Google da aratınca kendi sitelerinin hemen altında şikayet konuları çıkıyor, rezilliğin bu kadarı. Bu konuyu okuyorsanız gidin firmanızın ismini falan değiştirin.![]()
bi karta bu konunun lınkı yazıp elıf tunınge verın belkı akılları başlarına gelırBu dükkan hakkındakı 2. konu bu gerçekten sıkıntı var demekkı
DR. OWL
konunun neden güncellendiği hakkında bi fikri olan yok mu?
ztn başka konular vardı burada amaç ne? bu konu için mağdur olan kim?
Valla bu ükede şahış olsun , bir tabela asıp iyi kötü bir dükkan açan herkes tuning ci olursa bu iş bu kadar ilerler zaten.İyi bile ilerledi aslına bakarsanız.
Piyasadaki kötü , iş bilmez servis ve tuning shoplardan çok olan bir şey varsa o da 3 kuruş için düzgün firmaları tercih etmeyen müşterilerdir.
Konuyu hortlatmışsınız ya , bende güncel bir konu sandım da yazdım.![]()
zevkine konuyu hortlatmadım
hüseyinnn nickli arkadaş yeni mağdur olmuş bende bölünmesin dedim
"Elif tuninge bayram öncesi cam filmi yaptırmaya gittim 2 saat sürecek dedikleri montaj 11'den öğle 3'e kadar 4 saatte zor bela bitti camlarda benek benek nokta nokta birkaç yerindede kıvrım yerler kalmıştı heralde 2-3 güne kuruyunca geçer dedim ama 3 hafta geçti geçmedi telefonla aradım getir bakalım dediler götürdüm arabayı ne deseler beğenirsiniz:
senin araban eski model (bu arada aracım 99 model passat) biz cam fitillerini söküyoruz camı temizleyip filmi yapıştırıyoruz ondan sonra fitilleri takıyoruz senin fitiller eski olduğu için içinde çok toz var filmin aralarına ister istemez giriyor ne yaparsan yap o noktacıkları gideremeyiz ama o kıvrım yerleri o camları yeniden yaparız dediler inanmadım Bostancı LLumara gittim arabayı gösterdim kesinlikle işçilik eksikliği dikkatsiz özensiz yapılış böyle olmasına neden dedi firma çalışanı
ne yapayım bu adamlara anlamadım forumdada baya eliftuning zede çok zannedersem
alışveriş yapacaklara tavsiyem kesinlikle bu firmadan uzak durmaları esnaflık insanlık sıfır malın arkasında durmuyorlar herşey satana kadar daha semtine uğramam bu firmanın"
Hayır o değilde böylesine tuningin ticaretin içine eden bi firma
hala nasıl iş yapıyor anlamak mümkün değil.
forumda daha oncedende konuları var baya ozensiz ve kötü calısıyorlar belli.her giden memnıyetsız sekılde cıkıyormus.
stogundaki mallarada mı zam geldi yani niye anlaştıgın fiyata vermiosn ticaret insanı![]()
arkadışım bu adamlar minisbüslere ısık satmaktan gelip cogu malzememnin cidden ne işe yaradıgını bilmeden sadece satmak için olur olur deyip gecirmenin peşinde olan insanlar esnaflık zor kazanılan bir sey bizde esnafız malzeme satıyoruz yeri geliyor yanlış fiyat veriyoruz teklif geciyoruz zarar etsek bile ses cıkarmıyoruz esnaflık kolay degil... Artı sattıkları hiç bir ürün ucuz degil mecburda kalsam ordan alana kadar dısardan almayı tercih ediyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)