Allah rahmet eylesin , çok yazık![]()
Allah rahmet eğlensin gencecik bı kardeşimizi daha kaybettik ;(( Allah yakınlarına sabır versin cook üzücü
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Mekanı cennet olsun. Ecel işte biryerde yakalamış onu.
Allah rahmet eylesin, annesine-babasına sabır versin...
Allah rahmet eylesin. Tırlar sağolsun boyle her istedikleri yere gayet rahat bıraktıkları için.. Yeditepede okuyan arkadaşlar bilir sağa dönüş şeridine bırakıp gidiyorlar bulvardaki kac kere kaza oldu
Önce kamyonun köşesine çarpmış sonra tıra girmiş.
sanırım kamyona makas atarken köşesine çarpıp kontrolu kaybedip tıra girmiş.
Allah rahmet eylesin..
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Adi ustune emniyet seriti.Insanda durur tirda durur.Gozunu kapatip gazlayarak emniyet seridine makas atmak son zamanlarda cok moda oldu..
Allah affetsin ama Insallah intihar gibi sayilmamistir.
çok acı((
allah herşeyin hayırlısını versin.
böyle şeyler gördükce korkuyorm sinyalsiz şerit bile değiştirmeye..
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Allah rahmet eylesin üzücü kimse kınamasın Arkadasi hepimizin bazen gaza gelip yaptıgı seyler geçecek yer yoksa emniyetede girersin 2 araba arasından da geçersin Allah geride kalanlara sabır versin
C R M performance
allah rahmet eylesin ama belli ki bu olayda da yine cahillik kokusu geliyor, anlatanlara göre tır şöförü kütük gibi durmuş hiçbir uyarıcı koni vs. koymadan, sırf bu haltı yiyen cahil şöförler değil bizzat daha 2 gün önce belediyenin sulama aracının hızlı girilen bir virajda en sol şeritte gece vakti çiçekleri suladığına şahit oldum, hızım düşüktü ki, söverek yanından geçtim gittim.. burası Türkiye, burda araba sürmek cesaret ister..
hertaraf kan ıcınde ordakı tabale herseyı anlatıyooyıne kurallara uyulmamıss tır ne dıye durmus orda
allah rahmet eylesınn
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Allah rahmet eylesin sürücüye geride kalanlara sabır versin
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun üzücü bir durum
+1
Tabela yolcu indirip bindirenler icin gecerlidir.Yillardir otobanda arac kullaniyorum her 5-6 km de bir arac mutlaka durur,ariza yapmistir,lastik patlatmistir vsvs.
Orda birimiz lastigini degistiriyor olsaydi ve kendiyle beraber baskasinin caninida alsaydi bunun hesabini kim verecekti ? Al sana cinayet.Al sana cennet.. Off off..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)