zaten bu sıstemler yuksekte kullanılmıyr sırf basmak ıcın coıl sprıngslerde oyle basınca ses yok yuksekte vuruntu yapıyr
zaten bu sıstemler yuksekte kullanılmıyr sırf basmak ıcın coıl sprıngslerde oyle basınca ses yok yuksekte vuruntu yapıyr
www.honda-tech.com
bu elif tuningden sonra düzgün esnaflarda var diyebiliyoruz çok şükür ..
o kadar marka için kötü şeyler yazıldı ilk defa bir yer için güzel şeyler yazıldı demekki bu zamanda bile düzgün esnaf var![]()
Geçmiş olsun valla talihsizlik olmuş. Junique Design Studios yani Erdem satış ve işyeri ahlakı konusunda kusursuzdur bence. Bir kaç alışverişim oldu bu alışverişlerdede oturup biraz muhabbet etmiştik. Her konuda yardıma hazır ve kendi kadar müşteriyide düşünen cok başarılı bir müessese. Gerçekten böylesini bulmak zor bu zamanda. Zaten bu konudada yakışanı yapıp bir kere daha göstermiş kalitesini. Bazı yerler 50 liralık mallara bile iade için süründürüyor.
esnaf arkadaşı tebrik etmek lazım.aracada nazar değdi heralde hayırlısı olsun artık
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Anılın sölediği durumu bizzat kendim aracını kullandığımda da normal yükseklikte gözlemledim hatta kendisi ilede bu konu hakkında konuştuk neden diye. Demek ki defodanmış.
Bu kadar maliyetli sistemi geri alan arkadaşada tebrikler özellikle İstanbulda az kalan gerçek esnafmış kendisi helal olsun.
Anıl Eibach takma H&R'den git![]()
valla kendimi gördüm sendeo durumu çok ii anlıyorum.
airride'ı söktügüm ve huzura kavuştugum gün geldi aklıma
buarada firmayı tebrik ediyorum.esnaflık budur.
Dr.Ecu
ya zaten 3.5 yaydan ötesi ızdrap kesin bişiler çıkıyo ses gacurtu gıcırtı son model arabadada insanın ağrına gidiyo arabaya binenlerde şaşırıyo bu ne diye en azından air ride olayını denemiş oldun.
valla helal olsun esnaf olmak başka bişey tebrik ediyorum arkadaşları.
Anılcım geçmiş olsun tadın kaçmadan kaldıgın yerden sorunsuz bi şekilde devam et inşallah![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)