Allah rahmet eylesin![]()
Hepimize ders olsun arkadaşlar, Allah kardeşimizede kabir rahatlığı versin
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
ALLAH rahmet eylesin..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Allah ölümünde hayırlısını versin. Amin...
Birde tır emniyet şeridinde nasıl durur diye tır şoförüne mana bulan arkadaşlara soruyorum arabanız arızalanınca siz nereye çekiyorsunuz?
önemli olan önlemini uyarıcı ne gerekiyorsa koymaktır, uzayda yaşamıyoruz aynı topraklarda yaşıyoruz. Bu milletin içinde ne kadar çok sayıda cahil olduğunu biliyoruz.
rahmetli olan arkadaşın yaptığı zaten kabul edilir bir şey değil, yüksek hızda makas atarak, emniyet şeridine girmek, ama tüm suçu da yüksek hızda gidene vermek de olmaz. Zaten canıyla en acı şekilde bedelini ödemiş, çok bir şey söylenemez.
Allah rahmet eylesin..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
ben rahmetliye bir şey demedim denmez de , Allah binlerce rahmet eylesin, sadece buradaki arkadaşlara istinaden yazdım arızalı aracını emniyet şeridine girmek zaten bir uyarıdır,önlemdir arkasına uyarıcı bir şey koymaya gerekte yoktur.Koysa daha iyi olurmuydu olurdu. Ne insanlar var yolun ortasına ,sol şeride bırakıp gidiyor ......
Allah rahmet eylesin.... gercekten cok kotu.... cok uzucu....![]()
Seat Leon 1.6 TDI DSG 185 hp...
Instagram: jb_tdifr
Allah rahmet eylesin..insanın morali bozuluyor görünce..ne desek boş..
Allah rahmet eylesin, çok kötü olmuş![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
heralde tırı görmeden aniden emniyet şeridine dalmış kaçıcak zamanı olmamış sanırım..
Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)