Elif tuning hakkında 1 tane iyi şey duymadım.O kadar tuningci ve kargo imkanı varken elif tunıngten neden alışveriş yapılır onuda anlamıs değilim![]()
Elif tuning hakkında 1 tane iyi şey duymadım.O kadar tuningci ve kargo imkanı varken elif tunıngten neden alışveriş yapılır onuda anlamıs değilim![]()
hayır kişisel en ufak bir sorunum yok.. hatta ben gün aşırı ürün alan sürekli müşterilerindenim böyle bir şey ile karşılastığımda inanın sok oldum.. AYRICA BENİM KIZDIĞIM BANA SÖZ VERİYOR ANLAŞIYORUZ KENDİMİ ONA GÖRE AYARLAYIP ARKADAŞTAN ÜCRETİNİ ALIYORUM AKŞAM 2 KATI OLDU DİYOR.. BEN KARŞIMDAKİ ARKADAŞIMA NE KADAR MAHCUP OLDUM BİR DÜŞÜNÜN.. GİTTİĞİMDE CEBİMDE 80 DEĞİL 160 TL OLSA İNANIN ALIP ARKADAŞA YOLLARDIM BENİM İÇİN AĞIZDAN ÇIKAN SÖZ ÖNEMLİ..
Bu bahsedilen yer Kartalda ise benim biraderlerden biri bu elif tuningden stop angel far almıştı,
Mallar sorunluydu, kabul etmemişler sonra beraber gittik biraz papaz olup başka ürünler almıştık...
O günden sonrada bir daha ticaretimiz olmadı...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Demekki sıkıntılı bı firmaymis
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Mal ellerinde bayadir duruyorsa,eskiden dusuk kurdan almissa ve size verdikten sonra yerine koyacaklari 2katina cikmissa normal dicemde; hem verilmis ve soylenmis bi soz var tamam o konuda haklisiniz. o urunun baska yerlerdeki fiyatlari belliymis diyorsunuzda belkide o urun toptancida(yada tedarikcisinde) gercektende o fiyata yukselmistir(piyasadaki fiyatlarda stokta oldugundan dolayi eski fiyatlari olabilir).
Dedigim gibi olabilir ancak, gun asiri alis-veris yapan ve sozune guvenilir biriysen(hep ayni tarz is yapiyorsaniz) sana yapilan yanlis.
Kaparo vermek herzaman iyidir bu tarz yerlerleyada hic ugramamak...
Fusion35 ------> OnurD.
206'nın body kitlerini oradan sipariş edecektim,inanır mısınız belkide ülkemizde en pahalı fiyatlar o sitede var ,zaten ilgilenen sallayan yok ..
Reform tuning emre abiden almıştım güzel fiyata bu yazıyı okuyorsa selamlar![]()
imzasız..
bu siteye yamuk yapilmaz ha 2 gunde cortlattik firmayi
bi vti fiyatlarina cozum bulamadik bide benzin zammina..
bide ozon tabakasindaki delik var ama ugrassak o olur ben biliyorum![]()
Bu isin toptancısı çok yakın arkadasım ürünü dolar bazında satar ve dolar bazında fiyat verir çünkü dolarla alım yapıyorlar dolarla satış yapıyorlar trdeki bütün firmalara 200 dolarlık mazeme firmaya satılır piyasada 220 dolar olarak perakende satış olur günlük dolar kuru belirlenir ona göre tl cevirilir ve öyle satış yapılır şimdi sizin konunuzda nasıl oluyorda 100/100 zam gelir onu anlamadım
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bu firmadan memnun bir insan duymadım .. ama dükkanları açıksa biz nedesek boş demek ki alış veriş yapan insanlar var..
Bu adamlar demekki kur yukseldıgınde amerıcan dolarını yerıne avustralya doları ıle tl ye cevırıyorlar.Böyle iş ahlakı olmaz..
TeKS@S
seninkine benzer bir durum..
dün arabamın ön iki koltuğunu tamir ettirmek için oto döşemeciye verdim..daha önce pazarlığımızı yapmıştık..200 tl fiyat vermişti..işyerinden ayrılırken 100 lira verdim kalanını da iş bitince veririm dedim..sipariş fişine ücret olarak 250 yazmış..dedim biz seninle 200 e anlaşmıştık ?? işte ben seni memnun ederim vs vs..tek kelime ettim ve çıktım..vallahi vermem dedim..senin ağzından 200 lira çıktı ona da birşeyler yapabileceğini söylüyordun şimdi ise bindiriyorsun dedim..vermem dedim.
Nefret ederim böyle esnaftan bir iki kere alışverişim oldu yay ve ampul almıştım çok ta ilgili gelmediler bana mecburiyetten gitmiştim zaten. adamlarda müşteriyi sallamayan bi hava var.
bu gidişle bi aya kapanır orası![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
o nasıl bir fiyat anlayışı ya
malın gelişi değişir ama elindeki mala yeni alıcağın ürünün farkını eklemek eğer sabah el sıkışmışsan esnaflığa yakışmaz terbiyesizlikten başka birşey değil
adam bugun fiyat alır gider ertesi gün gelir fiyat değişti dersin başka
bu şekilde sabah el sıkışıp akşam geçerken alırım dedikten sonra fiyatı farklı soylemek bambaşka birşey
ordadan hiç alışveriş yapmamıştım yapmamda bu saatten sonra...
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Sanayide de durum farklı değil, takım yay ne kadara değişirsin diye soruyorsun biri 150 diyor diğeri 80.Sanki farklı işi yapacaklar, 2 dükkan da boş. İş yapmak istiyorsan makul olmalısın, 3 kuruşa 5 köfte arayışı kaçırır müşteriyi.
![]()
Instagram: mutusgarage
Arkadaşlar eskiden 10-15 sene öncesini bilen arkadaşlar anlar eskiden Merkez Bankası Devoliasyon yapar sabah Dolar, Mark iki katına çıkmış herkes perişan.
Şimdi böyle bir durum yok Allaha şükür dolar %3 %5 oynuyor hadi diyelim %10 oynadı peki ürünün fiyatı nasıl %100 zamlanıyor daha bişey demek istemiyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)