püfff fena olmuş..Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin![]()
allah rahmet eylesin
Dr.Ecu AntaLya
ecel
kapıyı ne zaman çalacak belli olmuyor allah c.c. ölümünde hayırlısını versin
allah c.c. rahmet eylesin..
aracı gördüm ve bir kez daha içim ezildi c.tesi günü ecufast ten dönerken temde ümraniye
ataşehir arasında ufaktan gazlarken bi rcz takıldı peşime arayı açtım sonra bıraktım biraz
sonra benı geçti ilerde emniyete makas attı bostancı sapağından da çıktı inşaallah o arkadaş
vefat eden kardeşimiz
değildir..
emniyet gerçekten çok tehlıkeli birde özellikle büyük araçlar en sağdan giitği için şerit tam
gözükmüyor genelde çok sakat
allah rahmet eylesin cok kotu bir kaza. Hızı cok fazlaydı herhalde rcz paramparca olmus.allah kimsenin basına vermesin
allah rahmet eylesin, gencecik yasta pisi pisine ölüm cok yazık, insanın içi parçalanıyor :S
kazanın olusumuna gelince anladıgım kadarıyla makas atarken aracın kafasını tankerın sağ stobundan kurtaramayıp aracın sol on kısmından carpmıs sonrasında kontrolu kaybedıp emnıyete gırmıs olabılır.
birde soyle bisey var sureklı o guzergahı cogumuz kullanırız ben orda emniyet seridinde park etmis tır kamyon cok fazla gordugumu hatırlamıyorum. sezgin arkadasımızın da kaza yaptıgı an emniyet seridin de bir tırın bulunuyor olması cok buyuk talihsizlik o tır 200 mt ilerde park halinde olsa belki bu arkadas simdi aramızda olacaktı![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
yahu gozlerim doldu aglayacagım ya videoları da fotoları da gordum de simdi... arkada bırakılan analar babalar kardesler.. vebal altında kalacak birsuru insan.. ve en onemlisi giden bi can.. Allah olumlerin de hayırlısını versin.. Arkadaslar nolursun dikkat edelim.. En azından bos yolda basacak olan bassın boyle seylere dikkat edelim lutfen.. birbirimizi gordugumuzde gaza gelmeyelim.. aklımı basımdan aldı su olay.. Allah mekanını cennet etsin ailesine sabır versin sozun bittigi yer işte..
2009 - S2000
2010 - EVO X
2011 - C63 AMG
2012 - C63 AMG Tuned (600hp) + C6 Tuned
2013 - C63 AMG + Corvette C6 + F10 BMW 5,30D
2014 - PORSCHE 997.2 TT + A5 2.0 TDI
2015 - ?
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
Hocam her konuya aynı şeyi yazıyorsun.
Üyelerimiz - TechTurkey Forum
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Allah rahmet eylesin![]()
burda haber biraz daha detaylı,
SULTANBEYLİ TEM’DE KAZA:1 ÖLÜ « Yöre Haber
şimdide kanal d de izledimmtekrar allah rahmet eylesın arkadasın fotosunuda yaınladırr allahım ailesine sevdıklerıne yardımcı olsun
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Allah rahmet eylesinAllah anasına babasına sabır versin
![]()
☻/
/▌
/ \
allah c.c gerıde kalanlarına sabır versın..gencecık bı arkadasımız gıttı aramızdan yemın ederım sogudum arabadan ..rabbım gunahlarını affetsın mekanını cennet eglesın inş.![]()
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
Allah rahmet etsin.
Gebze-İstanbul dönüşü otoyolda emniyet şeridinin en sol şeritten hiç bi farkı yok.Genelde trafik olduğu için hiç sebepsiz emniyet şeridinden hızlıca takip gideceği yere ulaşmaya çalışan sütü bozukları birtane polis çewiripte senin ne işin war kardeşim bu şeritte demiyo.
PSN:dohcvtec99
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)