Bu sıgara bırakma konusunda herzaman benı yılldıran şu muhabetdir , işte bıaktım ıkı yıl oldu ama hala canım çekiyor gibi![]()
Bu sıgara bırakma konusunda herzaman benı yılldıran şu muhabetdir , işte bıaktım ıkı yıl oldu ama hala canım çekiyor gibi![]()
Buyrun bu daha gerçekçi
Forum Ege Tıp - Sigaranın Zararı - Akciğer Kanseri - YouTube
9 yıl oldu bırakalı bıraktıkdan sonra tek bir siğara içtim oda 2 duman çektiğimde gözlerim kaydı ayaktaydım mecbur oturdum ayaklarım kesildi 2. dumanda dünyam dönmeye başladı 3. dumanı almadım bana sigarayı veren bekçiye yol için kavga ettiğim depo şefine küfür ettim rahatladım![]()
Aman aman ailenizi sevdiklerini düşünün sigara illetinden kurtulun,sizin için önemli değildir belki ama başkaları için sizin hayatınız daha önemli
Sakın yanlış anlamayın .
Dogada gezen bütün hayvanlara bakın otlayan veya et yiyen cinslere,bir tanesi nikotin içeren ot yemez![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Babama türlü yollar denedim, bıraktıramadım şu laneti..
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
beni bu tarz videolar etkilemiyo ya ne bılıyım ızlerken bıle sıgara yaktım sımdıde yanıyo..istemek onemlı olan vakti zamanında 8 10ay bıraktıgımda oldu..Bırakmayı ıstemek ıcten gelmelı..İsteyınce oluyo..
Ama o uzun sure bırakıpta sonra tekrar yakıyosunyaa off.Ayaklar bı kesılıyo basın donuyo elın ayagın tutmuyo cok keyıflı behahaha
Bırakmayı dusunuyorum suan sadece dusunce ama![]()
- K -
________
Dr.Ecu
valla benide hiç etkilemez bu videolar daha çok içesim geliyor bi ara 3 paket falan içiyordum ama simdi 1 bucuk pakete indirdim bırakıcaz insallah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)