35-36,000TL'ye kadar forester bakıyoruz tavsiye edeceğiniz araçlar var mı hangi modeli alınmalıdır?
Birde bakım fiyatları nasıl?
Printable View
35-36,000TL'ye kadar forester bakıyoruz tavsiye edeceğiniz araçlar var mı hangi modeli alınmalıdır?
Birde bakım fiyatları nasıl?
O zaman td04 ideal bende aynı düşüncede td04 setupta ilerliyorum :D hayır ben burada bir dededen aldım ama drummerın forester da tanıdıkta yabancıya gitmedi :)
Bakım fiyatları uygun düzenli bakımı yapıldığı taktirde rahatsız edeceğini sanmıyorum.Siz sanırım yeni kasa düşünüyorsunuz eğer 99 model bizim kasalardan düşünürseniz Eskişehir'de temiz beyaz 2.0 turbo s manuel var satılık ilanı internette yok o da yaşlı birisinde arka camında ilan gördüm bugün işe giderken sadece cama yazmış satılık diye :) ilgileniyorsanız cumartesi günü durduğu otoparka gidip numarayı alırım camdan
Ben de aynı kasaya bakıyorum. Yalnız ben üstüne de biraz masraf edeceğim için 30bin'in altına bitirmeyi hedefliyorum. O yüzden 2003-2005 model arasına bakıyorum. Ama sizin bütçenizle makyajlı, yani 2006-2007 kasadan da alınabilir. XT yani turbo modelleri makbuldür. Manueli neredeyse hiç yoktur. XT modelleri gayet doludur.
Bakım maliyetlerini kullanan arkadaşlar yazarlar.
abi senin ilacın kesinlikle td04 ve wrx intercooler, fazlasına ihtiyacın yok, td04 dediğimiz turbo gc8 lerde zaten foresterdaki intercooler ın aynısıyla yürüyor, wrx lerde ise birazdaha büyüğü ile, yani td04 ün standart coller ı diyebiliriz ancak altımda cooler fabrikası var dedin, benim turbo için bişeyler ayarlamaya çalışırsan mükemmel olur abi :)
boyut olarak wrx intercoller ın aynısı ama birazdaha derini makuldur, zira foresterların kaputu imprezalara oranla daha yüksek, o arada kalan boşuğa 2. bi wrx intercooler bile sığar neredeyse :)
dediğim gibi şuan mustafa abimin forester'ı satılıkta, satışıylada ben ilgilenmekteyim...
2004 Subaru Forester 2.0 XT 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 74925306
ilandaki yazan açıklamanın her harfine kefilim, boya ölçme makinasıyla aracın her santimine bakabilirsiniz :)
aracın bugüne kadarki bütün bakımları istanbulda yapıldı, aracın sahibi mustafa abim istanbulda okuyordu çünkü dönüncede satmaya karar verdi, satma sebebide manuelini alıp gırtlak yüklemek istemesi... bu sebeple emrenin(drummer582) forester'ı dün aldık ona....
emre sende sağol araç gayet güzel çıktı, içimize fazlasıyla sindi, inşallah daha iyilerini bulur alırsın sende :)
bu arada aracın fiyatı 34 liradan 32 ye düşmüştür bilginize, 1 aya satılmazsa 34 e çekicez tekrar....
Haziran gibi alalım inşallah bana bir forester da, ölçülerini alır, olabilecek maksimum kapasitedeki cooler'ı yaptırırım ben kendime de sana da. Hatta bi kere ölçü alınıp yapılınca belki adetli de yaptırırız. 2-3 aya kadar herşey netleşsin de güzel şeyler olur inşallah.
Olabildiğince üst model olursa daha iyi olur bizim için.Bunlar gözüme çarptı yedek parça bakım 2.el olarak xc70 den sonra üzer mi üzmez mi :) ?
2006 Subaru Forester 2.0 XT 36.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 75536348
Subaru / Forester / 2.5 Turbo / KEYİF KONFOR VE ZEVK ARAYANLARA sahibinden.com'da - 74466084
ilk ilandaki araç turbosuz, ben önermem şahsen...
