Abi sen satiyor musun aracini temiz gorunuyor profil resminden :D
Printable View
Abi sen satiyor musun aracini temiz gorunuyor profil resminden :D
benim isteyeceğim meblağı kimse vermeyeceği için satılık değil.
peki o zaman :D
o zaman işler değişir :D
Renault / Megane / 2.0 RS / SERVİS BAKIMLI, MASRAFSIZ, KAZASIZ RS sahibinden.com'da - 66005640
bu araba hakkında bılgısı olan varmı? kaca bırakıyor en son!
bu arada arkadaşım gaziantep'deki aracı aldı şimdi yüklemeye başlıyoruz ufaktan :D
ugk musada değilmi şuanda?
Renault Megane 2.0 RS 2006 Model 33.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 53216817
Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 65962810
2 siyle ilgili bilgi verebilcek varmı ciddi ilgilendigim araçlar bilen varsa önce buradan ögrensem
turuncu olan rs
bu aracın ilanda yazdığı gibi temiz olduğuna dair duyumlar aldım detayını bilmiyorum. ancak rs alırken detaylı bir expertiz ve psi ölçerli saat ile gene serviste kompresyon testide yaptırırsanız gerisini fazla düşünmeyin diyebilirim.
mavi olan rs
bu araçla ilgili bilgim yok ama rengi çok iyi. eğer temiz ise benim öncelikli tercihim olurdu. (tabi o ben sahteyim diye bağaran stickerları sökerek) araştırmak incelemek lazım.
ikisinide araştırırım yarın bilgi alabilirsem servis kayıtları kasko filan görebiliyoruz buraya yazarım.
ayrıca arkadaş çevremdeki araçlarıda araştırıcam tanıdığım çok temiz olduğuna emin olduğum bi kaç araç var ama satmıyorlar satan olursada yazarım buraya. bazı araçlar hiç sahibindene girmeden seri seri satıldı.
http://www.techturkey.com/forum/foto...ography-4.html
bu aracı aldı arkadaşım egzos,intercooler yazılım gibi şeyler düşünüyoruz daha önce uygulayan var mı ? yazılımın haricinde neler yapılabilir mesela ?
ben uygulanabilecek hepsini uyguladım.
intercooler egzos filtre uygulanabilir. iyide olur. custom garage tavsiye ederim egzos ve filtre için.
tabi önce aküyü bagaja aldırın sonra gidin. intercooler içinde çözüm buluruz. bütçesine göre forge olabilir yada forgenin çakması var yarı fiyatına o da olabilir.
Şu Rs'i bilen varmı.Baya hızlı bir Rs diyorlar.Ama internette videolarına rastlayamadım. Bi arkdaşıma düşünüyoruz.Kazasız boyasız araca zaafımız var.
Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 43.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 64156050