User Tag List

Sayfa 20/36 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
676 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: Smart Kullanıcıları

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonunda enesle bulusup uzuunn uzun smartlar hakkinda konustuk dandrik telefonumla foto cektim aksama koyucm.

Bagaj ortusu icin tekrar tekrar tesekkurler enes )

Son bir guncel benzin tuketim soyliyim. Uzun yolda INANILMAZ az yakiyor !!! Sehir ici net 5.9 - 6 lt /100 km ama uzun yol yapiyorum carsmbadan beri. su anda depo tam olarak bitmedi hala 2 dis var ama hesaplamama gore kabaca 4.8 lt / 100 km. Depo bitene kadar dahada iner sanirm
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu arda emre gecü bey bir gün gelicem yanınıza enesin araba muhteşem olmuş
    74 model sehpa...

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 lt gösterirken 100 km sürüyorum hala 3 lt gösteriyor, su ana kadar dip rekorum 1 lt

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben haa 5 lt gösteremedim ya
    74 model sehpa...

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabi depo ufak olunca fullemek pek agir gelmiyor

bu arada benimki 0.8 cdi,kokluyor gibi birsey.
    sehir icin ideal

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @hakan

dünden beri cevap veremedim , rica ederim ne demek .
    sohbet için teşekkürler , gerçi ayaküstü oldu biraz ama vakitlice buluşup bi oturalım , hatta smartcılarla toplanalım bence.
    Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim arabanın dedesi sanırım )

adult upload image

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi bu smartların hangi modelli alınır
    Hem fortwo hem forfour
    model yıl motor hangisini tercih edelim.

gabxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forfour almanın manası yok mitsubishi colt tamamen aynı araçlar; benzinli olanların motoru da aynı.Dizellerde mercedes motoru kullanılıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hem fortwo hem forfour
    Fortwo İLE Forfour çok farklı araçlar , tamamen şahsi görüşüm forfour güzel araç , ama smart ruhu fortwo ve roadsterda var bence.

Mitsubishi colt ile aynı forfourların birçok parçası ama kokpittir , iç tasarımdır falan mitsubishi colt tan çokk farklı. Colt yanına yaklaşamaz o konuda
    Fiyatları çok yüksek gelecektir colt a göre ama Smart ın amacı zaten tarz , vespa gibi yani

Fortwo ya gelince zaten apayrı bir dünya , sadece makara için bile alınır benim gözümde , kullanması felaket zevkli , abuk subuk yerlere parkedip gülüyorum genelde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gabxer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forfour almanın manası yok mitsubishi colt tamamen aynı araçlar; benzinli olanların motoru da aynı.Dizellerde mercedes motoru kullanılıyor.
    Teknik olarak çok haklısınız , ama bu armani ile levi's t shirt ün aynı fabrikada aynı iplkle üretilirken birinin 45 TL birinin 235 TL olması gibi biraz.

Gerek varmı yokmu o göreceli tabi

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Fortwo'lar hakkında genel olarak hep güzel yorumlar alıyorum,okuyorum ama Roadster ve Coupe için pek bir bilgim yok nedir,ne değildir kullanışlımıdır? Ve özellikle bakım/parça maliyeti nedir? +Birde görüş mesafeleri nasıl aracın bilen var mı? Teşekkürler..
    Smart / Roadster / Roadster / Orjinal Sarı Melek sahibinden.com'da - 71425833
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

alkan
    Misafir
    Herkese Selam;
    Arkadaşlar 2004 Fortwo Passion Cabrio modeli kullanıcısıyım. Fakat bir sorun oluştu. turbo değişmesi gerekiyor. İstanbulda Mengerlerden başka temin edebileceğim bir yer var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabi depo ufak olunca fullemek pek agir gelmiyor

bu arada benimki 0.8 cdi,kokluyor gibi birsey.
    sehir icin ideal
    aynen fullemek hiç ağır gelmiyor, ve tabikide sizin dizelin ne kadar az yaktığıonı tahmin bile edemiyorum rüya gibi git inadına sıkışık trafiğe gir
    Alıntı enesy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @hakan

dünden beri cevap veremedim , rica ederim ne demek .
    sohbet için teşekkürler , gerçi ayaküstü oldu biraz ama vakitlice buluşup bi oturalım , hatta smartcılarla toplanalım bence.
    aynen enes bende öyle düşünüyorum daha vakitlice buluşup mis gibi bir buluşma yaparız.
    Alıntı KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hem fortwo hem forfour
    bana sorarsanırz 450 kasa denilen 700 cc lik turbolu olan modellerinden alın derim benim arabamın kasasından. hem yenilerden daha ucuz hemde birazcık daha az yakıyor.

