User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
200 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Elİf tunİng'İn tİcaret anlayisi....

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım orada çalışıyor ama açıkçası bende pek sevmiyorum orayı. Hem pahallı hem müşteri memnuniyeti ilk planda değil

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beş para etmez bir dükkan,uzak durun derim.. İlgi yok,alaka yok,fiyatlar dansöz gibi oynak ve inanılmaz abartı. Bu arada şikayetvar.com ' a yazabilirsiniz başınıza geleni.
    Bana OTTO kutusunda,OTTO diye sattıkları egzoz çakma çıkmıştı,daha ne olsun ki..

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka yapma Allah aşkına bunu sen söyleme bari

ben azımdan ne cıkarsa odur bilirsin benim ticaretim kimseye benzemezdi

varmı benden hiç şikayetçi olan bu gune kadar duydun mu

ama bunların olay farklı sen hala uyanamadın

bak bu arkadaş malı uygn alıp arkadaşlarına satıyor bence

işine gelmyen bişi olmuş ve şikayet ediyor

elif tuning benim babamın şirketimi banane ama ben bugune kadar Ordan şikayetçi kimse duymadım

ben dükkanı kapattıktan sonra maltepeye tek hakim adam onlar ve herkes memnun

AHmet abiye sormak lazım bu durumu bu arkadaş niye böle yaptı sen niye böyle yaptın diye

euro artması ile 80 tl mal 160 tl olmaz kanka bikere arkadaşın anlatımında abartı var

kimse 100 de 100 zamn yapmaz ülkede devalasyon olması lazım ben bu arkadaşları samimi bulmuyorum birde dikkat et arkadaşın yancıları da geldi konuya
    İşte o yüzden şaşırdım ya, bunca yıllık hukukumuz var duymadım böyle şey senden

Ha olay dediğin gibiyse 80'den 160'a çıkma yoksa o zaman konuyu açan arkadaş külliyen suçlu olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evimini önünde dükkanları , fakat daha önce hiç alışverişim olmadı, geçen sene ufak bişey lazım olmuştu evde arabayla uğraşırken dükkana girip sorduğumda ben yokmuşum gibi davranmışlardı onu hatırlıyorum ..

söz hakkı verilmeli bence dükkan sahibine yargısız infaz yapmamak lazım suçlu bile olsalar

mertrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ha olay dediğin gibiyse 80'den 160'a çıkma yoksa o zaman konuyu açan arkadaş külliyen suçlu olur.

aşağıdaki yazıda (miniks) bu artış olmaz gibi kesin cümleler kullanılıp beni yalancı durumuna düşürüyorlar.. x ürüninden 11 adet alıcam.. 7 adet rafta var 8*11=88'e anlaşıyoruz.. ve akşama sadece 4 adet daha yeni gelicek ve dediğim saatte geldiğimde bana 15*11=165 oldu ister al ister alma diyip gidiyor.. raftan sabah indirip ayırdığımız 7 adet'i zaten eski fiyattan rafa koymusunuz o zaman onları o fiyattan alıyım dediğimde ise bana neden o fiyattan verip zarar ediyim ki diyor.. rafa koycak yeni fiyattan satıcak zaten.. bende suç var mı acaba

euro artması ile 80 tl mal 160 tl olmaz kanka bikere arkadaşın anlatımında abartı var

kimse 100 de 100 zamn yapmaz ülkede devalasyon olması lazım ben bu arkadaşları samimi bulmuyorum

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet kardesim sende suc gar bak hala yazdiklarin yazdiklarinla uyusmuyor sen beni yuz yuze tanisaydin bee ticaretin olsaydi anlardan neden once esnafi hakli buldugumu bende yaptim bu isi yillarca bak simdi olayi kendi acindan gorme hep baska arkadaslarin yasadigi problem seninki gibi degil mesela subaru kanadi adam hakli onu musteriye yollucaksin senin sucun musteriyi alakadar etmez nete ucuz yazdigi icinde baska esnafi da bitiriyorsun sonucuna katlanicaksin

Ama senin olayinda kucuk parali bisi belliki ampul falan tarzi bisi bunlara toptancilar genelde cok zam cakar 3 tl 5 tl oyuzden sana bukadar zam yansitmasi normal he diyorsunki rafinda 7 tane vardi eski fiyattan aldi onu toptancidan zaten bana eski fiyattan vermeli

Ama adam yenisini alirken yeni fiyattan alicAk toptancidan zarar eder ozaman niye versinki ?

