karlar bastırınca subaru sorgulama konusundan geçilmez oldu normaldir karıştırman :)
Printable View
forester arayanlara,
sahibinden.com Mobil Site
Ya uzun zamandır düşündüğüm biraraç konusunu açmanız çok iyi olmuş..
2007 modeli dayım aldı arka amörtisörlerin fiyatını söyleyince caymıştım :)
özellikle 2004 makyajsız kasalar çok güzel geliyor bana.. bu kasalarda da hep otomatik var XT'lerin. Manueli gelmedimi TR'ye ?Önceki sayfalarda sorulmuş ama sadece subaru için değil özellikle 4x4lerde (Nissan Xtrail - Suziki Vitara filan) otomatik şanumanlarda ciddi sorunlar olduğunu duyuyorum.
Rengi de siyah oldumu tadından yenmez aslında :( bkz. -->
2004 Subaru Forester 2.0 XT 32.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 65494819
35 lira filtre
475 far
ayna fiyatı bulamadım...
orjinal parça fiyatları yan sanayi değil :)
buyur buda sitenin linki... diğer parça fiyatlarınada bakabilirsin.....
Jaspa Subaru Servisi
ki olaya far kaporta olarak bakmamak gerekli bence periyodik olarak değişen parçalar değil sonuçta, motor yürür parça fiyatları önemli olan....
honda yetkili servisinin civic farına öle 150 lira isteyecceğini hiç sanmıyorum en aşşa bi 300 lirası vardır orj farın...
kanka foresteri övmeyi bırak daha bugün konuştuk ben alana kadar kötüle :D
2007 Subaru Forester 2.0 GX 37.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 72118754
Nasıl sizce? GX turbosuz mu oluyor yanlış mı yazmışlar?
aynen atmosferik bu,
Arkadaşlar kişisel fikrimi söylüyorum Yiğit kardeşime de çok teşekkür ediyorum iyi ki dinleyip forester aldım bence mükemmel bir araç parçalarıda o kadar pahalı değil önümüzdeki hafta içerisinde Ankara'da lpg taktırıcam ki 450-500 yakıyor fakat ben çok fazla biniyorum ek olarakta parçaları toparlamaya başladım yaza girerkende yiğitin setupa yakın bir hale getiricez 250-300 hp daha sonrada doya doya keyifle binicem inşallah stock olarakta fazlasıyla keyifli bu arada :)
tek sıkıntı temizini ve bakımlısını bulmak Yiğit'le yaklaşık 3-4 ay kadar aradık en son dede'nin birinde 170 binde kazasız ,değişensiz , boyasız , stock ve lpg takılmamış bakımları aksatılmamış 2.0 turbo s bulduk kaçırmadan aldık bundan sonra da çoluğuma çocuğuma kalır diye düşünüyorum :)
evet forester piyasası artmaya başladı yavaştan onu anlıyoruz :D:D:D
son 1 ay içinde 3 kişiyi forester sahibi yaptım :)
forumdan
imothep(özgür abi)
1lker
son olarak çok sevdiğim bi abime dün ankarada drummerr nicli emre arkadaşımızın foresterını aldık, herkez çok memnun, emre mecburiyetten satmak zorunda kaldı malesef, yoksa satılcak araçlar değil bunlar, elinden çıkaran bin pişman....
200bin e gelince triger ve araçta bulunan bütün sıvılar değişecek hidrolik radyatör şanzıman ve motr yağı vs vs vs..... ayrıca frenler ne durumda? arka amortisörler ne durumda? patlak olupta tamir ettirdilerse eğer kısa bir süre sonra tekrar eski haline döner değiştirmekten başka çare yok :)
fiyatla bu yazdığım bakımları bi kıyaslayın, servislerden fiyatını öğrenin, ayrıcalpg den dolayı süpap ayarıda yapılması gerekir 200bin bakımı gelince, süpap ayarı içinde o motorun inmesi gerekiyor....
bu rakama bu fiyat görünürde güzel ama dediğim gibi bu yazdığım şeyleri ekleyince 30bin tl ye kadar mal olma ihtimali var bu aracın....
daha dün emrenin forester ı alınca 2bintl kadar masraf yaptık tork garajda....
