petlas genel olarak iyi merçedeste 2senedir kullanıyorum fakat sava'ya göre %50 daha kötü diyebilirim rahatlıkla(en azından kar için bu fark) yağmurda o kadar fark yok.Kuru yolda sava daha sesli,fren olarakta aynılar diyeyim bari..
petlas genel olarak iyi merçedeste 2senedir kullanıyorum fakat sava'ya göre %50 daha kötü diyebilirim rahatlıkla(en azından kar için bu fark) yağmurda o kadar fark yok.Kuru yolda sava daha sesli,fren olarakta aynılar diyeyim bari..
- K -
________
Dr.Ecu
Arkadaşlar merhaba benim de bir iki sorum olacak...
1- Biraz masrafı azaltayım, biraz da kışın çok kullanmıyorum aracımı diye sadece önlere kış lastiği düşünüyorum. Yeterli olur mu? Arakdan çok mu kayma yaşarım?
2- Orjinal ebatlarım 225 45 R17 öne takacağım 2 adet kışlığın tabanını biraz daha dar mı tutsam? ***** kışın daha iyi tutunma için. Arkaların 225 kalacağını da hesaba katarak 205'e mi düşüyüm? 215'e mi? Bu sorun olur mu?
3- Syron, Kumho, Petlas (ya da önerebileceğiniz başka bir marka olur) gibi uygun fiyatlı markalar düşünüyorum. Daha önceki postlarda da "yapıştır gitsin biz ne arabalarda kullandık bu markaları" diyen arkadaşlar var ama en mantıklısı bunlardan hangisi olur?
teşekkürler...
99 Astra hb için hangi kış lastiği tavsiye edersiniz?
ebatları bilmiyorum, uygun fiyat olursa iyi olur.
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Muhtemelen 195-65-15'tir aracınız.
Goodyear 195/65 R15 91T UltraGrip 8 Oto Kış Lastiği (Üretim Tarihi 2013) - Oto Lastik - kliksa.com
Ötesi yok, hele ki fiyatı gozonune alınırsa bedava.
4 lastiği birden değiştirmen iyi olur. 2 lastik takmaktansa aracı hiç çalıştırma daha iyi.
Dar lastik yere basma kuvvetini artırır ama çok fazla karlı bir bölgede değilsen, soğuk ama kuru havada orijnal ebadını da kullanabilirsin. İstanbul'da oturuyorum, kar en fazla 1 hafta kaldığı için sadece yere basma kuvveti değil aynı zamanda kuru hakmiyetini de düşünüyorum ben mesela. O yüzden soğuk ama kuru hava içinorijinal ölçü kullanıyorum.
Falken EuroWinter HS449 önerdi geçenlerde bir arkadaşım. Kullanmadım ama tanesi 200TL civarı idi. Fiyat uygun, performans için testlere bakmak lazım. Bahsettiğin ebat için benim tercihim Blizzak LM-32 olurdu.
Umarım istediğin gibi bir lastik seçimi yaparsın.
Arkadaşlar konusu varken burdan sorayım İstanbul da lastik değişimi yapacak bir yer arıyorum kendim Ankara dayım aracı birisi ile göndereceğim güvenebileceğimiz bir yer varmı acaba önereceğiniz araç cls 350 profesyonel bir yer arıyorum ilginize teşekkürler
high power tuning [ subaru -honda]
Daha 3 gun oldu takalı ww cady maksi uzun sase yagmurda kullandım sadece cok basarılı bnce ayrıca 4 lastık 835 tl verdim fiyatida uygun dier markalrla karsılastırnca paylasıyım dedimm)195 65 15
valla az once 205 55 16 aldım orjinal olcu degistirmedden
bir sor istersen http://lastik.kolayoto.com/urunler/l...5-r16-98h.html
1881 - 193∞
goodyear ultragrip 8 - michelin alpin a4 t serisi için ne dersiniz?
yada h / v serilerinden birini mi almalıyım
gönlüm michelinden yana ama
ug8 şu an acayip ucuz
15 alıp saç jantlarla takmayı düşünüyorum şu an![]()
uzun sure michelin alpin kullandım
picantonun ebadı zor bulunduğundan buna lassa snowways taktık günlük performansı oldukça iyi 15 ten 14 e geçince konforum arttı
jant max cem abi yardımcı olabilri
http://www.techturkey.com/forum/jant...6-jantmax.html
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ben iki farklı arabada ug8 kullandım. geçen gün ankara'da yağan karda dağ bayır dere tepe kar buz karı kız gezdim.( sonu pek olmadı) bir ara arabadan inip hakikaten kar var mı diye bakacaktım. öyle memnun kaldım
![]()
Kaynarca Metroda 4 tane lastik değişim ve balans 36 TL bilginiz olsun arkadaşlar değişmek isteyenler için.
Burayada yazim belki yararlı olur.
bu bilgiler iyi oldu Tünay
şimdiye kadar bütün araçlarımda michelin a b c modellerini kullandım
lineada turan er300 var fabrikasyon üstünde 25000km e geldi atıp primacy hp ye geçmeye kıyamadım ( baya gürültülü lastik)
kış için;
tam michelin alpin a4 düşünürken adac testlerini falan inceledim ug8 gayet iyi gözüküyor goodyeara karşı ön yargılı olmama rağmen
birde 16 yerine 15 saç jant takıp bu işi çözersem bedavadan biraz pahalıya gelir
inşallah istanbul için gereksiz olmaz ug8
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)