Allah obur dunyada yardımcısı olsun allah rahmetını eksık etmesın ustunden![]()
Allah obur dunyada yardımcısı olsun allah rahmetını eksık etmesın ustunden![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Allah rahmet eylesinçok üzüldüm hc tanımadığım halde gözyaşlarıma hakim olamıyorum
mekanı cennet olsunn
Offff Allah rahmet eylesin... çok üzüldüm...
Tanımasamda çok kötü oldum ya. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun...
enough ?
alllah rahmet eylesin kardeşimizin mekanı cennet olsun...
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
çok kötü oldum konuyu okuyunca ya offff of allahım....halimize sükretmemiz lazım allah ailesine geride kalanlara sabır versin çok büyük acı çookk.... allah mekanını cennet eylesin günahlarını affetsin .
![]()
Doktorunun Osman İlhan olduğunu duyunca çok mutlu olmuştum.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun![]()
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
İki farklı topic olunca arkadaş kurtuldu sandım ilk.. Kendisini tanımıyordum ancak burada yazdıklarını okuduktan ve sonra bu durumu görünce şok oldum.. Allah mekanını cennet eylesin![]()
Bu konuyu görünce daha bir kötü oldum. Allah rahmet eylesin, ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten. Mekanın cennet olsun..
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
olum allahtan, allahin emri ama yikildim.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
edit diğer konuyu yeni gördümAllahım rahmet eylesin toprağını bol etsin gerçketne tanımama ragmen cok üzüldüm bi anda tüylerim diken diken oldu
Allahım mekanını cennet eylesin
![]()
AP Type-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)