aşağıdaki bagaj üstü spoiler ne diye geçio ve nereden bulabileceğim hakkında bilgisi olan varmı ?
view Image
Printable View
aşağıdaki bagaj üstü spoiler ne diye geçio ve nereden bulabileceğim hakkında bilgisi olan varmı ?
view Image
Öncelikle herkese selamlar..
Konuya geçen hafta rastladım..Oturdum bütün sayfaları okudum:) neler konuşulmuş felan diye..baya bir vaktimi aldı herşeyi okumak:) ben bunlar konuşulurken askerdeymişim bu arada.. Neyse fazla sözü uzatmadan artık aranıza dahil olabilirim diye düşündüm, sizlere danışmak istediğim bir çok konu var:)
Bi kaç sayfa önce bir arkadaşın sorduğu AF4600'ı aldım yaklaşık 3 ay önce.
Geçen genel bir bakıma soktum, hava kaçakları vardı birde tekleme problemi, birçok sıkıntıyı halletti sağolsun ustalar..
Yakında fotoğrafta paylaşırım, arabayı aldıktan sonra üzerinde yük olarak gördüğüm ve hoşuma gitmeyen ufak tefek düzenlemelerle sadeleştirdim aracı..Aklımda yapacak bir kaç bişey daha var..Onlarıda sizlerle paylaşacağım..
Apexmasters 3.Ayakta da izleyici olarak geleceğiz, görüşmek üzere..
adama bak. calibrayla 200sx i kıyaslamış.. hiç işleri güçleri yok vessellem..
Opel Calibra 2.0 Turbo 1996 Model 24.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 83639634
Apex Masters'a 200sx'çilerden kimler geliyor konu zaten ölmüş artk :)
Ayrıca her arabayı goturdugum yerde satıyormusun sorusundan sıkıldm arkadas hele babamda arabayı gorenler dırek atlıyor :D
Yeni s13lerden olarak benim mavi s13ü Apex Masters son yarışda görebilirsiniz :)
Nissan 200SX 2.0 Turbo 1996 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 53911698
Arkadaslar bilgi almam mümkünmüdür :)
arkadaslar ca18det icin cok acil bobin ariyorum 1 adet..acil otesi.....elinde yedek olan varsa bana bu numaradan ulasabilir...0533-8198115
geçen hafta 4 ünü 300e verdim. siteye de ilan koymustum
e-bay ;) . . . ..
benimkileri, ilanı okuduysan sorunsuzdu. hıyar bi usta söyledi bunlar bozuk diye, sonra aldım yenilerini, onlardada sorun aynı devam edince dank etti. yenilerini takım olarak 2nci el 200 tl ye falan geldi. benimkileride eskişehirde honda yetkili servisinde calısan bir ca18det ci arkadas aldı.
Linkteki kırmızı s14ün turbosu sıfır takıldı.arayın konusun muratla ilgili iseniz.
Aman he arkadas atara baglıo hemen bole sorular sormayın bılgı paylasım forumu dııl burası ltfn
sorgulayan kişi sormuş.araçla ilgili ne masraf olablir diye.sende genel sorun olarak yaşlı turboyu revize etmeyi önermissin.bende arabayi az cok bildigim için turbosu sıfır ilgiliiseniz arayın dedim.
atar ile ne alakası var ? gülücük mü koyulması gerekli her cümle sonuna.
Yok gecen baska bı arkadasın konusundada az bekle fln gıbı cumleler kurdunda burdada ara sor demısın arayıp sormayı ztn bılıo arkadas bılen varmı dıe soruo bn muratla en son konustuumda turbo deısmemıstı basıncta bı sorun vardı
Zaten genel olarak bakıma ıhtıyacı olan araclar dedm onun turbo harıcınde
arayip araba hakkinda sahibinden bilgi almak burda konuda bişyler ogrenmekten cok daha net.he tabiki konuda yazmakta güzel yazın tabi.
ben turbo paşaoglunda sıfır degişti araba.4binde kesiyor diye biliyorum.
sen basincta sorun var diye biliyorsun.
2 problemde degişken zamanlarda olablir ama bunun en iyi murat cevaplayabilir.farklı şeylerde olablir.
sorgu yapan arkadasımızın için hangisi uygunsa buyursun..
Gecen konudada bekle demiştim evet cunku mustafa lafini bitirmemişti.
Ben şuan bu kadar kibar olabiliyorum kusura bakma.dahada uzatısım yok.
