Allah şifa versin..kopeklerimden birisi yakalanmıştı bu ishale yanında deildim ablam bakıyodu o sıralar ama kurtulmuştu içiniz rahatlıycaksa..umudunuzu kaybetmeyin..
Printable View
Allah şifa versin..kopeklerimden birisi yakalanmıştı bu ishale yanında deildim ablam bakıyodu o sıralar ama kurtulmuştu içiniz rahatlıycaksa..umudunuzu kaybetmeyin..
ÖNEMLİ
Aynısı 5 kere başıma geldi 4'ü arkadaşlarımın köpeğiydi. Onlarda aynen senin gibi veterinere götürüp sonuç alamamışlar. Ben bunu bi abimden öğrenmiştim 5 indede işe yaramıştı.
Gidiyorsun markete 1 adet 1 numara aptamil aliyosun. Onu su ile karıştırıp bebeğe nasıl veriliyorsa günde 3 kere veriyorsun beberonla içer. sabah öğle akşam.
Sıcak tutuyorsun köpeği soğuğa bırakma sakın. 3 günde ayaklanır kendine gelir.
abi allah yardımcın olsun cins ayrımı yapmadan aciz bi hayvana bu kadar çırpındın ya o köpeğin sevabı sana yeter inşallah
çok da güzelmiş garibim..
benim papi(ismi) de yavruyken baya bi ishal vakası yaşamıştı..ne çektiğimi ben bilirim geçen sene kaçtane veterinere aradım durumu anlattım anne sütünden ayrılmıştı barınağı gezerken almıştık onu... şuanda 1 yaşında ve böyle bir hiperaktiflik ben hiçbi köpekte görmedim 1 gün dışarı çıkmasın elektirik çarpıyo kuyruğundan...
diğer arkadaşlarında dediklerini mutlaka yapın 10cc enjektör alıp iğnesini cıkartın yanağından azar azar akıtın bizimkisinin ufacık dişleri geçmişti elimden o derece istemiyordu..eğer bakabiliyorsan özellikle geceleri ilgilenmeni tavsiye ederim
Yarın veterinerden çıkar çıkmaz aptamin alıyorum...Biberon da alırım eğer biberondan da içmezse şırıngayla zor kullanıp ağzının kenarından bi şekilde vericem.Sağolun.
Geceleri evdeyim dükkanda kalamam ev de de namaz kılınıyor getiremem ama geç saate kadar ilgileniyorum
son durumu nasıl inşallah yavru toparlanmaya başlamıştır. allah çabalarınızı boşa çıkartmasın inşallah biran önce iyileşir
Sabah sabah çok üzüldüm be eko, geçmiş olsun... :(:(:(
Allah acil şifalar versin benmde 7 aylık bir golden ım var allah kız arkadaşımdan razı olsun çok iyi bakıyo evladı olsa öyle bakar gerçekten sevabınız büyük bir canı yoldan alıp hastalığı ile ilgilenmek helal olsun inşallah en yakın sürede iyileşir
Başka veterinere götürün oraya giderseniz bu hayvan ölücek belli.Kanlı ishal olmuş.kemik vs sert şeyler vermeyin iç organlarını zedelersiniz gelen kan onlardan ötürüde olabilir kanlı ishal başta kan vardı şimdi yok tarzı geçmez hemen.Ayrıca kurtuluşu yok diye bişeyde yok ben bikere kurtardım hayvan ufak kalmıştı ama kurtuldu sizde kurtarabilirsiniz.O veterinere gitmeyin başka veterinerde başka çare vardır.