Hesapla sende cok basit bir hesap bende bunu acikliyorum

Yanci olayina gelince gelirde biri sunun paraya ihtiyaci yok falan filan savunucu mesaj atarsa yan i olur

Selamlar kardesim
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet kardesim sende suc gar bak hala yazdiklarin yazdiklarinla uyusmuyor sen beni yuz yuze tanisaydin bee ticaretin olsaydi anlardan neden once esnafi hakli buldugumu bende yaptim bu isi yillarca bak simdi olayi kendi acindan gorme hep baska arkadaslarin yasadigi problem seninki gibi degil mesela subaru kanadi adam hakli onu musteriye yollucaksin senin sucun musteriyi alakadar etmez nete ucuz yazdigi icinde baska esnafi da bitiriyorsun sonucuna katlanicaksin

Ama senin olayinda kucuk parali bisi belliki ampul falan tarzi bisi bunlara toptancilar genelde cok zam cakar 3 tl 5 tl oyuzden sana bukadar zam yansitmasi normal he diyorsunki rafinda 7 tane vardi eski fiyattan aldi onu toptancidan zaten bana eski fiyattan vermeli

Ama adam yenisini alirken yeni fiyattan alicAk toptancidan zarar eder ozaman niye versinki ?

Yanci olayina gelince gelirde biri sunun paraya ihtiyaci yok falan filan savunucu mesaj atarsa yan i olur

Selamlar kardesim
    yazdıkların yazdıklarına uyusmuyor derken nereden bahsediyorsunuz?
    Hayla sok içerisindeyim.. Yanlış anlamayın ama çok sabit fikirlisiniz ( yanlış anlamayın kötü olarak değil en ince sekilde açıklamama rağmen hayla aklınızdan gecen sekilde yazıyorsunuz ) beni tanımadığınız için nasıl birisi olduğumu bilmiyorsunuz.. isterseniz özelden bir forum ismi veriyim orada beni istediğiniz kişiye sorun 81 ilden herkez benim nasıl biri olduğumu bilir.. yancı olayına gelince benim 3 e 5 e ihtiyacım yok diye ben söyledim zaten bizde ticaret yaptık hemde dünyanın her yerine mal yolladık 3 5 deil 100 bin 200 bin 500 bin...
    benim haksız olduğumu düşünen var mı acaba 1 kişi daha
    saygılar abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ama senin olayinda kucuk parali bisi belliki
    evet küçük paralı birşey ama o küçük para için benden (angel eyes 3 xenon ve stop lambası) arkadaşımı oraya ben yönlendirmiştim hiç olmazsa az çok tanıdığım yer ordan al sonra bir şey olursa diye ondanda megane 2 LSD kapı kiti satmayı kaybetti...

paradan daha önemli seylerde var..

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Selamlar kardesim
    moruk

arkadaşın istediği üründen stocklarında olmasa ve akşama 5 te elinde olucak üründen dese ve toptancının sabahki fiyatından anlaşsalar. arkadaş akşam gittiğinde aynı şekilde ürün dolar artışı sebebiyle satıcıya yüksek maliyet sağlasa o zaman satıcı haklı olur. o zaman bile ben satıcı olsam ticari adımı kötülememek akıllara kötü birşey gelmesin diye o malın bana maliyetini gösteren fatura vb bir belge gösteririr.

ama bu noktada stocklarda olan malın mal ediliş rakamı belli. yeni gelen ürünleri yeni fiyatından satarsın ona eyvallahta stocklarda olan ürünün sana mal oluşu ortada. mal olmuş bitmiş. konsinye ticaret yapmıyorsun. adamdan çoktan almışsın malı transportu vs si herşeyi ödenmiş daha hangi hakla arttırıyorsun o malın fiyatını derler adama.

burda arkadaşta sürekli yeni bilgilerle yazıyor ürün rakamları küsüratları, daha sonra kendisi değil başkası adına almış olduğunu sölemesi ve sonrasında bu işten para kazandığını sölemesi falan da yanlış. baştan ne varsa yaz ki böyle miğde bulundırmış olma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu hakkında bir daha yorum yapmicam...

dip not: arkadaşım o kadar yol geldiğinde hayla sitelerinde olan 80 liralık xenon'a neden yok 5 ay sonra gel al ama istersen 190 liralık takıyım demeside ayrı bir soru işareti..

benim derdim para değil.. para iyi bir uşak kötü bir efendidir.. parayı siz kullanırsanız para sizin uşağınız para sizi kullanırsa siz paranın uşağı olursuznuz.. benim derdim sadece insanı enayi yerine koymaları..................konu hakkında daha fazla yorum yapmıyorum..

edit: onat abinin dediğine aynen katılıyorum.. (evet kendime almam ile arkadaşıma almam arasında bir fark yok bence en ufak bir yanlışlık olmaması için kuruşuna kadar küsüratıda söyledim

beni suçlu gören 1 KİŞİ oldu suana kadar...150 kişide

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkadaşlar bizde esnafız yapı malzemeleri satıyoruz kur değişimi esas en çok bize etki ediyor ama elimizdeki mallar eski kurdan almışsak zamda gelse yeni fiyattan vermiyoruz asla insanlara zam gelmiş ama bunlar elimizdeki eski ürünler ondan bu fiyattan veriyoruz diyoruz dürüstüz söylüyoruz o yüzden dükkanımızda allaha bin şükür boş kalmaz millet sinek avlar bizimki dolar taşar.. yeri gelir ustası gelir bir fırça alır gider 1 tl 2tl dir parasını istemeyiz bile.. birine söz vermişsek belli bir fiyat üstünden a malzemesi için bizim aklımızdaki birim fiyatından fazla çıkarsa o ürün mesala karşı tarafıda mağdur etmemek için gene almıyoruz o malı zamlı fiyattan elimizde yok diyoruz.. bu sefer çünkü zamlı fiyattan getirtsek adam diyicek ki bana şu fiyat demişdiniz bu fiyata çıkardınız malı işde bunla muhattap olmamak için nazik tatlı bir dille abicim elimizde yok diyoruz..

