Vikipedia:
Hakkında tutuklama kararı çıkınca yurt dışına kaçmış ve 2002 seçimlerinde bağımsız milletvekili seçildiği Siirt'e geldiğinde tutuklanmıştır.
HRRYETM
Bu adam mi mi rahat birakmadilar ?
Vikipedia:
Hakkında tutuklama kararı çıkınca yurt dışına kaçmış ve 2002 seçimlerinde bağımsız milletvekili seçildiği Siirt'e geldiğinde tutuklanmıştır.
HRRYETM
Bu adam mi mi rahat birakmadilar ?
otomobil piyasasında şuanki tasarımları gördükçe imza bile hoşuma gider oldu ya
arkadaşım kraldan çok kralcı olma..
yahudilere laf ediyorsun ona buna laf ediyorsun bu ülkede süryaniside var yahudiside var yezidiside var sünniside var şii side var aleviside var rumuda var ermeniside var..
inanlar inançlı insanlar deyipde kutuplaştırmaya gerek yok yanlış..
bu ülkede pek çok inanan inançlı insanlar çok yüksek yerlerde sana sayarımda sonu gelmez bu insanlar nasıl o noktalara geliyorlarda kimse engellemiyorda bu fadılı engellediler..
bu gün türkiyedeki en büyük firmalar muhafazakar inançlı kesime ait firmalardır senin deyiminle bir araştır bakalım gıda sektörü beyaz eşya mobilya v.b
bu yahudilerin işi gücü yok fadılamı takdılar kafayı..
biraz vicdanlı ol ben o jetkentin önünde çadır kurmuş fadılı protesto eden insanları hatırlıyorum yıllar önce karda kışda orda evlerimizi istiyoruz diye pankartlar açmışlardı.. bu adam başladığı hangi işi bitirdi..
şimdi ismail ağa tarikatına girdi hayırlısı olsun ondan böyle önü açıldı inşallah ordakilere bir yamuk yapmaz..
isterse o.ç nun dik alası olsun bana neadam dolandırıcıda olsa yıllar önce kimsenin dötü yemezken otomobil üretmeyi koydu kafasına yaptıda bişiler
şimdi gidip koç gibi fiattan albeayı alıp alın size yerli araba demek bu adamın yaptığından daha mı mantıklı
eğer ki bu adam kendi özgün tasarımını üretip satmaya başlarsa helal olsun der elini öperim adam ne s.kim olursa olsun farketmez
bu devlet hırsıza soyguncuya dolandırıcıya iş yaptırır
bizim insanımızda haram parayla üretilmiş arabaya biner
sonra bütün islam alemi bekler arabayı peh
kısaca siirttir git
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
niye mi göze battı ? tabiki otomotiv sektöründe önlerine çıktığı için ? niye bu ülke kendi arabasını üretmek için düğmeye bastı ? tüm para yurtdışına gidiyor cari açık büyüyor diye. dünyada bir sürü işgal oldu son 12yıl içerisinde ne için yapıldı ? otomotiv sektörünün yakıtı petrol için. otomotiv ne kadar önemli farkındasın sanırım. pasta bölünsün ister misin ? benden bu kadar.
Dolandırıcı diyosanız almassınız yerli malını gider fransıza bayılırsınız mutlu mesut kullanırsınız işte zihniyet bu kadar türk malı diyip sahip çıkılcağına taşlayın bakalım bu yüzden olmadı bu işler bu zamana kadar.
Bizim milletimiz bu kafayla giderse altına lastik don bile üretemez hale gelir.
Elalemin ürettiği gelly tata chery bu ülkede peynir ekmek gibi satılıyorsa kendimizin üreteceği arabalar da iş yapar.
Adam ister kara para aklasın ister milleti dolandırsın ama bir adım atıp cesaret gösterip şu arabaları asfalt üzerine bir koysun önce ondan sonra atara geçin.
Üretilen arabalar tabiki volkswagen honda vs. kalitesinde olmayacak ama hiç olmazsa kendimiz bir şeyler üretmeye başlayacağız.
Zamanla gelişecek ilerleyecek işler bunlar.
Sanki altınızdaki tayyyarlar gti'lar rs'leri elalem 1965 yılında üretti?
sonuç olarak ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz demişler. Adam önce yapsın sonra isterseniz çöp tenekesi yapın arabayı.
