınıza bağlı..
    BBK90 CORSA OPC

bskone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne ekersen onu biçersin..

BORKED

BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kmse adamın bir tarafları koparken oturup izle demiyorki sana veya bi başkasına. o saldırganlığı yapan köpek kangalda olabilir boxerda rotta her köpek yapabilir hatta terrierler daha saldırgan ç.k kadar köpek hepsinden giderli. olay milletin izlemesi değil. olayı yapan pit olmasa bu kadar konuşulmaz. kangal yapsa Türk milleti mantığında yahu kangal ne köpek yok kapı kadar yok baca kadar boy var der övünç meselesi yapılır. benim kast etmek istediğim bu.

yoksa elbetteki sahibininde hatası çok büyük. pitbull duran durdurulabilen bi hayvan değil. yeri gelir ne kadar patronda olsan gözü karardı mı geçemezsin önüne.olay o noktaya getirmemek hayvanını. benim köpeğim asla o noktaya gelmedi. düzgün yetiştirilen köpek asla kimseye sıkıntı vermez. ben evimde besliyorum apartman dairesinde ve bir kez bile havlamadı. 6 tane sokak köpeği etrafımızı çevirdi ve sadece bana baktı n yapayım diye. demem o ki bu tarz köepkler olduğu gibi vahşi büyütülmüş köpeklerde var. sizler bunları ayırt edip hepsini aynı kefeye koymamalısınız.
    Bu konuda geçen pitbull olduğu için onun üzerinden konuştum.Başka cins köpek cici pitbull kaka demedim..

Olay üzerinden yorum yaptım
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar,2 sayfa öncede yorum yaptım.Bu sefer başka açıdan yorum yapacam.Bizde köpek besledik dedik ama biz o köpeği neden besledik onuda yazıyım buraya.

Küçük baş ve büyük baş hayvanlarımız vardı.Mecburen onları otlatmaya götürürken 4 adet kangalımızda alırdık.ALLAH(cc)aşkına bu yazdıklarıma köpek besleyenler yanlış bulabilir.Evde köpek beslemenin adı nedir.Hem dinimiz açısıdan hemde komşularımız açısından bana göre yanlış.O köpekleri evde besleyenler ne amaçla besliyorlar.Helelki Amerikaların labaratuvar ortamında üretilmiş olan pitbulu neden besliyuor acaba?

Şuan büyük şehirde yaşıyorum.Sokakta elinde kangal gezdiren var.Ne amaca hizmet o köpeği kendi doğal ortamından alıpta neden şehirde beslemek istiyor.Heleki pitbul beslemek bana göre çok ters.Yaratılış gayesi pitbulun açıkca ortada zaten.

olcay_bora
    Misafir
    ne yaparsak yapalım insanların aklından bu önyargıyı silemiyoruz bu da beni oldum olası deli edio

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı silvia_s15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,2 sayfa öncede yorum yaptım.Bu sefer başka açıdan yorum yapacam.Bizde köpek besledik dedik ama biz o köpeği neden besledik onuda yazıyım buraya.

Küçük baş ve büyük baş hayvanlarımız vardı.Mecburen onları otlatmaya götürürken 4 adet kangalımızda alırdık.ALLAH(cc)aşkına bu yazdıklarıma köpek besleyenler yanlış bulabilir.Evde köpek beslemenin adı nedir.Hem dinimiz açısıdan hemde komşularımız açısından bana göre yanlış.O köpekleri evde besleyenler ne amaçla besliyorlar.Helelki Amerikaların labaratuvar ortamında üretilmiş olan pitbulu neden besliyuor acaba?

Şuan büyük şehirde yaşıyorum.Sokakta elinde kangal gezdiren var.Ne amaca hizmet o köpeği kendi doğal ortamından alıpta neden şehirde beslemek istiyor.Heleki pitbul beslemek bana göre çok ters.Yaratılış gayesi pitbulun açıkca ortada zaten.
    nedir pitbull un yaradılış amacı söyle bakalım merak ettim ?? kim labaratuvarda üretmiş onuda merak ettim.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nedir pitbull un yaradılış amacı söyle bakalım merak ettim ?? kim labaratuvarda üretmiş onuda merak ettim.
    apartman dairesinde besleyip, bir kere bile havlamamasını sağlayacak baskıyı - ki modern dilde bunun adı "egitim"- sağlamak. Yaradılış amacı bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    apartman dairesinde besleyip, bir kere bile havlamamasını sağlayacak baskıyı - ki modern dilde bunun adı "egitim"- sağlamak. Yaradılış amacı bu
    sen böyle besliyorsan bilemem ben köpeğimi bu şekilde beslemiyorum. benden daha iyi şartlarda yaşıyor. aminosudan tut carnitinine kadar tüy supplementlerine kadar alınıyor. günde 2 sefer dışarı çıkıp koşması sağlanıyor. zaten bunları yapmazsan evi parçalar bu köepk. önce bilinçlenmeleri lazım bu köpekler hakkında konuşanların.

linkteki site birazda olsa pitleri anlatıyor. detaylı yazmış yazan arkadaş.kopyala yapıştır yapmak istemedim emeğe saygı.

PıtBull X - Pıtbull Hakkında Detaylı Bilgi
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)