2004 Subaru Forester 2.0 XT 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 74925306
eğerki düşünürsen bizde böyle bi araç mevcut, satışını ben yapıyorum ve açıklamada yazan herşeyede hafien kefilim :) fiyatta daha oynama yapılır...
anladım ancak dediğim gibi bahsettiğim olası masraflarını iyi araştırın derim, servisten fiyat alın, ve mutlaka ama mutlaka subarudan anlayan daha önce bu araçlarla baya meşkul olmuş bilen ustalara gösterin..... yedek parça için jaspa subarudan fiyat almanızı öneririm....
tesekkur ederım ızmırde kım vara acaba subarucu hıc bılmedııgm bır marka arastırmaya devam
Süper araç bence
hafif arazi derken? :D:D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=kr2Nw...eature=related
tabiki abi nedemek herzaman yardımcı olurum :)
Adam dağ bayır park bahçe her yere çıkıyor :D
yine tanıdık bi abimde var forester beyler,ilanlardada mevcut gri renkte istanbul şişli ilan adresi...
3buçuk 4 lira kadar bakım masrafı var fiyatıda uygun bence.... ayrıca arada ben olunca daha iniyor o fiyat aşşa :)
dahada girer o mrak etme sen :D
[QUOTE=ygtrn;5633115]hafif arazi derken? :D:D:D:D
başarılı :)
Bakamiyorum artik bu konuya moralim bozuluyo :(
Kış geldi, yine piyasası yükseldi forester'ların :)
Ben de haziran gibi bir XT almayı düşünüyorum. 2003-2005 model, otomatik de olabilir, hoş, manueli yok gibi zaten de... Temiz, kaportası düzgün, bakımlı, fiyatı makul forester XT varsa yakınlarınızda, dededen, amcadan talip olabilirim.
Sonra da bir adet TD04 ve bir adet de sti cooler lazım olacak :)
abi sti cooler sokmak çok zahmetli o araca malesef :(
burada doğan usta olmaz dedi, dün emrenin aracı almaya ankaraya gittik gitmişken bide tork garajda orhan usta baktı dediği şu oldu... olur olmasına ama bu ic kesinlikle ufak titreşimlerle sağa sola çarpar, bunuda knoc sensör vuruntu olarak algılar ve avans kısar dedi, ve dediği doğru wrx intercooler ı oturtmaya çalışıren ilk denemede başıma geldi, titreşimleri hissettiğim anda araç çekişten düşer afr sapıtır oldu....
hoş wrx ic yi bi şekilde kolayca halletik hiç çarpma falan yok şuan ama sti baya bi sıkntılı....
O zaman istediğim ölçülerde custom birşeyler yaptırırım. Hele bir XT'mizi alalım da... Ne sığar, nereye kadar sığar görelim bakalım. Elimin altında radyatör fabrikası var. Oraya cuk oturacak birşeyler yaptırırız.
Bu arada WRX ic'lere ne kadar istiyorlar? Ve WRX ic'ler iş görüyor mu td04 ile? Yani uğraştığımıza değmeyecek fiyatlara bulunuyorsa ve tam verimli çalışıyorsa o da alınabilir.
Sağolasın bilgi için.
Yiğit kadar bilgim yok fakat td04 ve wrx cooler geçerli şuan ben öyle bir setup izliyorum yazın başına kadar bütün parçaları toparlayıp tork garajda taktırıcam hepsini.Sağolsun Yiğit çok yardımcı oldu hala da oluyor.
Ama dediğiniz forester ı alırsanız vf35 takmanız daha iyi olur keza Yiğit benim setup tamamlandığında 180 - 190 dan sonra by by dicek bana onun turbosu vf35 :D
Ben gündelik kullanıcıyım. Üst devirler için alt ve orta devirleri feda edemem. Ayrıca hızlı dolup hızlı tepki vermesi de benim için önemli. Zaten araba devir çevirmiyor. Varsın 6000'de bitsin. Hem TD04 WRX turbosu. Piyasada epey bol ve ucuz. Önce deneyelim. Beğenmezsek Yiğit'in izinden gideriz :)
Hocam bu arada hayırlı olsun. Siteden drummer582'ın sattığı yeşil manuel s-turbo'yu sen mi aldın?