Geçmiş olsun bu o çocukları heryerde var malesef..
Bu tipler yeminle israf ya atcaksın çöpe direk en temizi.
bunları dansöz kıyafeti giydirip semtine salıcaksın böyle o.....ç luklarını hala aşamadılarkendi annelerini bacılarını düşünmeden yapıyorlar hala ..
dostum epey dolup sinirlendigin belli. bunun gibi piyasa çok şefesiz var! Geçen gün mahallede bi sapıgı yakalayıp dövdüler. Adamlar bu dilden anlıyor. Umarım en kısa zamanda bulur ve gerekeni yaparsn...
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Aynısını benim kız arkadaşıma askeri araçtan yapmışlardı.
Büyük hata!![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
öyle resmi bir araçla filan denk gelse anında bulurum askeriyede elim kolum uzundur.
kızda haklı yapacak bişi yok plakasını alayım diye dönüp baksa bu seferde bize baktı diyip kendilerini avutup iyice salça olucaklar diye korkuyor.
karşılık verse o çocuklarında laf bitmez dahada uzar hiç dönüp bakmadan kaçarak uzaklaşmak zorunda kalıyor hatunlar.
yazık yani sadece sözlüm için demiyorum tüm bayanlar için yazık. ne günahları var ya?
laf atmasınlar diye takma sakal bıyıkmı taksınlar anlamadımki, niye rahat bırakmıyorsunuz ulan bayanları.
yeminle başkasına bile yapılırken denk gelse kesicem. bügün bana yarın sana. beni ne ilgilendirir dememek lazım.
hani bizim duyduklarımızda sınırlıdır 3-5 olayı duyuyoruzdur.
çoğumuzun eşi sevgilisi günde kim bilir kaç defa denk geliyorlar bi bakkala kadar bile gitseler. çoğunu bizler katil olmayalım diye anlatmıyorlar belkide.
gerçekten durumlar çok kötü. sinir küpüyüm,
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bu tur bi işin mantığını anlamış değilim laf atınca noluyokı aşıkmı oluyo çok yureklısın dıyıp tanışıyomu arabandasın bas gıt gez kafayı çek öl bişey yap başkasına nıye bulaşıyosunkı ? şerefsızlık resmen.
Bu insan musvetteleri kendi kiz kardeslerine sevgililerine laf atilinca kaplan kesilirler ama yolda sagda solda onune gelene laf atmayida delikanliliktan sayarlar. Allah hepsinin belasini versin ,kendi kiz kardeslerinin nisanlilarinin baslarina kat kat ve kotusu gelsin !!
Altına araba alan kendini bi *** sanar oldu.
Apaçi Team ayrı bi şey zaten Şahin'de müzik son ses dım tıs dım tıs camlar yarıya kadar açık yoldan geçenlere salçalar şerefsizler. tabi bunu her kesimden insan yapıyor ne hikmetse..
Sevgilisi olanda olmayanda, bu biraz karakter meselesi ve de kafa yapısına bağlı....
Ve malesf yapılabilcek birşey yok... Bende 3 yıldır birlkteyim şuanki sevgilimle, yazın sözleniyoruz hayırlısıyla, bu zamana kadar böyle 1-2 mesele oldu ama nerden denk geliceksin ki ? .. Biber gazı vs. bayan için şart
Geçmiş olsun sizede, bulunabilse keşke bi ağızlarını yamultmak gerekir
Emre Kalkan
babam anneme biber gazı tarzında bir sprey aldı hem çantasında hem arabada var
rahatsızmı ettiler direk daya gitsin dedik tembihledik
gerçekten çevre çok kotu bırakın bayanların dışarıda rahat gezmesini
artık erkek olarak bile tek başımıza rahat rahat tehlikeden uzak gezemez olduk neyin nerden çıkıcağı hiç belli olmuyor
iti kopugu hırsızı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Yazık ya insan olmayı bile unutanlar var yazık şeref bu kadar ucuz mu ?
Allah büyük bu tarz insanlarla, ülkeyi bölen , satanlarla , hakkımızı yiyenlerle alayıyla... görüşeceğimiz bir yer olacak ben inanıyorum hiçbirine hakkımı helal etmiyorum.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
kız arkadaşıma biber gazı aldım sırf bu şerefsizler yüzünden. çok şükür kullanmasına gerek kalmadı hiç ama ne olur ne olmaz. arabalardan çok laf atıyorlar, çok istedim bir kere denk gelsem diye ama gelmedi hiç. ama yolda, otobüste sağda solda başka bayanlara salça olan tiplere girişmekten hiç geri durmadım, pişman da değilim. bir keresinde otobüste denk gelmişti, 20li yaşlarda bir kız, telefonunu kurcalıyordu sanırım, yani sağına soluna pek dikkat etmiyor. benim de tam görüş açımdaydı, elemanın birinin kızı kestiğini farkettim. götün götün yaklaştı kıza, otobüs zaten dolu. değdirmeye falan çalışıyor şerefsiz. ben farkedince fırladım yerimden, elemana bi tane giydirdikten sonra şöföre bağırdım otobüsü durdur diye, şöför de afalladı birden durdurdu otobüsü, orta kapıyı aç dedim, yaka paça çektim kapıya kadar, kapının merdiveninden elemana tekmeyi koyduğum gibi fırlattım aşağıya. inip giydirmeye devam edecektim ama insanlar anlamamış tabi neden daldığımı, amcalar falan var sordular, anlattım böyle böyle. sonrasında bana gerek kalmadı, otobüste kim var kim yok indi aşağıya elemanın akıbet bayağı kötü olmuştu.
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
Geçmiş olsun. Bu yaşıma kadar yapmadım yapmam. Benimde annem var, kuzenim sevgilim vs var. Onları düşünürek bakıyorum eğer bakmam gerekirse. Yada bişey sormam gerekirse kibarca sorup teşekkür ediyorum. Ama bunların yaptığı hakikten itlikten başka birşey değil. Hadi açık saçık giyinen bi kıza laf attın onuda anladım da, kendi işinde gücüne olan, hanım hanımcık bi bayana laf atmak nasıl bir şerefsizliktir ya. Ayıp be kardeşim ayıp.
Zaten belli bir seviyenin altındaki kişilerde görülüyor ilkokul terk gibi
...
Ne insanlar var ya. Kız arkadaşımı arabayla evinin önüne bırakıyorum. Karşıdan karşıya geçerken korna atıyor şahinciler. Ya bu kadar olmaz yani.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)