User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
135 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Yerli Otomobili Tofaş Yapacak

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su paylastigin araca gidip 28.000tl verirsin yani? Hele arkadan gozuktugu foto tam fiyasko, arabayi zorla bitirmisler sanki albeanin sacma goruntusu birtek beni mi rahatsiz ediyor? Yuksekligi fazla genisligi az yerden yuksek ve incecik lastiklere sahip?

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su paylastigin araca gidip 28.000tl verirsin yani? Hele arkadan gozuktugu foto tam fiyasko, arabayi zorla bitirmisler sanki albeanin sacma goruntusu birtek beni mi rahatsiz ediyor? Yuksekligi fazla genisligi az yerden yuksek ve incecik lastiklere sahip?
    Valla cok haklisiniz cok gereksiz bi araçti tutuldu mu hayir taksi dolmuşda kullanilmasa coktan biterdi ama israrla devam ettirdiler siena daha iyiydi bana göre bittiği cok iyi oldu güvensiz bi araçti

Hakan Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su paylastigin araca gidip 28.00'da 0tl verirsin yani? Hele arkadan gozuktugu foto tam fiyasko, arabayi zorla bitirmisler sanki albeanin sacma goruntusu birtek beni mi rahatsiz ediyor? Yuksekligi fazla genisligi az yerden yuksek ve incecik lastiklere sahip?
    Vermem. O konuda haklısınız. Kalitesizliğin dik alası bu araçta. Ama yapılamaz diye bir şey olmayacağını söylemek istedim.
    Ne kadar para, o kadar köfte. Parası olan Binsin Range'a. Ben 2009'da 19.000 TL'ye Sıfır Albea almışım çok mu? 2.El'e vereceğime hiç değilse ''bildiğim ve mekaniğine güvendiğim'' arabaya binerim. Herkesin şahsi fikri bence. Eskiden Toros'um vardı. Ondan geldiğim için pek bir yadırgama olmuyor. Hatta daha konforlu.
    O yüzden gücü lüks arabalara yeten gitsin o araçlardan alsın, ben Albea'mla mutluyum

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Hakan Burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vermem. O konuda haklısınız. Kalitesizliğin dik alası bu araçta. Ama yapılamaz diye bir şey olmayacağını söylemek istedim.
    Ne kadar para, o kadar köfte. Parası olan Binsin Range'a. Ben 2009'da 19.000 TL'ye Sıfır Albea almışım çok mu? 2.El'e vereceğime hiç değilse ''bildiğim ve mekaniğine güvendiğim'' arabaya binerim. Herkesin şahsi fikri bence. Eskiden Toros'um vardı. Ondan geldiğim için pek bir yadırgama olmuyor. Hatta daha konforlu.
    O yüzden gücü lüks arabalara yeten gitsin o araçlardan alsın, ben Albea'mla mutluyum
    Gorus meselesi orasi ayri. Sifir takintim yoktur benm albea yerine 3-4 yasinda cok daha kaliteli bir araci tercih ederim mesela. Benim demek istedigim albea parasina daha guzel araclar yapilabilir. 19.000tl ye aldigin aracin tr ye satis fiyati 9.500tl imis mesela. Adamlar 9.500 e o arabayi yapip kar ediyolar aslinda. Yani yerli aractan %50 otv indirimi yapilsa fiyati 19.000 olsa cok daha guzel bir araca binebiliriz.

Hakan Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gorus meselesi orasi ayri. Sifir takintim yoktur benm albea yerine 3-4 yasinda cok daha kaliteli bir araci tercih ederim mesela. Benim demek istedigim albea parasina daha guzel araclar yapilabilir. 19.000tl ye aldigin aracin tr ye satis fiyati 9.500tl imis mesela. Adamlar 9.500 e o arabayi yapip kar ediyolar aslinda. Yani yerli aractan %50 otv indirimi yapilsa fiyati 19.000 olsa cok daha guzel bir araca binebiliriz.
    Dediğiniz fiyatlara binilir binilmesine ama işte. Bizim elimizde değil. Ama şu anda bana Albea yetiyor. Hiç yoktan iyidir . İstersem aile aracı olarak kullanırım, istersem şirket tipi olarak kullanırım. bu biraz doyum meselesi. Her insan herşeyinin iyi olmasını ister ama bu herkeste gerçekleşmez. Şükür etmek lazım. Ama denilen gibi o ordan kıstı, bu burdan kıstı falan olupta 25.000 TL'ye satmaya kalkarsalar almam, mecbur kalınmadıkçada alınacağını sanmıyorum. Ancak filolarda iş görebilir buda belki bir nebze yeterli olabilir. Fiyatta ise 19 Nerde , 25 Nerde. Ama bir yandan da daha sis farları , direksiyondan kumandası olmayan teybi , doğru düzgün döşemesi olmayan VW'lere 40000 TL'de veriliyor..

