aynen öyle garanti çok serefsiz banka kullanmadıgım hesaba aylık 3,75 hesap işletim ücreti cekmısler her ay boyunca
aynen öyle garanti çok serefsiz banka kullanmadıgım hesaba aylık 3,75 hesap işletim ücreti cekmısler her ay boyunca
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Garanti bankasında 2 farklı kurumdan Otamatik ödeme talimatı verilirse kesmiyor ama iş bankası öle değil havalelerde falan para almıyor İş bankasını tavsiye ederim
vala istediğin gibi bi banka yok
ama ben de koyabilir miyim izninle bu bankaların alayına hehe
bu arada beni dün finansbank aradı;
ee dedim, dedi ki efendim çok uygun kredilerimiz var, kart hesabıyla ilişkili, hem de kartın limitini etkilemiyor,
"sen bana faizini söyle bakalım" dedim, ehem kem küm bi faiz söyledi tefeci A.Ş. gibi.
aktarıyorum dedi,
neyi aktarıyorsun dedim,
1000 lira aktarıyorum dedi,
burdan sonrasını hatırlamıyorum, fişi çektim kaydım gerizekalıya... (yapmamak lazım, büyük ihtimalle bana 2000tlye mal olacak)
manyağa bak 1000 tlye 1250 tl istiyor geri.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Teble çalışıyorum ben 4 tane hesap 1 tanede kredi kartım var gayet memnunum
Döviz alırken arbitraj biraz fazla sadece
Everyday I ** çapuling...
bu arada not:
işbankası altın alım satımı yapmayın,
çok urşatım ne zaman altın gün içinde çok yükselse alışı kapatıyorlar,
ertesi sabah ta satış hayvan gibi yüksek oluyor 1-2 saat..
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Babamda uzun yıllardır iş bankası kullanıyor. Diğer bankalarda gelen kredı kartları henüz hiç açılmamış şekilde durmakta.
abi yapacağınız tek bir şey var. ben yaptım ve aldım. PAŞA PAŞA ÖDEDİLER... 2 yıl geriye yönelik. 1 ayda sonuçlanıyor.
bulunduğunuz ilçe kaymakamlığına giderek,
tüketici hakları hakem heyetine dilekçe vereceksiniz.. siz uğraşmayacaksınız..
bankalarım bu ücreti kesmeye yasal olarak hakkı yok.. kredi kartı aidatı ve hesap işletim ücretlerini tek tek alabilirsiniz. hakkınızı arayın derim.
buyrun dilekçe örneği... benim bağlı olduğum ilçe antalya muratpaşa olduğu için dikkate almayın.
![]()
EcuTech
Ben Halkbankası maaş hesabı kullanıyorum. EFT, havale ücretsiz. Şuana kadar şunu kestiler dediğim birşey olmadı. Garanti'nin de kredi kartını kullanıyorum 4 senedir. Şerefsizler yılbaşında 52,00 TL kestiler. Bilmem ne kesintisiymiş.
garantı aynen soyguncu .. suan bende garantıyle calsııyorum .. aradımm herkezden alıyoruz dedı bu kadarda soguk kanlılar ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
her banka bu tür işler yapar bi yerden almadan bi tarafa vermezler sonuçta yasal tefecilik yapıyorlar.
Hiçbir bankaya komisyon veya ücret ödemiyorum anlaşmam gereği ama genede adam bi yerden kazanmasa bu işi yapmaz diyorum.
bizim işletmemiz 1957den beri var olduğundan beri iş bankasıyla ve ziraat ile çalışıyoruz yapıkredide ticari olmamıza rağmen hesap detay deftelerinde dahi 3 lira ücret istiyorlar iş bankasında ise öyle salak saçma kesintiler kesinlikle yok.
deniz bank ve bank asya kullanıyorum, bank asyanın kredi kartı kgs aynı zamanda işe yarıyor
garantide heaplarım vardı hepsini kapattım kapatana kadar neler çektim, geçen arıyorlar kredi kartı alırsam bonus yüklicekmiş eyyy iyi niyetli bankaben o kartı kullanırken niye yüklemedin bunu, böyle dedim garip garpi yerlere aktarıyorlar
körler sağırlar
Az önce haberlerde Fatih Portakal söyledi kredi kartı aidatlarını (hepsini mi değil mi bilmiyorum) geri alabiliyormuşuz.
Kaymakamlıklara giderek tüketici haklarına dilekçe verilerek kredi kartı aidatlarının geri ödenmesini talep edebiliyormuşuz. Haberlerde çıktı az önce bulabilsem paylaşıcaktım da![]()
İnternet bankacılığına girildiğinde cep telefonunuza gelen bir şifre var ya.. Hah..
Artık ondan ücret alınacak işte.. O şifre gelen SMS ücretini biz ödeyeceğiz bundan böyle..
Hangi banka için geçerli?
Tüm bankalar. Hepsi aralarında anlaşmış, ayrı gayrı yok hepimiz aynı şeyi yapacağız denmiş.
Hayırlı olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)