O.c lari valla sınır durum Agbi yapanı büyük rakı şişesine oturtacan iktimin kroları mobese varmi saati hatırlıyorlar sa bulurlar
Dostum öncelikle çok geçmiş olsun.Bu tipler her yerde.Geçen akşamlar benim hanımada musallat olmuş biri.kibarca uyarmış git belanı benden bulma diye.arkadaş erkeklik yapmış arabadan inmiş.hanımda boş gezmez.çıkarmış sustalı bıçağını ve biber gazını.basmış suratına.yandım allah diye yerde bağırıyomuş.ikide tekme çakmış herife.uzaklaşmış.tekrar geçmiş olsun.
[SIGPIC][/SIGPIC]
WOİCE CAR Hİ-Fİ
Biber gazı çok iyide boş dolu nerden anlayabiliriz o an geldi bastın boş çıktı ?
...
sprey boya gibi düşün saallarken illa bi ağırlık ve içindekini hissediyorsn
ama biber gazını herkes başarılı kullanamaz heycandan kendini bike cantada keklik edebilirsin. yada rüzgara göre... onunda incelikleri var.
ekrem abi bu arada yengemizin eline sağlık oğlan cocugu bu işlere tövbe etmiştir bu olaydan sonra.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bende alıcam bu gaz zımbırtısından iyi olcak gibi.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
yenge keşke plakasını alsaymış abim,bence eğer oralarda mobesa varsa o sokaktaki dükkanlara sor mobesa varsa bi şeklide görüntüleri almayı dene sonrada gerisi ***** abim
sana ve kız arkadaşına geçmiş olsun.. Geçen haftasonu kız arkadşımla gece eğlenmeye çıktım, karşıdaki masadaki 2 o.ç evladı dikkatimi çekti izlemeye başladım ben onlara bakarken onlar kız arkadaşıma bakma cesaretini bulunca işler değişti bir anda aldım şişeyi fırladım hayırdır diyene kadar güvenlik geldi şansa arkamızdaymış direk ayırdı ama o şişeyi parçalamadığım için çok pişmanım sırf güvenliğin ricası için dışarı çıkarttılar.. Tiplerine baksan 35 yaşında edepli adam dersin.. Hayatı fındık kadar delik olarak gören herkese çok acıyorum...
.
işte hayvanlığın sınırı yok hayvanoğlu hayvanlığın hiç sınırı yok bre şerefsiz yanında erkek arkadaşı kardeşi olan kız bir de bu yahu! bi çüş diyin kendinize be hayvanoğlu hayvanlar ne oluyo bakıyolar da anlamıyorum ki bi türlü
şerefsiz, kişiliksiz çok. geçmiş olsun. benimde kız arkadaşıma metrodan inerken kartını vermiş o.ç. nin biri. ara tanışalım diye. sinirden başlamış ağlamaya, almış atmış kartı. atmasaydı iyi eğlence çıkacaktı
bi kız akşam dısardaysa bitmiştir,kesin aranıyordur diye düşünen çook.havanın kararması yeter.*** işimi var dışarda kendi kaşınıyo derler.kendi anası bacısı karanlık yüzü görmedi ya..
ben bu memlekette mümkün olduğunca kızla pek dışarda olmamayı seviyorum boş yere can sıkıntısı işte.iti var kopuğu var.
ben bi kere kız arkadasımı minibüse bindirmek için karşı şeritte bekledim,karanlıktı hava,10 araç geçtiyse çoğu korna çaldı.kızda açık saçık boylu poslu bişey olsa neyse.aç,abaza cok bu memlekette.
ne denir geçmiş olsunmu diyelim can sıkmayınmı diyelim.insan deliriyor bos yere,analarının geninden gelen bişey heralde herkesi analarına benzetiyorlar laf atıyorlar..
gaza da hep güvenmeyin ben 3 tane aldım tekini de kız arkadasıma verdim.bendeki bi tanesi zamanla bozulmus .deneyim bi sıkcakmı dedim pek sıkmadı.ayrıca arabanın kol dayamasına akmıs ben gazi oldum gözümü kasıyınca gözü acamaz oldum bi süre![]()
valla açık saçık giyinmez hiç bi zaman. yani albenisi yada dikkat çekiciliği hiç bi zaman olmadı. buna rağmen böyle şerefsizler her yerde hep var.
ayrıca kimse zaten giyim tarzıyla yargılanamaz. belki benimki kapalı bi kız ama açık saçık olsa mini etek giyip çıkan kızlar olsa ne yazar hiç birine hiç kimsenin sataşmaya hakkı yok.
bu ülkede gece geç saatlere kadar anasına babasına bakmak için tekstil atolyelerinde 16 saat mesai yapıp evine gece dönmek zorunda kalan servisi ara sokağa girmeyen kızlar var.
bu kızlarında başına geliyor bunlar, yazık günah şerefsiz hep şerefsizdir. açığından kapalısana kime laf atarsa atsın kime salça olursa olsun.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)