User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
110 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Caddedeki kaza ?

FK.Sub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hızlı aracın varsa %100 suçlusun bu memlekette suçlu sen olmasan bile hızlı aracın olduğu için sen yaptın veya yaptırdın sanırlar. Geçmiş olsun bu arada araç sahibine ve yanında ki arkadaşlara önemli olan cana gelmemesi.

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Kimseye bişey olmamış olması sevindirici.
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murcielago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese tesekkur ederim arkadaslar kazayı ben yaptım. Kaza sebebi lastigin patlaması yanlarken yada makas atarken degil, zaten makas atan bi adam değilimdir aramızda bilenler bilir. "Kelalper " arkadasım kızların dikkatını cekmek için gazlayacak yada artistlik yapan bi ergen ruhlu bi adam değilim ben kim nası gittiğimi biliyo araçta zaten kız arkadasım var ve bu haraketlerden cok korkar ayriyetten aracta biri varken tehlikeli bi haraket yapmaktan her zaman kacınırım. Zaten sanırım seninlede tanısmıstık bi roll aksamında görsen benı hatırlarsın. Hata bende lastiklerim kabak olduğu halde parayı denkleştiremediğim için lastiklerimi değiştremiyorum cok uzun zamandır. Zengin piçi değilim ne yazikki baba para ver lastik alıyım da diyemiyorum maalesef. 1-2 ay içinde lastik almayı planlıyodum. Kaza soyle gerceklesti anlatayım merak eden arkadaşlara.göztepe ısıklardan caddeye cıktım karsıya gecıcektım ve yakındaki shell istasyonuna giricektım. yola cıktım onumdeki arac cok agır gidiyodu yol bos olmasına ragmen onu gecmek için dip gaz yapmadan hızlandırdım aracı orta seride dogru direksiyona az bi açı vererek cunku yerler ıslak oldugu için surekli **** bası aynı oynuyo ani tepkilerde.onumdeki aracı gecdıkten sonra vitesi 3 e attım aynı miktarda gaz verdim hafif sol yaparken bi anda sag on tekerım patladı aracın hızı 60-65 arasıydı arac kafadan bi anda sola donmeye megillendi tam sağa kırdım gazı pompaladım toparlamak için bu sefer sağ taraftaki kaldırıma kafadan cıkmak uzereyken ordaki kadını farkettım ama nası farkettım nası bir daha refleksle sola kırıp gaz verdım frene basmadım bilmiyorum Allah kurtardı diyelim sola birdaha kırdım ve soldaki agaca kafadan dumduz bi sekilde girdim.araçta 4 kişiydik allaha şukurler olsun hic bi dostuma baska birine ve baska bi araca bişi olmadı. Arabamı kaybettıgım için cok uzgunum ama kimseyede bişi olmadıgı için çok şanslıyım. Biriyle yarısmıyodum yada yanlamıyodum yada artistlik yapmıyodum kaza esnasında.
    kaza büyüklüğünü görmedimde çok mu ciddi arabanın durumu ?

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar komik yorumlar yapılırmı bilmeden etmeden yapılan yorumlara bak adamı asalım o zaman bu yazanların hangisi yolda emekli memur gibi kullanıyor acaba
    kazaya yapan arkadaşa da nasıl ve ne şekilde yaptıysa yaptı geçmiş olsun diyorum

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazmıyım zaten kaza yapılmış moraller bozuk diyorumda dayanamadım.Baba lastiklerim bitik lastik alacağım diyenler zengin piçimi oluyor orasını anlamadım ben gecen memnun değilim lastiklerimden lastik alıcam diyip gidip lastik aldım.Lastik şakaya gelir olay değil cunku.Şimdi zengin piçi oldum sanırım
    Öncelikle arkadaşa geçmiş olsun diyorum.Ve baran arkadaşıma katılıyorum.Birde ben şunu anlamıyorum.Baba 4 lastik alıcam diyemem ama RX8 var bir çelişkili.Herkezin parası kendine ama mesela ben benim arabayı 1 senedir yatırıyorum.Bazı bakımlarını yapmam lazım yapamadığım için trafiğe çıkıp rezil olup yada başkasına zarar vermemek için araba yatıyor bence böle olması lazım.