2. ilandaki araç ise 2.5 turbo fabrika çıkışı 230hp dir, en baba forester diyebiliriz :)
volvodan sonra bakım masrafları kesinlikle üzmez diyebilirim ancak 2006 dan sonraki foresterlar yedek parça olarak diğerlerine nazaran biraz pahalı olabilir....
Yiğit, birinci linkteki araç da makyajlı kasa XT. En azından ilan o şekilde verilmiş. Yani turbolu. Bagajda XT yazmıyor diye mi turbosuz dedin?
hayır abi ilk ilandaki aracın ön kaputuna bakarsan anlarsın niye turbosuz dediğimi :)
Yiğit Zafer'in satılmazsa düğünden sonra alıcam dediği araç da bu bi bak kanka gerçi sana çok uzak ama diri duruyor bi sağdaki dodiği göremedim :) fiyatıda çok uygun bedava hatta :)
1999 Subaru Forester 2.0 S-Turbo 19.900 TL Galeriden satılık ikinci el - 76300568
knka sen beni dinle murat abinin aracı alalım zaferede, doğan usta onaylı o araç :) 200bin bakımı geldi süpap değişimi dahil masrafı 3500tl gibi bir rakam, üstünde teleflex lpg de var...
ayrıca arka amortisörleride bitik bunun....
arkadaşlar 2005 xt deki otomatik şanzuman ve motorun teknik detayları nedir? 5 ileri otomatik midir yoksa 4 mü? yaza doğru ihtimaller dahilinde düşünüyorum hoşuma giden araçlar ama otomatik tercih edeceğim 2.0 atmosferik otomatiğini kullanmıştım ilk kasanın performansı pek tatmin etmemişti beni. ülkemizdeki xt'lerin teknik verilerini net olarak bulamadım.
Motor değişmedi. XT'de turbo EJ20 motor var. Çok küçük düzeltmeler dışında önceki kasa ile aynı. TR'deki versiyonun kesin teknik datalarına ulaşmak zor. Çünkü bu motor USA'de yok. Avrupa'da var ama emisyon sınırlamaları sebebiyle ne şekilde sunuldu, kesin gücünü bilmiyorum.
Şanzıman da değişmedi. 4EAT kodlu elektronik kontrollü 4 ileri şanzıman var. Sürekli değişken tork dağıtımı yapıyor. Ama normal sürüşte gücün %90'ını öne iletiyor. Manuelde ise %50-%50 viskoz var.
motor 177hp 250nm tork gücündedir, ufak dokunuşlarla kolaylıkla 250hp ye çıkar (td04 turbo downpipe yazılım) otomatiğide performans olarak fena değildir ama illa üst düzey bi kullanım istersen manuel şart, ancak manuel xt bulmanda çok sıkıntılı :)
pederi kandırdım ciddi ciddi subaru froster ßakıyoruz.
etrafınızda bildiğinizde tavsiye edeceğiniz varmıdır ?
yada araçlar hakkında bilginiz ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...77366681/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...72373682/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5667990/detay/
otomatik bakınıyorsunuz herhalde, otomatik olarak bildiğim fazla yok ama illa aaştırırırız, mümkünise makyajlı kasasını alın derim ben 2000 model
Bildiginiz turbolu ve model yili olabildigince yeni forester varmidir ?
Bu S turbodan daha az km yapmış bir 99' s turbo var mıdır ki ? :D
( stock )
[IMG]http://img708.imageshack.us/img708/3669/img0258vy.jpg Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Belki garip bir soru gibi gelebilir ama şuanda satılan son kasa ve bundan bir önce ki makyajlı 2006-2007 kasa Forester'ın müzik sistemi nasıl? Yani bir VW Jetta-Passat v.s gibi yeterli hatta iyi diyebilirmiyiz.:):) +Araçların sağından solundan trim sesleri,gıcırtılar v.s geliyor mu genel olarak?
2006-2008 kasa foresterlarin ses sistemi benimki ile ayni bazi modellerde cd changer var.standart ses sistemi ile en cok memnun kaldigim arac diyebilirim jettanin ses sisteminide biliyorum daha iyi bence.ic aksamdan trim sesleri vs. Oldukca azdir yok diyebilirim o konuda sizi madur etmez iki konudada fazlasiyla memnun kalirsin
Bu s turbo ile xt turbonun farkları ne motorlar falan aynımı.
Selam beyler , bende aranızdayım artık.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle