porsche'ye , infiniti'ye , nissan'a , Vw'e filan takılıyor da , VTI da mı olmuyor![]()
günlük biniyodur , mecburdur , aile arabası 4 kapı vti sonuçta![]()
hatta tutkusundan vazgeçmeyip LPG değil , CNG de yapar , LPI da
LPG'li S2000 duymuştum ..anladınız siz![]()
Arkadaşlar ben fiat punto 1.4 turbo-jet arabama brc prodrive kit taktırdım.60 bin km de takıldı.8bin km dir sorunsuz biniyorum.Performans kaybı yok denicek kadar az..Yalnız kit fiyatı 2000 tl..
Bi abimizde vardi sefakoyde, canavar gibi kullaniyordu benzinede almiyordu gazlarken direk lpg ile gazliyordu.bizim bile aklimizda var duzgun motorlu alip lpglemek bem takarsam brc takarim sahsen, stp nin corsaya taktirdik sehirici 180 kurus yakiyor canimiz sikilinca komik paralara geziyoruz ornek verisem canakkaleye gittik geldik 80 liraya 80 90 sabit olarak gittik geldik daha ne istenirki, vtecede takilir %40 tasarruf edilir mis gibi
bir yere kadar gazlarsın . bunu da anlayan anladı..
Hocam ben ustayla bayaği konuştum lavato nun normal sıralı sistem lpgsini taktirirsaniz eğer CNG de destekliyor enjektörleri ileride istasyonlar kurulmaya başladiğinda sistemde yazilim ve bikac değişiklik ile cng ye dönebilirsiniz.
3-4 gun once bırı aramıstı arac ıcın eğer anlasırsak Cupraya Lpg takılırmı acaba dio bana 300 hp yeter dıe bahsedıyodu![]()
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
günü kurtarmak adına ve benim arabam şu kadar yakıyor dendimi şakşakcıları karşına almak için birebir ..aslan besliyorsan yemini vereceksin . atalarımız boşuna dememiş!!
abartılcak ne var ki?
Ferrari, Corvette, Jaguar'a takıtıranlarıda duyduk,
Neymiş bu Hondalar böyle, sanarsın Bugatti![]()
valla düzgün bir kitle çokta güzel performans kaybı olmadan lpg ile kullanılabilir diye düşünüyorum
lpg de sonuçta benzin gibi bir yakıt turu
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)