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zenginin parası, züğürtün çenesini yorarmışş ..

Birşeyler olucak mı bakalım görücez, umarım değer bazı şeylere. Made in Turkey
    Emre Kalkan

palamut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir memleketin markası oranın refah seviyesini yansıtmalı mı peki sizce? Volvo-Saab Amerikanlar, Dacia Samand Proton gibi örnekleri gözönünde bulundurursak bizim ülkemize yakışacak araç gerçekten albea platformunda mı olmalı?

asıl amaç ülke içi ihtiyacı gidermek ama yine burda bizim iç pazarımızdan italyan üreticinin cebine para gidecek. ihraç edilebilecek seviyede kaliteli yada fiyat performans oranı iyi olan bir araç olsa bundan italyanın kazandığı kadar bizim ekonomimiz de kazanmalı mı? Albea seviyesindeki bir aracı ne avrupaya ne asyaya satabileceğimizi zannetmiyorum sene 2012. iranlıların samand gibi olmaz umarım bizim memleketin projesi

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elektirikli mi olcakmış bu araç :S
    Emre Kalkan

se®k@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle bi adım atılması bile önemli bence. Ülkemiz godomanlarından da yatırım gelir belki daha sonra farklı marka modeller için....

Hayırlısı olsun...

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahin - Doğan tekrar yapılsın makyaja falanda gerek yok biraz frenlerle biraz yürüyenle oynasınlar yılan gibi araba olur... Alanıda çok olur bunu hepiniz biliyorsunuz...

Ağalar şahine doğana *** atmayın o arabalar yıllardır Türkiyenin kahrını çekiyorlar...
    (apaçiler hariç onların ta mk orası ayrı)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı 131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şahin - Doğan tekrar yapılsın makyaja falanda gerek yok biraz frenlerle biraz yürüyenle oynasınlar yılan gibi araba olur... Alanıda çok olur bunu hepiniz biliyorsunuz...

Ağalar şahine doğana *** atmayın o arabalar yıllardır Türkiyenin kahrını çekiyorlar...
    (apaçiler hariç onların ta mk orası ayrı)
    1.3 Mirafiori Turbo çıkartcaklarmış panpa 260 hp 320 NM tork olcakmış
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen terimleri karistirmissin. Yeni sahinler derken bu donemin sahinleri. Yani sen o yanilgiya bir daha duseceksin. Diceksin abs airbag var tamam kagit ozerinde ozellikle otomobil mi degerlendirilir? İdda ediyorum sifirdan da bir marka yaratilsa gayet kaliteli arac yapilabilir. Albeayi yapmasaydo yok bravoyu gelistirebilir miydi gecin bunlari. Fiat istese bmw kalitesinde arac uretebilir ama adamlarin pazari bu degil boyle bir arac yaparsa karsisinda bmw olur. En basiti skoda favorit diye bir modeli var ya adamlarin o kadarda eski degil nasil bir anda yukseldi? Vag grubu bunyesine aldi. Sonuc olarak isi bilen el attimi skoda fabrikasindan da gayet guzel araclar cikar. Tataya iyi mi dedim bi dikkatli oku. Param olsa ne fiat ne tata alirim, o kadar keriz degilim. Suanda en kotu ihtimal tr de uretilen en kaliteli aracla esdeger kalitede ve uygun fiyata otomobil uretiriz ama kocla degil..
    hoca bak şimdi aslında ikimzide aynı şeyleri istiyoruz ama bi yargıya varırken de tartılı olalım.

