bu 5000 altı LPG 5000 üstü Benzin olsun dedıgınız gecıs bıraz sıkıntılı olmazmı ? sonucta sıralıda bıle otomatık oldugunda. gecıslerde bıraz vakıt gecmesı gerekmıyormu?
bırde yakıt yolunun gecısten once tamamen bosalması gerekmıyormu oyle bırsey yokmuydu? yanı soyledıgınız bana bıraz olmaz gıbı geldı ama teknoloji tabicıktıysa bırsey bılmem ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
aslında benzınden farklı bı yol gelse nos gibiolmazmı ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
doch vtec yazan o mavi motorunun kapağına, pistonlarına yandığımın vti'yı yaa
hastasıyım şahsen. az olsun, öz olsun VTI olsun arkadaş..
Ayrı bir tutku bu mevzu. Anlayamanlar, sevmeyenlere bir çift lafım var yani sonuçta tamamen tercih meselesi. Zevk meselesi.
Nemalanan kesimi ayrıca kınıyorum
+LPG candır bu ülke şartlarında![]()
butun hersey kıt ve montajla ve en onemlısıyse ayarla alakalı yanı bana marea ya takamazsın dedıler taktım araba 500 km kadar adaptasyon saglayamadı sonra guzel bır ayarla tupte 195 km kadar hıza cıktım yanı hıcbır sorun yoktu kesıcılerle cok gıttım sorun yok hersey parca ve programla alakalı gıdıp buyuk kafa ve turbo sıstemıne takılan tesısatları takarsınız guc kaybı yuzde 2 lerde olur yanı![]()
doğuştan araba manyağı
2 sene sonra benzin 7-8 TL olduğunda lpg siz vti var mı diye konu açarızBize bunu yaptıranlar utansın.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
arkadaşlar tabiki lpg her araca takılabilir alın takın...yanlız şunu unutmayın..aracı satma zmanı geline zaten spor araçlar zor satılıyor hemde üstüne lpg taktırınca nasıl satılır işte orası tam bir muamma sağlam bir zarar ediceksiniz bu bir gerçek..bende bir ara lpg baya araştırdım ama bu işi yapan bir akrabam sakın bulaşma dedi...hangi marka tüp olursa olsun motorun ömrünü kısaltırsın gibi şeyler söyledi...markanın farketmiyeceğini sıvı enjeksiyon işlerinin hikaye olduğunu avrupada tüp nerdeyse hiç kullanımadığını söyledi...yani burdaki markalar ve gazeteler yok avrupada şöyle teşvik ediliyo diye yazsada hepsi yalan dolan...sadece pazarlama için reklamdan başka birşey değil...siz siz olun spor araç alıcazsanız ya dizel yada benzinli alın standart aracınıza bile tüp takmayın..istemesenizde aracınız satarken değer yitiricek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)