User Tag List

Sayfa 21/22 İlkİlk ... 1119202122 SonSon
401 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: atar var cvk rs

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bycrm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaan bak abim ben kimsenin ekmegiyle oynamam.ama sana daha öncede söledim duyuklarımı suat abinin kapaklarınıda ben yapıyorum diye ben sana kapak vermedim bugünekadar sadece ALİ diye bir arkadaşın RS kapagını söktüm sana getirdiler ve 3 hafta sende kaldı nerdeyse kapak yapmışı saol elıne saglık ama ben bildigim işi neden sana vriyim??? bide selcugun JOP söktüm ben yaptım kapagınıda herşeyini selcuga da demişin ben yapsaydım kapagı 3 5 boy hızlanır bunlara GEREK yok
    ya abi ALLAH ının muhammedini seviyosan söle ağzımdan duydunmu ???bunları sen bana selçukla geldik sana gönderirim dedin bakalım yap dedin selçukta şahit ben rahatsızmıyım lütfen ağzımdan duydunmu bunları...kapağı ben yapsaydım daha hızlanırdı evet abi bunu yine savunuyorum alet işer el övünür selçuk benim kardeşim arkadaşım sor bakalım tek yamuğumu bir yanlışımı görmüşmü her şeyimi paylaştım onla oda yanımızdaydı neden böle zan altında bırakıyorsunuz..hep bir koldan
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerı vıtesten bahsetme ıstersen bızı az cok tanırlar yeterkı ortada namus olmasın gerısı bos ama ısteyenle her turlu gorusurum boyum 1 68 kılom 73 ..
    ben sedede yok yazdım baksana boyuna yazışıyoruz tamam diyen olmadı....boy yazıcaksak..bu işler boyla ne alakası var iş kavgaya dönücekse eğer öle demeye çalışıyosan abi bir kere saygısızlık yapmam ama boy yazıcaksak 200cm boy 134 kilo ağır siklet kick box yapıyorum bunumu yazmamı istedin.kimseye yaşımdan büyüğüne saygısızlık yapıcak kadar aciz değilim cok şükür..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı japantuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sedede yok yazdım baksana boyuna yazışıyoruz tamam diyen olmadı....boy yazıcaksak..bu işler boyla ne alakası var iş kavgaya dönücekse eğer öle demeye çalışıyosan abi bir kere saygısızlık yapmam ama boy yazıcaksak 200cm boy 134 kilo ağır siklet kick box yapıyorum bunumu yazmamı istedin
    bende senden bunu bekledım zaten ımzandada yazmıssınya badrı harı kıck box falan fılan ordan cozdum zaten heyecanlı oldugunu ama farketmez nasıl ıstersen ...bu ısler boyla posla olsaydı .....

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yalan dolanla bu ısler olmaz emeg verıyosan ekmegını yersın ama kımsenın ekmegınede manı olma ...flow makınam var dıyorsun ama daha bı tane goren olmadı sana zahmet onu bızımle bı tanıstırırmısın ...
    ..::PASSATURBO1::..

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bos muhabete gerek yok crm nin muammer abinin yaptigi arabalar ortada benim 2 tane arabam oldu biri ek biri job ikiside bu insanlarin emegi ile o hale geldi senin hic bunlarin onunde gidebilen bir araban oldumu kaan ben sana bu kelimeyi yuzunede dedim evet yaptigin isler guzel arabalar hizlaniyor dogru ama hizlininda hizlisi var iste sen isine bak kapagini isle saygi sevgi cercevesini asma isini yap duzgunce kimse sana gelipte bsy demez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He bunu soylım burda gıder yapıpta yanyana gelınce canım cıcım yapmam kendımede o muameleyı yaptırmam...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende senden bunu bekledım zaten ımzandada yazmıssınya badrı harı kıck box falan fılan ordan cozdum zaten heyecanlı oldugunu ama farketmez nasıl ıstersen ...bu ısler boyla posla olsaydı .....
    haklısın abi..boyla posla olmuyor en delikanlı korkusuzu bile götürüyorlar o ayrı mesele ama ben senle kavga edicek kadar aciz değilim heyacanlıyımdır agrasifimdir ama kimseye yanlışta yapmam...