gerekli açıklamayı enes yapmış zaten
    Alıntı ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fortwo'lar hakkında genel olarak hep güzel yorumlar alıyorum,okuyorum ama Roadster ve Coupe için pek bir bilgim yok nedir,ne değildir kullanışlımıdır? Ve özellikle bakım/parça maliyeti nedir? +Birde görüş mesafeleri nasıl aracın bilen var mı? Teşekkürler..
    Smart / Roadster / Roadster / Orjinal Sarı Melek sahibinden.com'da - 71425833
    bakım parça maliyeti araba ne kadar ufacık olsada ne yazıkki mercedes yıldızına sahip bir araba olduğu için boyutuna göre birazcık fazla bana göre. hele birde yetkili bir servise giderseniz duble duble fazla. hala bir özel servis arayışındayım ama yetkili servis olarak herkes mengerleri çok övüyor.

fortwo ile aynı motora sahip fakat biraz daha mıncıklanmış hali. 700 cc 80 hp diye biliyorum. görüş mesafesi derken anlamadım

Alıntı alkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese Selam;
    Arkadaşlar 2004 Fortwo Passion Cabrio modeli kullanıcısıyım. Fakat bir sorun oluştu. turbo değişmesi gerekiyor. İstanbulda Mengerlerden başka temin edebileceğim bir yer var mı?
    öncelikle geçmiş olsun. mengerler dışında gidebileceğin özel servis olarak AK oto bostancı var ama oradan farklı bir fiyat söyliyeceklerini sanmıyorum. ama yinede denemekte fayda var.

çıkan sorun neydi tam olarak birde ?

AYrıca tamamen konudan alakasız olarak arabamda ilginç bir sorun var. çok fazla elektrikli zımbırtıyı kullanırsam arabada nedense kısa devre hatası veriyor.

mesela gece trafiğe girersem farlar açık, parklar zaten açık bunun üstüne birde sıkışık trafikte intercooler fanını ve radyatör fanını açıyor. işte ozman tak diye sanki bir ses çıkıp kapatıyor arabayı.

sizce problem nedir ? daha önceden yapmıyordu. acaba sigorta kutusuna giden ana elektrik kablosu tam oturtulmamış olabilirmi ? bir kere çünkü yanlışlıkla ayağım çarpmıştı sigorta kutusuna ve araba stop etmişti.

arabanın ön farklarını yaptırırken birde sigorta kususundan far a giden kablonun soketinde erime olmuş daha önceden takılan xeonlardan. sağ ve sol farın pinleri yan yana fakat erime sonucunda aralarındaki plastik yok olmuş sizce atlama yaparmı ? bundan mıdır
    74 model sehpa...

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya 0.8dci nedir ya sakin kullanımda sabit hızda 100 km de ne yakar ?

Atıyorum çeşmeye sabit 90 100 le gitsen 10 tl yakarmı ?

mekanda sıkıntı yaratmasın 2 bira 30 tl hauhauah

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AYrıca tamamen konudan alakasız olarak arabamda ilginç bir sorun var. çok fazla elektrikli zımbırtıyı kullanırsam arabada nedense kısa devre hatası veriyor.

mesela gece trafiğe girersem farlar açık, parklar zaten açık bunun üstüne birde sıkışık trafikte intercooler fanını ve radyatör fanını açıyor. işte ozman tak diye sanki bir ses çıkıp kapatıyor arabayı.

sizce problem nedir ? daha önceden yapmıyordu. acaba sigorta kutusuna giden ana elektrik kablosu tam oturtulmamış olabilirmi ? bir kere çünkü yanlışlıkla ayağım çarpmıştı sigorta kutusuna ve araba stop etmişti.