HVAC
arkadaşlar burda sorun araba üretilmesi değil üretilsin tabiki yerli araba kim istemez burda sorun arabayı üreten kişi ve geçmişi sorun bu..
tekrar ediyorum arabayı üreten kişi değil onun geçmişi.. kimse yerli araba üretilmesin demiyor.. ama olaki araba üretildi 5 sene sonra fadıl akgündüz dediki ben para kazanamıyorum yada götüremiyorum bu işi fabrikayı kapatıcam yada sorgusuz sualsiz kapatıp gene çekip gitti yapmadığı şey değil o arabayı alan insanlar ne hale geliceğini düşündünüzmü..
burda üçüncü kez yazıyorum sorun araç üretilmesi değil aracı üreticek insana güven olmaması..
yerli otomobil herkesin hayali bize ait bi marka olsa istihdam olsa rahat rahat alıp kullansak. ama jet fadıl gibi adamlar bulaşmasın yine bu işlere aklı selim adam gibi birileri uğraşsın şu işlerle. bu millet artık dolandırılmaktan kandırılmaktan heveslerinin ellerinde patlamasından bunaldı kendine güvenini kaybetti kimse yeni bişeyler için uğraşmıyo riske girmeden bişeylerin kopyasıyla yan sanayisiyle uğraşıyor hep.
Artık 12 yıl öncesine göre ortam farklı, yakıt teknolojileri dünyadaki akaryakıt rezervi vs vs vs..
Bu saatten sonra üreticekse elektrikli üretilsin mis gibi gündelik araç niyetine binelim.
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
Dolandırıcılık nedir öncelikle bir onu soruyorum?
Birine bişey vaad edersin karşılığında bir bedel alırsın.vaad ettiğin şeyi gerçekleştirmez kaçar gidersin dolandırıcılık budur.
Bu adam vaad ettiği şeylerin zamanı gelmeden linç edildi.Fırsat verilmediki adam gerçekleştirsin haliyle kaçtı gitti zamanında.Koç v.s linç ettirdi.herkeze pay verirmi koç.
Ayrıca bazı arkdaşlar gırtlak yerli araç üretmekten bahsetmiş bu başlangıçta imkansız ama ilerde neden olmasın.Protona bakın marka olarak jetpa olarak değil.malezya devlet markası olarak mitsubishi ortaklığı ile yola çıkıyor. ve 2012 lotusun sahibi teknolojisini üretebiliyor artık.yani bu işler zamanla olur.
jet fadıl önü kesilmeseydi üretirdi bence aracı.
Bu arada aracı üretmek için para v.s toplamıyor görünürde otel projelerinden elde ettiği gelirle üretecekmiş.6 ülkeden mühendisleri toplamış yeni imza tasarımı v.s için.ilk prototipi üretilmeyecenini belirtmiş jet fadıl.
yıllardır Trnin enbüyük dolandırııcılarının ürettiği ürünleri kullanıyoruz.dolandırdığı yüzde yüz kanıtlanmamış bir dolandırıcı en azından bir marka oluştursun üretsin.koç sabancı gibi büyük tefeci ve dolandırıcılardan iyidir.
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Bulent ersoyunda onunu kesmeselerdi dubyaca unlu bi sanatci olucakti demis mustafa topalogluyok zamani gelmeden linc edildi falan. Hersey kurallarina uygun olsa bu iddalar tutuklanmalar nasil olucak fadil icin? O zamanlarda keyfi tutuklamalarda yoktu
herseye dolu tarafindan bakmaya calisiyorsunuzda bi yandan ad bir tane prototiple isi goturdu? Fadil gibi Adamlarin boyle bir isi yapabilecegini sanmiyorum.
2006 - HABER: stanbul'un Vergi Borlular... - Listenin lk Srasnda 242,2 Milyon Ytl Borla mar Bankas
2007 - HABER: Vergi Yzszlerinde lk 50 (3) haberi
2008 - HABER: stanbul'un Vergi Borlular Belli Oldu haberi
2009 - HABER: Mahkeme Almanya'da Toplanan Parann zini Srd Jet Fadl'a detecek haberi
gelde güven maşallahı var mazisi çok temiz
bekleyip görmek lazımdolandıracağı kimsede yok. satsın otel odalarını.otelde bitmiş belki satışta bi dolandırırsa milleti dolandırır gene yalan olur imza
temennim üretilmesinden yana![]()
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)