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He bunu soylım burda gıder yapıpta yanyana gelınce canım cıcım yapmam kendımede o muameleyı yaptırmam...
    Abi kaan sevdiğimiz bir arkadaşımız sende saygıdeğer bir abimizsin ortada yanlış anlaşılma olmuş belli ki daha fazla uzatmanın manası yok bence
    ..::PASSATURBO1::..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet boyla postla olmuyor bu isler kaan akilli akilli konus adam secmede sikinti yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bos muhabete gerek yok crm nin muammer abinin yaptigi arabalar ortada benim 2 tane arabam oldu biri ek biri job ikiside bu insanlarin emegi ile o hale geldi senin hic bunlarin onunde gidebilen bir araban oldumu kaan ben sana bu kelimeyi yuzunede dedim evet yaptigin isler guzel arabalar hizlaniyor dogru ama hizlininda hizlisi var iste sen isine bak kapagini isle saygi sevgi cercevesini asma isini yap duzgunce kimse sana gelipte bsy demez
    selçuk hızlınında hızlısı tabiki var ben yazılarıma bak bi komple araştırın kimin yaptığı işi küçük gördüm kapağını ben sana dedim getir bedavaya işliyeceğim tek kuruşta istemedim hızlanmassa sana kapakta alıcam dedim demedimmi selçuk yalvardım hatta hızlı gitmesini istediğim için arabanın ben haksızlığa komple karşısındayım insanları severim sayarım her zaman sölerim 80 yıl bir insanın ortalama ömrü en iyi en serefli şekilde yaşamaya çalışmak bence insanın ölüm zamanı geldiğinde en iyi övüneceği şey kimseyide boklamadım bak hala her kez bana sölüyo bildiğim şeyler olduğu halde burda bir şey yazmıyorum çünkü akşam eve gittiğinde coluğu cocuğu var rıskını kesemessin kimsenin rızık kesenin rıskı olmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bu konularda konuşmak bize düşmez ama birisinden birşey duyuyorsanız kendiniz hakkında hemen yüzleşmek en iyi çözümdür. Etrafta çok fazla yalaka adam var işini yaptırmak için olmadık laflar çıkarıp ustayı gaza getirmeye çalışan. Sizlerde biliyorsunuz bunu en azından farkına varıyorsunuzdur. O anda birbirinizi arayıp kardeşim benim yanımda X var sen etrafa benim için şunu diyormuşsun ya da şu işleri sen kendin yaptığını iddia ediyormuşsun X bana öyle söylüyor ahanda yanımda doğru mudur diye sorsanız zaten işin aslı ortaya çıkar. Hepiniz bu sektörde yemek yiyen adamlarsınız. Namusunuzla para kazanırken bu adamlara malzeme olmayın. Benim en büyük rakibim yakın arkadaşım bi müşterim Ümit senin için şöyle böyle diyor dediğim zaman hemen yanında arıyorum şaka yollu olm bana böyle böyle diyormuşsun diyorum söylediyse değilmisin lan dio gülüşüyoruz söylemediyse zaten karşımdaki kızarıp bozarıyor.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet boyla postla olmuyor bu isler kaan akilli akilli konus adam secmede sikinti yok
    ne demek istedin şimdi ??sen bana ben de söylüyorum boyuna posuna güvenen kim kavga eden kim ilk yazan muammer abi boy posu ben değilki???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı japantuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selçuk hızlınında hızlısı tabiki var ben yazılarıma bak bi komple araştırın kimin yaptığı işi küçük gördüm kapağını ben sana dedim getir bedavaya işliyeceğim tek kuruşta istemedim hızlanmassa sana kapakta alıcam dedim demedimmi selçuk yalvardım hatta hızlı gitmesini istediğim için arabanın ben haksızlığa komple karşısındayım insanları severim sayarım her zaman sölerim 80 yıl bir insanın ortalama ömrü en iyi en serefli şekilde yaşamaya çalışmak bence insanın ölüm zamanı geldiğinde en iyi övüneceği şey kimseyide boklamadım bak hala her kez bana sölüyo bildiğim şeyler olduğu halde burda bir şey yazmıyorum çünkü akşam eve gittiğinde coluğu cocuğu var rıskını kesemessin kimsenin rızık kesenin rıskı olmaz..
    kaan kımse kımsenın rıskıyla oynayamaz zaten soyle bı durum var ınsan yururken rıskıda golge gıbı pesınden gelır zaten rısk kesılınce o zaman oldun demektır bu hepımız ıcın gecerlı ...

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tamam daha fazla uzatmayın arkadaşlar.
    konuyu kilitlemek istemiyorum.
    temizlicem konuyu.
    Failure is not an option.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne demek istedin şimdi ??sen bana ben de söylüyorum boyuna posuna güvenen kim kavga eden kim ilk yazan muammer abi boy posu ben değilki???
    Sen akilli adamsin ne demek istedigimi anlatsin yazicagimi yazdim kapat konuyu bitti gitti eyv ben bu sekilde konusmalari burdan yapmam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam daha fazla uzatmayın arkadaşlar.
    konuyu kilitlemek istemiyorum.
    temizlicem konuyu.
    bilal lütfen daha yazıcakları var burda konuşalım her kez görsünn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen akilli adamsin ne demek istedigimi anlatsin yazicagimi yazdim kapat konuyu bitti gitti eyv ben bu sekilde konusmalari burdan yapmam
    sen beni aslında gayet iyi tanırsın adamın arkasından konuşmam suratına sölerim yanlış yaptığıma inanmıyorum kimseyede gider yaptığıma inanmıyorum...hayır hiç te akıllı değilim akıllı olsam bu işler başıma gelmezdi arkadan konuşsam yine bunlar başıma gelmezdi...

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bilal lütfen daha yazıcakları var burda konuşalım her kez görsünn
    daha yazıcak birşey yok kaan tamamdır artık. bundan sonrası zaten gittiğin servis crm, mami abi de zaten her zaman aramızda heryerde. yüz yüze konuşursunuz. buradan uzatmanın anlamı yok. belli ki ortada laf dolanmış birşeyler olmuş artık neyse. bundan sonrası yüz yüze olur.
    Failure is not an option.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen beni aslında gayet iyi tanırsın adamın arkasından konuşmam suratına sölerim yanlış yaptığıma inanmıyorum kimseyede gider yaptığıma inanmıyorum...
    Ben cabuk unutuyorum demekki bi hastalik var bende! Sen beni ve dediklerimi. Unutma yeter

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)