User Tag List

Sayfa 19/22 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
401 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: atar var cvk rs

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34AC106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka gecenın ozetı budur bence zevk keyıf aldık olay bıttı 49 tl oderız gıder gosterır aracı dusurturuz cezayı olay bıter herkezın ayana saglık
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalnız ve ss denemesi süper olmuş aşırı zevkli. yol da acayip güzelmiş

yaparız bi ara o yolda bişeyler sabahtan ..
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hahahaha
    Bende hayal ediyordum o sıra tam
    Şu an polis gelse ne yapardık gibisine demeye kalmadı polis arkaya ilişti
    Kontağımı o yüzden açık tutmuştum
    Direk gazlaya gazlaya kaçtım
    Dün gelmemin ilk sebebi CVK Okana verdiğim söz ikinciside sizleri izlemekti
    Rolling sayfasını İstanbul şehir içinde kapattım dostum
    Silencerı bile sökmemiştim dikkat etmişindir
    Ama çok istenilirse 200 km ye kadar denerdim gene seninle
    İnşallah bi Pazar sabahı araçlarımızı görmek adına Otoban boş olduğu vakit çıkar deneriz 15-20 kalem gittiğimiz yerdede mangalımızı yakarız gerekirse
    Ben daha çok işin finalindeki eğlenceye bakıyorum senin gibi
    Videolar var mı elinizde peki Ufuk ?

engzelini yaptn biz arada kaldık brz
    videolrı s3 ten çekiolrdı valla vrdr büyük ihtiml
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalnız ve ss denemesi süper olmuş aşırı zevkli. yol da acayip güzelmiş

yaparız bi ara o yolda bişeyler sabahtan ..
    Kesinlikle 20-30 TL daha fazla benzin yakıp o zevki almaya değer
    Araban çıksın oralara bi gideriz
    Dediğim gibi sonuna kadar basarız özellikle seninlen basmak büyük zevk olcak
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ue de pt52 piston ecu fast yazılım ahm performance timming ppr motorsport kapak bütün arabalar bizimde okan yine maloz maloz yazıyo
    ue nın kapagını ahmet gozumun onunde ısledı ..sende buraya ben ısledım demıssın onu anlamadım ..

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ue nın kapagını ahmet gozumun onunde ısledı ..sende buraya ben ısledım demıssın onu anlamadım ..
    ahmete sorabilirsin abi kimişn işlediğini enjektör açılarını tekrardan yapıp teste soktuk tekradan işlenen yerleri oldu..öle bedavadan konuşacak biride değilim..başkalarının emeklerini calıcak kadarda alçak değilim
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahmete sorabilirsin abi kimişn işlediğini enjektör açılarını tekrardan yapıp teste soktuk tekradan işlenen yerleri oldu..öle bedavadan konuşacak biride değilim..başkalarının emeklerini calıcak kadarda alçak değilim
    senın yakıt yerı actıgın kapak olmadı rektefıyecı begenmedı ..cıkmacıdan kapak alınıp sıfırdan ıslendı ..suan senın yakıt yerı actıgın kapak bosta ıstersen fotograf cekıp sıteye koyım ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senın yakıt yerı acıp kapak olmadı rektefıyecı begenmedı ..cıkmacıdan kapak alınıp sıfırdan ıslendı ..suan senın yakıt yerı actıgın kapak bosta ıstersen fotograf cekıp sıteye koyım ..
    o zaman baştan neden böle yazmadın güneş balçıkla hiç bir zaman sıvanmaz..ben telefonla senle konuştuğum zaman biraz daha farklı gibiydi her şey neyse.demekki rektifiyecinizde aşırı bir bilgi mevcut.neyle ölçtüde beğenmedi gözleriylemi ??? ahmette o kapağı taktığını bana söyledi ahmet bana yalan mı söyliyecek kardeşim gibi olan adam ???
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim işim KAPAK EMME MANİFOLDU GAZ KELEBEĞİ profesyonelliğim bu konuda arabanın başka hiç bir yerinle ilgili yorum yapmam susarım ama bu konuyla ilgili istediğiniz kadar soru yöneltin istediğinizi söyliyebilirsiniz bende hepsinin cevabı mevcut ukalalık yapmadan bilgimi herkezle paylaşırım kötü niyetli olmadığımıda her kez iyi bilir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman baştan neden böle yazmadın güneş balçıkla hiç bir zaman sıvanmaz..ben telefonla senle konuştuğum zaman biraz daha farklı gibiydi her şey neyse.demekki rektifiyecinizde aşırı bir bilgi mevcut.neyle ölçtüde beğenmedi gözleriylemi ??? ahmette o kapağı taktığını bana söyledi ahmet bana yalan mı söyliyecek kardeşim gibi olan adam ???
    burada senı rencıde etmek ıstemıyodum ama fazla yazmaya basladın ..o zaman sana bısey soracam ahmetın kapagınıda macarıstana gonderecektın 1 ay oldu ama gecen gun ahmet kapagını senın dukkanda kenara atılmıs sekılde bulmus nasıl olcak...acaba kapagı uydu uzerındenmı ıslıcek macarıstanlılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en son yapılan ıslerını buraya yazmak ıstemıyorum benı zorlama ..ekmegıne bak ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en son yapılan ıslerını buraya yazmak ıstemıyorum benı zorlama ..ekmegıne bak ..
    her kez birbirine *** atar ALLAH yukarda bir insanın ömrü ortalama 80 yıl ben bu 80 yılı en iyi şekilde işime bakarak tamamlamayı düşünüyorum arkamdan konuşan hakkımı yiyen beni başka insanlara sağda solda arkamdan fitne fesat yapan insanlar la öbür tarafta görüşeceğim için benim içim son derece rahattır ekmek kısmına gelince ALLAH herkeze rıskını ayrı verir yiyecek ekmeğimiz kalmadığı zaman'da zaten yaşam bitmiştir...benim içim rahat ALLAH büyük.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her kez birbirine *** atar ALLAH yukarda bir insanın ömrü ortalama 80 yıl ben bu 80 yılı en iyi şekilde işime bakarak tamamlamayı düşünüyorum arkamdan konuşan hakkımı yiyen beni başka insanlara sağda solda arkamdan fitne fesat yapan insanlar la öbür tarafta görüşeceğim için benim içim son derece rahattır ekmek kısmına gelince ALLAH herkeze rıskını ayrı verir yiyecek ekmeğimiz kalmadığı zaman'da zaten yaşam bitmiştir...benim içim rahat ALLAH büyük.
    yalan dolanla bu ısler olmaz emeg verıyosan ekmegını yersın ama kımsenın ekmegınede manı olma ...flow makınam var dıyorsun ama daha bı tane goren olmadı sana zahmet onu bızımle bı tanıstırırmısın ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bı ınsan ekmegını yer hemde aslan gıbı ama baskasına *** atmaz gecenlerdede CRM PERFORMANS SUAT ıcın demıssınkı kapaklarını ben yapıyorum o adam kapak dıye mılletı ısler yanlıs anlama ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben polishden flan pek anlamam kımın nasıl ne sekılde yaptıgını bılmem,, kaan kardesım ahmete bu kapak ne dedıgımde urucun kapağı kaan benzın rayı yaptı işte şu çizgiler dedı (emme tarafına assagı dogru cekılmıs cızgıler) ama kapak olmadı burda duruyor dedı.

