Nissan 200SX 1.8 Turbo 1992 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 96058372
Bu arabayi bilen varmı bir arkadaş icin düşnüyoruz ?
Printable View
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1992 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 96058372
Bu arabayi bilen varmı bir arkadaş icin düşnüyoruz ?
kendi fikrimdir, jantlar yakısmamıs, ön lip kaval arkası şişhane olmuş. ama arka tampon altı güzel, yan marspiyelerde biraz elden gecirilebilir. DTM i de kullanabiliriz. tarz işi..
92 200sx için, O2 sensörü lazım bana.. ebayde falan baktım 60 dolara var, uyumluluk olarak , micra k11, primera p11, ca18det, ca18de, n16 (otm vts) falan var.. acaba yurtdışıyla uğraşmasamda burdan direkt k11 micra için alsammı? 200 sx diyince 180 lira diyolar çünkü :) ya da şöyle soralım tr den en hesaplı nasıl çözeriz? bi 18mm bide 22mm olan varmış bizdeki nasıl acaba?
bir de tam yeri nerde bunun ?
bende zamaninda cok cektim o2 den ve arastirdim bulamadim ama sonunda orjinal bosch aldim yurtdisindan..TR de bulman cok zor hatta imkansiz gibi birsey bulsanda fiyati iki katina geliyor orjinali bosch 13276 kodlu olmasi lazim..yeri hemen turbo manifoldunun ust tarafinda govdeye yakin olan yerde..
AKBABA. ona baktım ebayde 32 dolar.. aslında iyide. uyumluluk listesinde 84-89 300zx lere ve 200sx sohc 1.8 turboya göre diyor.. bizim dohc 200sx ler yok listede..
Bosch 13276 Oxygen Sensor | eBay
yukarıda linkini verdğim çakması mı
?
yarıyarıya fiyat farkı var
sr20det icin conta nerden buluruz cometic cosworth ve benzeri conta pulsar in gelmiş
AEAlmas Hangi contayı arıyorsun bende Cometic ve Oem Olarak 2sininde takım contası var. Yalnız Cometic'in Silindir kapak contasını kendi aracımda kullandım.
Cok guzel :D Pasaoglunda vardi ama cometic degil galiba bi ara istersen
Vaktin varsa yurtdisindan getirtelim? Sanirim berkere lazim o yuzdende bekleyemez :/
Ben bakim fiyatina tabi burdan bulabilirsen tadindan yenmez :D
Bilirim banada ilk Ka24De gondermislerdi, saolsun cok akillidir yurtdisindaki parcacilar :D Ebaya bak ama ben bi almanyadaki arkadasima mail attim cevap bekliyorum
Beyler jant ve lastiklerimi uygun fiyatlı satıyorum :) 2000 km kullanmışlığım var.Yabancıya gitmesin :)
http://www.techturkey.com/forum/akse...onig-jant.html
Beyler, s14 sr20det Black-Top için sıfır oem yağ pompası arıyorum.
birde ücüncül ağızdan gelen konusmalar yokmu ah bu şaşmaz hasta eder adamı millet arabama dikti :D
tr deki çoğu s13de o2 sensörü yok
akışmetre cıncık gibi :) manifold contalarından kaçırıyordu, NAVARA nın çelik conta takımını aldım. onları taktım.. süper oldu.. önce kaçak oldugundan turbo yeterince spin alamıyormuş.. şimdi bariz farketti. AAC yi falan da temizledim. ECU ye baktım hata kodu da yok.. mis gibi CODE 55 veriyor .. ( NO MALFUNCTION) :D
Tesisat alıcam deyip listeye adını yazdıran , ama 40 defa paraları yollayın yazmama rağmen yollamayan üstüne üstlük al(a)mayacağım diye haber bile vermeyen arkadaşlara burdan tek tek teşekkür ediyorum .
Beni iş yaptığım adama rezil ettiğiniz için ..
isim yazmıyorum herkez kendini biliyor !
tuningcilik yapan yok patron . ben kendime getirdiğimi kendimde ucuza almak içn yaptım kar da etmedim . şu anda da alan 3 kişi olduğum için cebimden vermek zorunda kalıyorum farkı .
eylenmeye çalışan da yok :)
http://e1209.hizliresim.com/11/4/cn07k.jpg
465$ çıkan fatura ,
3 kişiden topladığım
430$
Grup alımına yazdığım fiyatların hiçbiri geçerli olmadı tabiiki . fakat yazmış bulunduğum içn bana kaçtı fark...
bu kısım sana değil mustafa...
İyi gene ucuz atlatmışssın , elinde de malzeme kalabilirdi :)
07btl48 plakalı s14'ü bilen varmı aranızda arkadaşlar araç ilanda degil, bi arkadaşım almayı düşünüyor da. yardımcı olursanız sevinirim.
Sx si sattım arkadaşlar.Eski sx çiler grubuna girdik bakalım :) Yinede konuyu takipte olucam.Ruhumuza işlemiş bi kere :) İleride yeniden sx olurmu bilemem ama olursada aklımda s14-a ya rb26det swap projesi var :) Herkese iyi forumlar
aracı kime sattınız forum dan birisimi ? hayırlı olsun
Valla forumdan mı değil mi yeni sahibi bilmiyorum ama aracı bitirdiklerinde konusunu açacaklar ecufast erdem le
avrupa yakasında tercihen avcılar-beylikdüzü taraflarında s13 ten anlayan servis var mıdır?