Geçmiş olsun diyelim.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

BAŞAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese tesekkur ederim arkadaslar kazayı ben yaptım. Kaza sebebi lastigin patlaması yanlarken yada makas atarken degil, zaten makas atan bi adam değilimdir aramızda bilenler bilir. "Kelalper " arkadasım kızların dikkatını cekmek için gazlayacak yada artistlik yapan bi ergen ruhlu bi adam değilim ben kim nası gittiğimi biliyo araçta zaten kız arkadasım var ve bu haraketlerden cok korkar ayriyetten aracta biri varken tehlikeli bi haraket yapmaktan her zaman kacınırım. Zaten sanırım seninlede tanısmıstık bi roll aksamında görsen benı hatırlarsın. Hata bende lastiklerim kabak olduğu halde parayı denkleştiremediğim için lastiklerimi değiştremiyorum cok uzun zamandır. Zengin piçi değilim ne yazikki baba para ver lastik alıyım da diyemiyorum maalesef. 1-2 ay içinde lastik almayı planlıyodum. Kaza soyle gerceklesti anlatayım merak eden arkadaşlara.göztepe ısıklardan caddeye cıktım karsıya gecıcektım ve yakındaki shell istasyonuna giricektım. yola cıktım onumdeki arac cok agır gidiyodu yol bos olmasına ragmen onu gecmek için dip gaz yapmadan hızlandırdım aracı orta seride dogru direksiyona az bi açı vererek cunku yerler ıslak oldugu için surekli **** bası aynı oynuyo ani tepkilerde.onumdeki aracı gecdıkten sonra vitesi 3 e attım aynı miktarda gaz verdim hafif sol yaparken bi anda sag on tekerım patladı aracın hızı 60-65 arasıydı arac kafadan bi anda sola donmeye megillendi tam sağa kırdım gazı pompaladım toparlamak için bu sefer sağ taraftaki kaldırıma kafadan cıkmak uzereyken ordaki kadını farkettım ama nası farkettım nası bir daha refleksle sola kırıp gaz verdım frene basmadım bilmiyorum Allah kurtardı diyelim sola birdaha kırdım ve soldaki agaca kafadan dumduz bi sekilde girdim.araçta 4 kişiydik allaha şukurler olsun hic bi dostuma baska birine ve baska bi araca bişi olmadı. Arabamı kaybettıgım için cok uzgunum ama kimseyede bişi olmadıgı için çok şanslıyım. Biriyle yarısmıyodum yada yanlamıyodum yada artistlik yapmıyodum kaza esnasında.
    öncelikle sana geçmiş olsun kimseye birşey olmaması sevindirici.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baran sen yanlis anlamissin bence senin nasil biri oldugunu bilmiyorumda.arkadas zengin pici olarak ifade ettigi farkli birsey bizde biliyoruz lastik parasi istemekten istemeye fark var.arkadasi savunmuyorum sadece seni az cok burda taniyorum uzerine alin istemedim)
    Arkadasim sanada gecmis olsun tekrardan lastik onemli bende yeni lastik almaya bir hafta kala yani maas almaya kaza yaptik taktiri ilahi derim kimseye bisi olmadi allah daha buyugunu yasatmasin

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    zengin piçi değilim demişsin arkadaşım burda biraz yanlış laf etmişsin her zengin piçmidir..
    ayrıca yazdıklarınla çelişmiyormusun zenginlere piç dediğin için para pul mevzusuna giricem normalde hiç sevmem ama madem zenginlere hakaret ettin bende yazmak isterim caddede oturuyorum diyorsun caddede evler ne kadar ??? altımda rx8 im var diyorsun yaşın 22 benim bildiğim rx8 ikinci elde alsan ortalama temizlerinin fiyatları 45 bin tl den başlıyor.. sen o yaşda babadan yardım almadıysan altındaki arabayı nasıl aldın.. bu durumda sende o hakaret ettiğin sınıfa girmiyormusun.. yanlış anlama sadece yazdıklarında çelişki gördüm ondan yazdım yoksa polemikleri karşılıklı yazışmaları hiç sevmem..

ben o kadar çok senin dediğin zengin çocuğu gördümki zamanında parası olmasına rağmen gittiler araçlarına jant kolon teyp ıvır zıvır almakdan hiç bir zaman kabak lastiklerini değiştirmeye fırsat bulamadılar..
    ama o kadar parası olmayan insanlarda gördümki parası az olmasına rağmen ilk gidip 4 lastik alıyordu onu alamıycak güçde olanlar bile durumu iyi 15-20 bin km götürücek diş derinliği 5 cm lik çıkma lastikler alıyordu..

tekrar canı gönülden diyorumki geçmiş olsun allah beterlerinden esirgesin iyi biriymişsinki allah korumuş insana değilde ağaca vurmuşsun çünkü tahminim cadde gece vakdi kaldırım bilhassa epey kalabalıkdır..

