Biz de hallettik basvurumuzu bugun .Hayirlisiyla gecsin gitsin su stres
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Başlığın "üniversite başlığı" olması da, üniversiteye hazırlanan öğrencilere hiç yakışmadı doğrusu.![]()
K.
Arkadaşlar akşam lisesi diye yakınmış , sizi üni 2. öğretime beklerim beylerYtü davutpaşa kampüsünü bildiğinizi umaraktan gelin akşam dokuz gibi okulda bir tur atalım , köpek kurt ayı herşey çıkabilirik mübarek okulda önünüze
D Geçen samimiyetle söylüyorum 2. vizeler sonrası gelin kafa dağılsın ringe binmeden yürüyelim dedik 5 arkadaş yanımızda 30 köpekle ağlaya ağlaya indik
Dd
Bende ücreti yatırdım ama üni. hakkında hiç bi bilgim yokZaten öyle acaip kasan biride değilim açık öğretimi kazansam yeter
Öğrenmek istediğim ilk sınavdan kaç puan almak gerekio ve ayrıyetten ikinci sınava girmemiz gerekio mu ?
Umut Kukul - E36 3.20i Sedan / R56 Cooper S
Ben akşam lisesinin 1.sınıfını ümraniye'de okudum.
Sınav günleri gidiyorduk, sınıfların önünde bedava ekmek dağıtımı yapılıyo gibiydi.Sırayla sınav oluyorduk.Ondan başka bi sıkıntım şikayetim olmadı.
Bursa ayrı rahat çok bilen yok akşam lisesini sakin sakin takılıyoruz.![]()
- Okul işleri bitmez arkadaş yaaaLiseden atıldıgım günden beri acıktan lise bittrcem biterse üniversite bitmesse Hayat spec
ALLAH hayırlısını nasip etsin
![]()
Şimdi gençler Astsubay meslek yüksek okulu Hava Teknik Okullar hakkında bilgi istiyorum ? Bu okullar kaç puan ister ? Fizik testlerini gördüm sıkıntı yok. Birde bunu okursam ben uçak-motor-gövde bakımcımı olacağım ? O zaman fenaayız.
Son bir kez daha deneyeceğim çalışıyorumda evde. Makine,otomotiv,metaluriji,Bilgisayara bile talibim. Ama bu Hava Kuvvetleride çok cezbediyor beni.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)