oh gece eğlence var,foto ve videolarla yetinelim en bolundan.![]()
oh gece eğlence var,foto ve videolarla yetinelim en bolundan.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Videolar okadar cogaldi ki,bu hafta cok yogundu Yilda,yarin umarim yukler...
Ozgurum mudurum,site acsam ne yazar,habire reklam,habire reklam oluyor
Site var aslinda speed turkey mi ne ama adam gerek ilgilenmeye.
Yarin videolari yukleyim ama bir kisi bile Evotech lafi etmesin,sadece otomobil sevgisi olanlar yorumlasin... Sonra Ozgun reklam diyor![]()
maaşallah trophy fena araç. diğerleri beni aşar![]()
chipten sonra çok farklı olacağını umuyorum verilerinin.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Merhaba Murat Bey,
Tebrikler...
100-200 için iddianız var mı? Birde Renault Megane Trophy şayet 2 litre 200 küsür beygirse, TR' de satılmıyor diye biliyorum. Özel ithalat mıdır?
250 beygir olanı vardı diye biliyordum. Renault sürekli güncellemeler yapıyor. En son Autocar' da yeni bir versiyon tanıtmışlardı.
Aslında bu araç yani 2 litre modeli TR' de pek tanınmıyor ama dışarıda çok popüler ve önden çekişli araçlar içerisinde Nurburgring' deki en iyi dereceye sahip. Tam bir pist arabası.
250 olan düz rs bu trophy 265 pistte 250 olanın rekoru kırılınca yedekteki trophy çıktı piyasaya diye biliyorum ve rekoru geri aldı..hot hatch lerde en iysi diyebiliriz![]()
new megane rs yani megane 3 RS 250hp.
megane 3 rs Trophy olan 265hp.
250lik olanı binlerce var. tr yede çok sayıda geldi son günlerde. 100 milyar civarında fiyatı var. aynı güçteki bir çok alman araçtan çok daha ucuz fiyat olarak.
265hp olan biraz pahalı normalinden. toplam 500 adet üretilmiş dünya genelinde. tr de 1i yiğitinki. 2 tanede mais getirdi ama henüz satmadılar duruyor. tanıtımlarda kullanıyolar. plakalı bi tek bu var.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Arkadaşlar,
Her ikinize de teşekkürler.
Bende aşağıdaki bilgiye ulaştım.
2011 Renault Megane RS 265 Trophy
Max speed : 254 kph (157.48 mph)
0 - 40 kph : 2.0 s
0 - 80 kph: 4.4 s
0 - 100 kph: 6.0 s
0 - 180 kph: 19.3 s
0 - 100 mph: 14.3 s
Lap Times
Nordschleife: 8:07.97
Raceland: 0:56.49
Hockenheim Short: 1:16.40
Anglesey National: 1:05.30
Bedford Autodrome West Circuit (post 06/2008): 1:26.10
http://www.fastestlaps.com/cars/rena...65_trophy.html
Nurburgring yani Nordschleife derecesi 8:07.97. Daha anlamlı olması için 2.5 litre 340 beygir Audi TTRS'in derecesi 8.09!...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)