Essegi sağlam kazığa bağla bence hic bulaşma![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
6sene kıbrısta yaşadım üniverste icin. japonyadan getiriyolar modlu aracları galericiler.en son japonyadan full modlu focus gelmişti![]()
gelelim senin olaya aracın satışı kıbrısta olucak ve sen turk vatandaşısın turkıyede yaşıyosun.kıbrıstan araba alman icin okulda okuman yada vatandaşı olman lazım. onun dışında imkansız h i ç bir yo lu yok![]()
önceden zz olayı vardı o zamanlarda olsa 3araba hakkımdan birini sana kullanırdım![]()
w209 best!
ben bu işi edirneye ilk geldiğimde düşünmüştüm araştırdım da ama bulgar vatandaşı bi arkaddaşım yoktu yapamadım
şimdi hem kıbrıs vatandaşı çok samimi bi arkadaşım var hemde kıbrısta 2 sene yaşadığım için orada aracı muhafaza edebilirim kışları orada bırakırım yazın alırım dert değil ama dediğim gibi bu fiyat bu araç için normalmidir?
6 ayda 1 bulgaristan yapsanız ne olur tabi istanbulda yaşıyorsanız bir dönem bağzı kişler vardı sadece ruhtası veriyosun ilşeyip geri yolluyolardı gibi ama artık o tekke dönemleri geçti![]()
Bak bu kötü oldu city'i satıyorum hemen o parayla bmw m felan alırım ordanBi evdekilerle konuşayım yaza doğru düşünücem
edit:
Vlla bnm için sorun yok 3 ayda bir gidiyom akrabalar orda manita orda bahaneyle daha sık giderimbenzinde ucuz orda fuller gelirim birkaç bişey daha alıp yol parasınıda yarıya indiririz
![]()
fena kacırmışımdogma buyume kıbrıslı cifte vatandaş olmayan ise ve kıbrısta taşınmaz malı varsa alabilir. turkıyeye gelebilir kullanabilir. ama sadece kendisi kullanabilir. 1 cevirmede yakalansan ceza yersin 2.cevirmede hadi gene ceza yersin ama 3.kez yakalandın zaman ciddi sorunlar başlar kurtulman imkansız.hapis ve sicilene işleniyor birdaha devlet kurumunda calışan imkansız.
bir araba icin bunca riske ve paraya degmez.
w209 best!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)