Lpgnin ne oldugunu biliyorsunuzdur araca verdiği zararida biliyorsunuzdur.
Ama ben iyi bişey taktiracağim derseniz lpgnin yaninda ekstra olarak yağlama sistemi takiliyor sitede konusu vardi özgür abi ve serkan abi araştirmişti yaptirmak için sonra ne oldu bilmiyorum araştirabilirsiniz
valla hakkatende hergun kullanan ıcın lpg sart tabı dıceksınız ozaman gıdın dızel alın dıye serı bır araba demekkı mılletımız sevıyor yanı bende hergun kullanırsam hem motorla oynarım hemde yuklerım yanı cok dogal 30 kurusa rahat rahat gezıp gazlanır yanı arabasına gore kafan bozuldumu al benzıne gazla yeterkı motorun ıyı olsun. ayrıca sahıbınden satılı wrx stı a adam brc turbo lpg takmıs cok memnunum dıyor satıyordu yanı takan takıyor arkadas gezmeyı sevıyor mılletımız lpg forever![]()
doğuştan araba manyağı
Gecen hafta boraya lpg taktirmaya gittim manisaya lavato,zavoli vsvs bi ton ürün vardi biz lavatoyu seçtik firma onun daha iyi oldugunu söyledi 200 hp ye kadar enjektörleri yetiyormuş.
Ama 200 üstü güçler için farkli bişey var fiyati 2300TL ve istediğin gibi ayar yapma imkani sunuyormuş kataloğunda bir cok spor arabanin ismi vardi da su dokulmuş üstüne net okunmuyor.
Düzgün montaj ile sorun çıkarıcağını sanmıyorum,honda motorları lpg ile uyumlu çalışıyor. 6 serisi bmw lere takıldığını düşünürsen vtin hakkı bile denir gayetde güzel olur hem ekonomik hem gazlamalı neticede kaç yaşında araba motor durumuda iyiyse gül gibi geçinir gider vtec-lpg
gcn plaka beyaz olan mı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)