Kolay gelsin.
araç pert taklalı arka takımı öne takmışlar diff. yok lpgli atmosferik yapılmış çoçukta bunlar için 10k küsür para harcadı
osman abi kro_boy da olması lazım simdi aklıma geldi.
telefonunu kaybettim. ama eskişehirde honda yetkili servisteyim demişti. mustafa adı.
yav. bu arada, termostatın 90 derecelik olması, radyatörün üst hortumunda fazla basınca neden olurmu. o kalın su hortumu taş gibi oluyor benim.
birde silindir kapak contaları ülkeden ülkeye değişiyormu ca18det lerde.. yani conta üzerindeki delik sayısı ve büyüklükleri?.. (bizde bi mazda 929 royal classic vardı, antalyada paso hararet yapıyodu. avrupa contaymış, arap ülkeleri için olanlardan getirttik, eskisinde kapalı olan su delikleri arap ülkeleri için olanda açıktı. contam yanık değil ama, açıp değiştirmeyi düşünüyorum.. zira 50-60km yol gidince radyatörden tahliye deposuna su gidiyor onun üzerinden dışarı akıyor su.. varmı bi fikri olan..
sizde de o hortumlar öyle şişiyormu, silindir kapak contası ve termostat secimminiz nedir?
o hortumun cok sismesi hayri alamet degildir..ya radyator kapaginda yada termostatinda sorun vardir..bu arada yedek depodan su akmasi normal;)
umut 4 defa sana o termostatı takma diye öneride bulundum , ustan olur dedi diye taktın .
umarım kapak açmazsın onun için.... hortum şişmesi hiç iyi birşey değil...
taşırma kabındaki su tamam mı kontrol et , bir de imkanın varsa radyatör kapağını değiştir... yüksek basınçta o kapağın açılıp tahliyeye su vermesi yada hava varsa onu tahliyeye yollaması lazım .
kolay gelsin.
efe, termostatı değiştirdim. dandik olanı ama 70 derecelik bulamadım burda başka. radyatör kapagını gecen hafta degiştirdim. HKT marka 0.9b.. dogrumudur?
allah rızası için buna takabileceğim bi termostat bulun bana da alayım yaa. maymun ettiler söke taka.
bu arada, taşırma deposuna su gidiyor, hatta fazlası dısarı akıyor, ama tasırma deposundan radyatöre zinhar su takviye gitmiyor. yani radyatörde su azalınca depodan emmiyor.
termostat kullanmayan varmı?
bende termostat şart, LPG olduğu için termostatı sökersem LPG devreye girene kadar işyerime gitmiş oluyorum. ama üzerinde bozuk bir termostat cıkmıstı, derece olarak 79*C mi ne yazıyodu. 90 derecelik bi renault menager termostatı taktılar, 1-2 ay sorun olmadı, hatta mavi antifiriz koydurdum. 2 ay kadar hiç su eklemedim. son 1 aydır yine başladı su eksiltmeye. bu düşük dereceli termostattan bulamazmıyız bi daha? büyük şehirlerdeki arkadaşlardan bulabilecek varsa iyi olur valla. ücretini burdan çıkarırım hesabınıza, bi termostat bulalım. bayramda istanbula geleceğim, tırsıyorum valla.
Arkadaşlar selam 95 model s14 varyeni aldım otomatik kırmızı aldığım araç aşağıdadır
Nissan 200SX 2.0 Turbo 1995 Model 25.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 96363256
bildiğim kadarı ile çok düzgün bi sx di hayırlı olsun. herhangi bir problem varmı araçta ?
umut , altimanın termostatı 1e1 aynı bizimkiyle , parçacıya gittiğinz zaman altima diye sor. megane termostatı neymiş ! . 76 derece alacaksın çok zor bulunan birşey değil .
radyatör kapağını da 1.1 yada 1.3 al . 0.9 da çok su atar taşırma kabına.
termostatı sökme 5 dk da ısınacağına 20 dk da ısınır.
kolay gelsin.
bugün merayı aradım. 76.5*C veya 82*C kullanılır onda dedim. 76.5*c lik sipariş ettim. yarın gelir, takacagım. yalnız O HKT marka radyatör kapağınıda oradan almıştım 0.9 bar geldi.. 1.1 veya 1.3 diye o zamanda sormustum. yoktu. onuda alayım. nerden buluruz?
bu arada silindir kapak contasınıda sordum. 180tl imiş orjinali.. 300hp ye kadar kullanılır diyor meray.. contam yanık değil ama, bazıları kafamı karıstıryor yanık diye.. onuda alırım aslındada onda sorun yoksa, bosu bosuna heryeri sökecekler.. takarkende bi sürü ıvır zıvır iş açacaklar basıma. ne suymuş vesselem.. soğuyorum valla.
adım adım git, termostatını tak dene , olmazsa başka şeyler de sipariş edersin .
HKT ilk defa duydum hks nin replikası heralde kırmızı mı etkiketi? bu tarz önemli parçalarda yan sanayi çakma mal kullanmamak lazım .
antalya sıcak yer , en çok dikkat etmen gereken yer soğutma tesisatı .
değiştirmediysen yakın zamanda , su pompanı da değiştir . ne olur ne olmaz. para değil .
termostat'ın memesi üst tarafta kalacak , megane termostatı takan ustalar unutur belki.
kolay gelsin
termostatın memesini ters takmıs olabilirlermi ki:beuj:
HKT kapağa 45 lira verdim. kalitesi ona göredir.. logosu mavili grili.. su pompasınıda listeme koymustum. 250 tl imiş.. ama Meraydaki akın beye durumu anlattım. pompada bişey olsa, anında hararet görürsün dedi.. bende su bitene kadar sorun olmuyor..