hazar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadaş nasıl bişey bu, adamın kendi sıkıntısı yetmiyor birde burda size laf anlatmaya çalışıyor. geçmiş olsun birader, sıkma canını..
    vırt zort

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler zengin picinden kastim sorumsuzca laylaylom yasayan kisiliklerden bahsedyrm alkollu arac kullanip aman patlasam nolur bana bisey olmasin diyen bi zihniyet degilim onu kastetmek istedim.cunku kazadan sonra bana gelip kirmizi arabyi gorup haketmissindir sen diyen insanlar var beni bu tarif ettigim kisilik sinifndan saniyolar..yoksa elbette babamdan ve benim biraz kazancimdan ve cok seyden kisarak ben bu araca biniyodum..demek istedgm sey yanlis anlaslms yada dogru yazamamisim kusura bakmayin,vurdumduymaz biri olmadigimi belirtmek istedim sadece

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Beyler zengin picinden kastim sorumsuzca laylaylom yasayan kisiliklerden bahsedyrm alkollu arac kullanip aman patlasam nolur bana bisey olmasin diyen bi zihniyet degilim onu kastetmek istedim.cunku kazadan sonra bana gelip kirmizi arabyi gorup haketmissindir sen diyen insanlar var beni bu tarif ettigim kisilik sinifndan saniyolar..yoksa elbette babamdan ve benim biraz kazancimdan ve cok seyden kisarak ben bu araca biniyodum..demek istedgm sey yanlis anlaslms yada dogru yazamamisim kusura bakmayin,vurdumduymaz biri olmadigimi belirtmek istedim sadece
    yok değilsin onu ilk mesajından anladım zaten başkası olsa burda eser gürler onu eleştirenlere hakaret falan edebilirdi senin belli çok güzel bir ahlakın edebin var tekrardan çok geçmiş olsun allah beterlerinden esirgesin inşallah rx8 ni aratmıycak daha güzel bir araç alırsın zaten kaskon olduğunu düşünüyorum canada gelmemiş sana kız arkadaşına arabadaki diğer arkadaşlara o yoldaki kadına gerisi önemsiz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuda bisürü adam nerede gazlarken kaza yaptı yazmış,1kişi 1tane rx8in gazladığını görmüş sadece oda cadde de değil? ben göremedim ki kaza yapan kişinin 2 arkadaşı da lastik patlaması sonucu kaza yaptığını belirtmiş.

sakin ol biraz
    haci ben sakinimde edilen laflari gormuyor musun at gozlukleri falan.
    IN BOOST WE TRUST

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demekki gozluk takiyorsun.bu sana ilk tepki degil

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya arkadaslar kime ne lastik almis almamis zebginmis degilmis kasko experi misiniz neyin muhabbeti bu ya ? Yok gazladi yok simardi kalti para onun can onun ister gazlasin girsin ister lastigi patlasin sosyal mesaj vermeyin birine vursa carpsa vebalide cezasida boynuna adam kaza yapmis cani burnnundadir adam iyi sabrediyo kardesim gecmis olsun allah buyugunden esirgesin

mstfcn28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kardeşim.
    Herkese ders olur umarım.

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaslar kime ne lastik almis almamis zebginmis degilmis kasko experi misiniz neyin muhabbeti bu ya ? Yok gazladi yok simardi kalti para onun can onun ister gazlasin girsin ister lastigi patlasin sosyal mesaj vermeyin birine vursa carpsa vebalide cezasida boynuna adam kaza yapmis cani burnnundadir adam iyi sabrediyo kardesim gecmis olsun allah buyugunden esirgesin

çok gecmiş olsun üzücü bi durum Allah korumus kimseye bişiy olmamış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun..

TC_VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun allah beterinden esirgesin.
    Bye Bye Gti This is Vti

Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok gecmis olsun,sana kaza yerinde araban yuzunden "haketmissindir sen" diyenlerden farki yok burada olumsuz yazanlarin.Bu tip durumlarda insanlar senin bindigin araci ya alamadiklarindan,alsa isletim maliyetine yetisemiceklerinden,ona da yetisseler alip kullanmayi beceremiceklerinden kiskanip abuk subuk konusabilirler.

Senin hangi harcamani ne zaman yapmayi planladigin kimseyi ilgilendirmez,denilse denilse "keske ihmal etmeseydin" denir,aracindan ayrilmak zorunda kalmissin insallah daha iyileri nasip olur,daha guzel araclara agzinin tadiyla esinle dostunla binersin.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)