şahinler cıktığı zaman diliminde ortalama benzer fiyatlara hangi araclar vardı? donanımı o fiyata cok yuksek olan baska bir arac varmıydı ?
    o zamanlar şahinlere tu kaka denebilirmiydi? sahın 5 liraydı mazda 323 8 liraydı arasında cok fark vardı ama aracların parası olan 323 aldı olmayan sahin aldı.

sımdı degısende bısey olmuycak yenı sahınler gelıyorsa zaten donemın kalıtesıne gore gelıyor bence.

sımdıkı zaman dılımınde sahıne bakıp beyenmeyıp konusmak yanlıs demek ıstıyorum. tatayı beyenmıyorum dıyosun ama sahın alcagıma tata alırım dıosun aynı paraya. bunu derken 199X model sahınle 2008 2009 tatayı kıyaslıyosun degılmı?
    bende dıyorumkı yenı sahın cıksın ondan sonra tatayla karsılastır. sadece bu.

Kisaca demek istedigim, birseylere razi olmak yerine bu ulkenin hak ettigini isteyelim. Senelerdir arac uretiliyor. Aerosunu, tasarimini, suspansiyonunu yabanci yaptiktan sonra ben ne anladim o aractan? Benim icime sinen, motor ve aktarmasi modern modellerden alinmis, tamamen turk suspansiyonundan aerosuna turk tasarimi bir otomobil. Neden fiat tabanli? Eski corollalari al cook daha iyi. Bence devlet destegi olursa emeklemeden hizli adim atan bir markamiz olabilir. Ben ulkemi otomobil uretiyorum diyen iran gibi peugeottan satin aldigi halde onu bile adam gibi uretemeyen bir ulke olarak gorulmesini istemiyorum. Bundan azina ne razi olurum ne de icime siner ne de gidip 5 kurus para veririm.
    bu dedıklerıne de aynen katılıyorum. fiat la yola cıkılmasının sebebı bence TOFAS fabrıkasının halı hazırda fıatla bagı olması. Bence devlet burada devreye gırıp fıat a hadı kardesım al bu hıssenın karsılıgı fabrıka benım senden de bısey ıstemıyorum demesı olmalıdır.

Bora yı cızen adam adı ustunde bora turk yani. gelsın bı ıkıde Türkiye ıcın cızsın. ki Hamidowic in dedigi gibi yarısma falan fılan olsa coook cokk guzel modeller cıkacagına emınım.

MK1 dobloyu yapan muhendısler yenı arac yapamazlarmı ? MK1 Doblo tamamen turkıyede tasarlanmamısmıydı ?

Motor olayında gene cook cook kazık yıyecez bence bu fiattan. kesin gene ekonomik olsun diye 1.4 8v motorları cakacaklar bıze. tum fırmalar 8v motorları bırakırken fiat masraftan dussun dıye son cıkan albea lara 1.4 8v motor koydu hesapta hacımden kazancaktı. ama aynı kasanın bı oncekı jenerasyonunda 1.2 16v motorlu albealar hem daha az yakıyor hemde daha performanslı

umarım anlasmaları yaparlarken bıraz dıkkatlı olurlar.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Fırtına_siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    isimleri doğan slx +plus , şahin s +plus falan olur heralde

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine fiat kaynaklı %100 cappy portakal yok mu memlekette
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıl 2012 olmuş adamlar uzaya koloni kurmaya çalışıyor, bizde araba yapacağız diye seviniyoruz.

atilla54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğan,şahin,kartal,serçe yerini atmaca,akbaba,kanarya,papağan'a mı bırakcak yani
    Türk malı araç iyidir başta kötü çıkarsalar bile ilerde devamı gelirse gelişir,büyür hepimize hayırlı ugurlu olur inşallah.
    Turbo 106Gti "16SDD65
    FN2 TYPE-R ''06EPY30''

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    98 Doğan SLX kasasının aynısını yapsalar bırak honda peugeot satmayı bak millet nasıl alıyor
    Peugeot Sport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maxiboost lafımı yanlış anlama hocam sadece bir gerçeği söyleyeceğim..

Yakınında bulunan ilk ana caddeye git ve kaç tane taksi geçiyor, kaçı ne marka model..

En yüksek oran fiat albea çıkacaktır. adım gibi eminim.

Bu arabanın olup/olmadığını gösteren çok güzel bir kriterdir bence. Sen kabul etmeyebilirsin tabi.

Senin beklentilerini karşılamayabilir ama albea platformu üzerine kurulacak, 1.3 dizel motorlu bir aracı halk tutar ve alır.

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ekonomik bir araç arıyorsan istanbul taksilerini baz alıcaksın adamlar nerde az yakan servisi yedek parçası ucuz araba varsa onları kullanıyorlar

demem o ki bu yerli araç eğer istanbul ticarileri tarafından rağbet görürse tüm türkiyede rağbet görür
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)