kimse yanlış anlamasın olayın gercegını netini ahmet yazar onlıne olunca.
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bı ınsan ekmegını yer hemde aslan gıbı ama baskasına *** atmaz gecenlerdede CRM PERFORMANS SUAT ıcın demıssınkı kapaklarını ben yapıyorum o adam kapak dıye mılletı ısler yanlıs anlama ..
    bu konuşmalar hiç iyi yere gitmiyo.. yaparsınız 106 tıyı gelirsinz gecersiniz elinizi sıkarım benim de typerım var onuda gelin gecin ondada elinizi sıkarım yaptığım arabalar ortada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben polishden flan pek anlamam kımın nasıl ne sekılde yaptıgını bılmem,, kaan kardesım ahmete bu kapak ne dedıgımde urucun kapağı kaan benzın rayı yaptı işte şu çizgiler dedı (emme tarafına assagı dogru cekılmıs cızgıler) ama kapak olmadı burda duruyor dedı.

kimse yanlış anlamasın olayın gercegını netini ahmet yazar onlıne olunca.
    kapak neye göre olmamış evet doğrudur benzin hattını işledim bana soru soranlara sormak lazım benzin hattı nedir diye ben kimsenin yaptığı işede *** atmam ama kendimide ezdirmem..kim bana bu işi kötü yapıyorsun derse karşılarına tr ye geldiğimden beri yaptığım arabaları örnek gösteririm ben kimsenin hakkını yemedim hızlı araba yaptık diye üstümüze geliniyor sen mami abi bana demedinmi ortalığı karıştıranlar var sen dememişsin diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuşmalar hiç iyi yere gitmiyo.. yaparsınız 106 tıyı gelirsinz gecersiniz elinizi sıkarım benim de typerım var onuda gelin gecin ondada elinizi sıkarım yaptığım arabalar ortada
    senın suan yaptıkların benım unuttuklarımsenın baya yol alman lazım daha dune kadar CRM ye 106 nı getırıyordun unutma ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    töbe yarrabbi kime ne *** attım ben kime laf söledim suat abi cok güzel ac ye timming vermiş dedim araba her devirde canlı dedim hakan geldiğinde söledim hakan yalanlasın *** attın desin insanı neden burda karalamaya çalışıyosunuz...amacınız nedir telefonda başka konuşuyosun burda başka konuşuyosun..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)