guvenligide hic oyle kotu dgil, youtube da baya carpisma vidyolarini izleye bilisiniz. Simdi telefondan girdigim icin ben ekleyemiyorum ne yazikki![]()
74 model sehpa...
IIHS crash test with Smart fortwo and Mercedes-Benz E-Class - YouTube
Buda onun devamı
SMART CRASH TEST - YouTube
Dha bir sürü vidyo var bunu gibi![]()
74 model sehpa...
benide yazın,kullanmasamda 1 haftalık bi smartım oldu.smart forfour brabus .binmişliğim var,kullanamadan baba geri vermiş aracı hızlı diye
116 alıyordum smarta binince vazgeçtim,benim tarzım+kaliteli bi araç geldi,mercedes gibiydi.koltukları filan B seklinde brabus arması,koltuk ısıtmaları ,deri koltuk,panaromik ıvır zıvır dolu bi araçti.1.5 turbo olan siyah modeli.
cahillik hat safhada diyosun yani
piyasadaki araçların yarısından daha sağlam , internetten tridion güvenlik kafesini araştırabilirsiniz. Zaten mercedes diğer markalara oranla bu kadar az satan bir araba için marka imajını kötülemez kalitesiz yapıp..
bu topic smartın piyasasını yükselticek.. sonra diceksiniz ki smartın piyasasını düşürmek icin ne yapmak lazım..![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Ben kimseye akıllı değil ya da aptal demedim , o yorum smart konusunda cahil olduğunuzu gösteriyor zaten , bunda alınacak bişey de yok 10 kişinin 9'u anlamıyordur zaten smarttan
Şimdi lütfen cevap yazmayın da , konu dağılmasın , bu konunun amacı daha farklı çünkü
*cevap vermeden duramam derseniz pm atabilirsiniz
yok ben buraya yaziyim burda beni tanıyan tanır neden yazdığımı konu sahibi daha iyi bilir
benim cahilliği sorgulayacak ergen değilsin sen yazdıklarına dikkat et.
Teşekkür ederim saolun , siz de dikkat edin bence
Konuşmamı bozmaya değecek kadar bir gerginlik olduğunu düşünmüyorum zaten saolun
Her ergen diyene cevap verseydik yaş ne olursa olsun ruhsal ergen olurduk zaten
Ergen olan benim ama heyecanlı olan Oğuz Bey galiba.
niye bu tür bilgi alışverişi için açılan konularda bu tür tatsızlıklar yaşanıyor anlamış değilim birimizin bir kusru varsa onu kırmadan derdimizi anlatamıyacak kadar acizmiyiz ?
Hakkaten gerilicek birşey yok yavouz şaka yapmış emirde onutanımadığından o şekilde yazmış şeklinde anladım. hatta daha önceden gördüm yazıyı ama ciddio alrak takılacak birşey yok
![]()
bir avuç cıvata için kırmayalım birbirimizi![]()
74 model sehpa...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)