arabanın ön farklarını yaptırırken birde sigorta kususundan far a giden kablonun soketinde erime olmuş daha önceden takılan xeonlardan. sağ ve sol farın pinleri yan yana fakat erime sonucunda aralarındaki plastik yok olmuş sizce atlama yaparmı ? bundan mıdır

bence şansını fazla zorlama elektrik muhim konu allah muhafaza yakarsın arabayı.

anlattıgına gore zaten bı yerde kısadevre var belkı kablolardan bırısı erimiş olabilir şaseye deyiyo olabilir acıktaki kablo bu yuzden cat pat dıye patlama sesı duyuyo olabılırsınkı aracta bunu algılayınca muhtemelen kapatıyodur kendını safety mode.

cıdden sıkıntılı bı konu yanı smart hayatımda bınmedım ama elektrık konusu her arabada mevcut.

birde sigortaların dogrumu onları kontrol et yada ettır. yanı sıgortaların aracın elektrık kapasıtesını taşıyormu 3 amperlık akıma 2 amlperlık sıgorta konduysa oda sıkıntı yapar tabı aynı sekılde 5 amperlık sıgorta koyarsa bu sefer kablolara fazla yuklenme olabılır kı zaten gene yukardakı sıkıntı yı yaratır. ayrıntılı bı kontrol ettir bence kesinlikle.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya 0.8dci nedir ya sakin kullanımda sabit hızda 100 km de ne yakar ?

Atıyorum çeşmeye sabit 90 100 le gitsen 10 tl yakarmı ?

mekanda sıkıntı yaratmasın 2 bira 30 tl hauhauah
    o kesin 3.8 3.9 yakar

bugun sonunda gerçekten uzun yolda ne kadar yaktığını yazıcam.

depom bitti sayılır. eve gittiğimde sanırım 24,5 litre benzin ile 525 km yapmış olucam. depomu fulletmemiştim fakat boş iken bu kadarlık benzin almıştım.

buda aşağı yukarı 4.6 lt /100 km oluyor. Yolculuğun büyük bir kısmı uzun yol sadece akşamları 2. köprüden sonra ölümüne trafik var.

yol güzergahım Zincirlikuyu - gebze organize sanayi bölgesi. Bence şehirler arasında hiç dur kalk yapmadan sürecek bir yolculukta fabrikanın verdiği 4.2 litre /100 km kesin tutar hatta kullanım stili ile daha da aşağıya çekilebilir.
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence şansını fazla zorlama elektrik muhim konu allah muhafaza yakarsın arabayı.

anlattıgına gore zaten bı yerde kısadevre var belkı kablolardan bırısı erimiş olabilir şaseye deyiyo olabilir acıktaki kablo bu yuzden cat pat dıye patlama sesı duyuyo olabılırsınkı aracta bunu algılayınca muhtemelen kapatıyodur kendını safety mode.

cıdden sıkıntılı bı konu yanı smart hayatımda bınmedım ama elektrık konusu her arabada mevcut.

birde sigortaların dogrumu onları kontrol et yada ettır. yanı sıgortaların aracın elektrık kapasıtesını taşıyormu 3 amperlık akıma 2 amlperlık sıgorta konduysa oda sıkıntı yapar tabı aynı sekılde 5 amperlık sıgorta koyarsa bu sefer kablolara fazla yuklenme olabılır kı zaten gene yukardakı sıkıntı yı yaratır. ayrıntılı bı kontrol ettir bence kesinlikle.
    kesinlikle kontrol ettiricem. ama şu bir kesin bir yerde fazla yüklenmeden ötürü bir şey var.

bu duruma akü sebep olabilirmi peki ? bendeki sulu akü ? suyu bitse falan ?

ayrıca patlama sesi demeyelim yanlış anlaşılmasın, röle sesi gibi gibi.
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle kontrol ettiricem. ama şu bir kesin bir yerde fazla yüklenmeden ötürü bir şey var.

bu duruma akü sebep olabilirmi peki ? bendeki sulu akü ? suyu bitse falan ?

ayrıca patlama sesi demeyelim yanlış anlaşılmasın, röle sesi gibi gibi.
    Sen zorlama zorlama yldızın araya para sıkıştıysa yapar o sesi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)