Mavi olan hem ekstralı ekran filan var görünüş olarak da daha güzel makyajlı
Bu rakamlara çıktıktan sonra bence daha güzel ve özellikli 330ci ler bulunur.
yorumları okudum arkadaşlar herkese teşekkürler elinize sağlık.
4 - 5 yıl binilecek senede 5binle 10bin km arasında yapacak araç. düşününce 5 sene sonra satılacağında 2001 model henüz 70-80bin km arasında olacak ki daha çabuk ve yine yüksek rakamlara satılır diye düşündük.
yarın maviyi bi arayıp soracağız bakalım boya durumu ne, boya yoksa makyajlı kasa rengi ve özellikleriyle fikrimizi değiştirebilir, ki hepinizin de görüşü maviden yanaydı.
Gri olan (Egerkı makyajlı kasa ıllakı şart degılse) alırdım şahsen.Çiçek gibi fabrikasyon duruyo araba guzel bır ıc detaylı temızlık derılere bakım vsvs (dısına da aynı sekılde) miss.. 4-5 sene bınıcez demıssınız.. 2001 olanı alsanız bıle 40K + 5sene 140K km olcak.Mavı olan ise 175K km olucak.. Ben tercıhımı griden yana kullanırdım.İleriye yonelıkte dusunmek lazım.Ayrıca 40K ile 75K km arasında az buz bır fark yok.Uzun surelı bınılıcek madem kendınız kurcalıyın arabayı derim ben.(ortadaki ekrana bu kadar takılmaya gerek yok ,yapılmıcak bısey degıl.).
Hayırlısı olsun.
- K -
________
Dr.Ecu
bencede mavi daha gösterişli duruyor fakat alıcak olsam griyi alırdım çok daha temiz ve diri duruyor diğerinden ve km de nerdeyse yarı yarıya daha düşük.ileriye yönelik düşünürseniz griyi almak daha mantıklı onada ufak tefek oynamalar yapılınca gayet güzel olur bencede ekrana janta takılmayın basit işler onlar...
INFINITE PERFORMANCE
gri tanıdık bi galerideyken aldırmamışlardı bana,mavi olanla ilgili de bişeyler duymuştum ama hatırlamıyorum o araçmı tam emin diilim. detaylıca araştırın
Sadece yaş değil, makyaj ve donanım farkı da var. Hem fiyat da aynı. 40bindeki senin kullanımında 5 sene sonra 70 binde olur. 70 bindeki de 100 bin olur ki bence halen rahatça alınıp satılabilecek bir km. Kaldı ki yüksek model olan laci araç yatmamış, binilmiş. Ama abartılmamış da. Bakımları hemen hemen her senede bire denk gelir. Diğer gri olan ise 10binde bir bakım yaptırsa bile muhtemelen şimdiye kadar 3-4 kere ancak yağı değişmiştir. Ve genellikle yatmıştır. Ben yatan arabayı sevmem
Kaskoda yaş meselesi zaten başlı başına çok net bir gerekçe.
Mali bence bunu düşün.
BMW 3 Serisi 3.30Cd 2004 Model 65.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 72892775
Eger uzun sure binilecekse bakinca icinizi acmali derim ben, binerken zevk vermeli
Gri olan daha durgun duruyor, mavi olana uzun sure sikilmadan binilebilir diye dusunuyorum, genel donanimi, makyajli olmasi, M paketi vs. onu cezbedici hale getiriyor.. Kazali degilse alinir, binilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)