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar işim gereği bankalarla çalışıyorum.
    Şirkette muhtelif zamanlarda çok yüklü miktarlarda döviz alımı yapıyoruz.
    Kimi zaman milyon dolarlara yakın oluyor.
    Telefon açıp bankadan döviz kuru alıyoruz ve bir kurdan parayı bağlıyoruz
    bilirsiniz kurlar anlık değişim gösterir ben aynı gün içinde ne zaman gidersem gideyim
    anlaştığım kurdan bu dövizi verir.

Şimdi bu işten en çok para kazanan bankalar böyle yaparken bu küçük işletme neden bunu yapmaz.

He şöyle olsa: Satıcı olarak ürün elinde yoktur ve sipariş üzerine çalışırsın.
    buraya mal veren toptancı da o anki kurdan dükkana satış yapar. Anlarım.

ama bildiğim kadarıyla ***** dükkan stoklu çalışan bir yer ve ben de derim ki sana stoğuna girdiği döviz kurundan sat ürünü...

Yanlışsam düzeltin.
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ticaretten anlıyan bilen esnaf kalmadı nerdeyse.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Konuyu açan arkadaşın pek suçlu oldugunu sanmıyorum baksana tek değilki 50 tane yorum oldu orayla ilgili 1 taneside iyi değil.Birde 80 tl den 81 tl ye bile cıksa konustugun rakamın ustune cıkmak ticaret ahlakına sıgmaz.1 tl fark bile olsa müşteri haklıdır.

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu açan arkadaşın pek suçlu oldugunu sanmıyorum baksana tek değilki 50 tane yorum oldu orayla ilgili 1 taneside iyi değil.Birde 80 tl den 81 tl ye bile cıksa konustugun rakamın ustune cıkmak ticaret ahlakına sıgmaz.1 tl fark bile olsa müşteri haklıdır.
    aynen..

konuyu acan arkdsı hadi geçtık, onun harıcınde hıc olumlu bı yorum gormedıkki.

adamların kalitesı demekkı ortada..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elif tuning benim babamın şirketimi banane ama ben bugune kadar Ordan şikayetçi kimse duymadım
    Şu konuyu okumanız kafi. 1-2-3 değil, sizin dışınızdaki kimse memnun değil.
    Bence kimin arkasında duracağınıza dikkat edin.Ticaretinden memnun olunmayan birinin arkasında, bi şekilde kendi ticaretinizin ismini geçirirseniz, bi zaman sonra diger esnafla eş tutulursunuz.

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o satılan ürün heryerde hala aynı fiyat neden değişmedi fiyatı merak ediyorum....kur artışı olmasına rağmen hatta eliftende ucuza satılıyor...

Blackbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elif tuningi tanımam alışverişim olmadı ama benim aklıma takılan 5 yıldan fazla olmuş ayakta duruyorlar kötü esnaflıklarıya, ya bu adamlar gerçekten iyi esnaflar yada piyasa böyle esnafları hak ediyor.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu konuyu okumanız kafi. 1-2-3 değil, sizin dışınızdaki kimse memnun değil.
    Bence kimin arkasında duracağınıza dikkat edin.Ticaretinden memnun olunmayan birinin arkasında, bi şekilde kendi ticaretinizin ismini geçirirseniz, bi zaman sonra diger esnafla eş tutulursunuz.

Kardesim ben kimsenin arkasinda dumuyorum elifin avukatida degilim burda bu konuyu acmislar ama adamlarin haberi yok burde onlardan dinlemek lazim diye dusunuyorum

Musteri musteriyi getirir prensibim budur benim baskasi ile beni kiyaslama burda iki cumle yazdim diye bnim ticaretim bunlar gibi olucak degil

Ben sunu soluyorum farzedwlim elim 4 tane aem filitre var ve fiyati 100 tl biri beni aradi dediki kac para dedimki 120 tl
    20 tl kar ettim dogrumu

Sonra toptanciyi aradim dedimki filitre kac para dediki zam geldi senin alisin 140 tl

Simdi sattigimin yerine aynisindan koyabiliyormuyum hayir
    Aynisindan koyabilmem lazim mi dukkana evet

Ozaman min 140 a satmam lazim ki ayni maldan stoga koyabileyim

Bakkalar sigaraya zam geldiginde neden saklarlar zarar etmemk icin cok kazanmak icin degil bende bunu aciklamaya calisiyorum

Yoks su haksiz bu hakli demedim

Olayin raconu bu stockan cikan malin yerine aynisi konmali yoksa firma iflas eder hep boyle yapsa

Bu elif olur mehmet olur ahmet olur farketmez

Firinci ekmege zam yaptigi zaman bilki uncu zam yapmistir ona gore bakkalda zam yapar
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)