allahım yardımcısı olsun , onu sevenlerine bağışlasın inşallah, tabi en büyük duamızda ona acı çektirmesin olmalı sonuç ne olursa olsun, kanişim , ankara kedim ve gonzalesim hepsi veteriner elinde vefat etti, gonzaleste hele resmen adamı yakasından tutup silkeledim böyle duyarsız bir adam nasıl veteriner olmuş diye, kanlı ishalden kurtulan gizmomuz vardı fakat veteriner değil önce ishal engelleyici ardından aptamil tarzında bir ek yardımcıyla, ya çok ama çoook iyi bir veterinerserum v.s. , yada veteriner filan yok kendiniz bakımını yapın , konuyu okuyan ben gibi üm arkadaşlar dualarımızı esirgemeyiz zaten. mübarek cuma günü (c.c.) dualarımızı kabul eder inşallah.
inşallah düzelir kolay gelsin..
son durumu bende merak edenler arasındayım inşallah iyiye doğru gidiyordur
Bu ölür yaşamaz diyen veterinerden uzak durun,hepsi aynı değil ama arada denk geliyor köpeğimi aldığımda yavruyken bu söle hasta böle hasta diyip dunyanın ilacını verdi hayvancağıza bokunu cıkartınca başka doktora gittik hiçbişeyi yok bunun yapıyorlar öle korkutup para söğüşlemek için dediler.Köpek şu anda 4 yaşında kanlı canlı saglıklı ama kucukken aldığı ilaclar yuzunden dişleri karardı bazı yerleri lekeli.Allah cezasını versin o veterinerin.Sonra 3 kağat yaptığını öğrenince gitti babam agzının payını verdi bütün parayı geri aldık adamdan bişekilde.
ınsallah duzelır ıyı haberını alırız bende uzuldum. ınsallah duzelır bıran once
genclik hastalıgı.. kurtulması zor..
Cok gecmiş olsun, genclık hastalıgına yakalanmıs kopeginiz ve anladıgım kadarıyla bıraz da ilerlemiş. Allah sıfa versin
çok geçmiş olsun çok üzüldüm okurken umarım sağlığına tekrar kavuşur .. İyi haberlerinizi bekliyoruz
geçmiş olsun, işallah kurtulur :o pekte şekermiş :o
Veteriner filan yalan , ve gereksiz masraf. az buz da değil bir test için köpeğime 150 tl istemişti tabi verdim yani gözü kapalı ne bilim ilaçlar falan filan. ağızdan attım o da öyleydi, ishaldi yemiyordu içmiyordu fln
bir kaç mineral hapı verdi günde 3 kere ağzını açıp attım. pek birşey olmadı. 3-5 gün içinde köpek kendiliğinden düzeldi. Yani yemiyorsa bırakın köpek, snra açlığını hisssedince yiycektir. he birde size tavsiyem, konserve mamaların kaliteli olanlardan yedirin. hiç birşey yemese bile onu yemeye kalkışıyor.
geçmiş olsn
Ne kadar kolay öyle veteriner falan yalan demek
madem yalan neden böyle meslek var matbaada diploma bastırıp bakkal dükkanı açar gibimi açılıyor bu klinikler
Tabi veteriner hekim hiç bişey yapmadı hayvan kendiliğinden iyileşti
Komik olmayın lütfen
İshal ile seyreden her hastalık yavru hayvanlar için tehlikeli malesef
Sıvı kayıbı desteklenmediği sürece hayvanın iyileşmesi çok zor hele ki kanlı ishal vb. hastalıkların tedavisi özellikle erken dönemde çok zor
keşke sahiplendiğinizde koruyucu aşılarını ve parazit tedavisini yaptırmış olsaydınız
Bağışıklığı destekleyici bir takım ilaçlar ver onları kullanabilirsiniz
Eğer ciddi bir rahatsızlığı yoksa (görmeden bilemem) sıvı tedavisi, vitaminler ve mineral desteği ile sağlığına kavuşacaktır.
Geniş etkili bir antibiyotik kullanımı mutlaka yapılmalı
Beslenmesi için yoğurt diyen arkadaşlar olmuş eğer yedirebilirsen iyi olur barsaklarına iyi gelir.
Geçmiş olsun
Merak ettiğin bişey varsa arayabilirsin
0533 662 69 80