Dergiyi incelerken dikkatimi bayaa çeken bir arabaydı.Hele heleki 800 hp yazmasıda ayrı bir mesele.Bu arada dergiden edindiğim bilgilere göre araca yapılan modifikasyon listesini yazıyorum.Bana kalırsa en iyi yol drag yarışlarında görmek şahsen
Parça sistemi:
Garrett grx35 turbo
Dbilas dynamic gaz kelebeği
Cp piston-kol
Tial 44mm wastegate
Arp saplmalar
Kapak taşlama
İskender turbo monifold,egsoz ve incercooler boruları
Bosch 1000cc enjektör
NGK iridyum bujiler
Colmbo&Barinani 280 derece egzantrik milleri
Özel benzin hattı,AEM benzin regülatörü
0.44 Bosch benzin pompası
Custom titanyum sübab ya ve şapka sistemi
Cometic conta
Greedy oil catch tank
DTA s40 pro beyin
NOS kiti
Araç hiçbirzaman kırmızı olmadı.
İlk rengi gri idi sonradan sedefli pembeye boyandı.
Drag amaçlı hazırlanmaya başlandığında birçok parça fibere dönüldüğü için siyah oldu.
Şimdi komple kaplandı ve farklı bir pembe oldu.
Gri halinden beri plakası 33 TT 660 dır vede İstanbul'daki veya başka biyerdeki kaza ile alakası yoktur.
arabanın adı sıkıntı..
-abi sende ne var ?
-saxo
-töbe fazla asılmayın bj olmasın sonunda
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Napak inanakmı panpa?
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
araç sahibini yakından tanırım öyle kendini yükseklerde gören birisi değil ciddi emek ve para harcadı aracına geçen sezon sıkıntılar yaşadı 13 mayısda konyada olcak inş. 800 hp konusuna gelirsek ibo abinin yazdırdığını sanmam tamamen dergicilerin reklam kokan satış propagandasından başka bişi değil her denileni her yazılana inanırsanız magazın programından farkı kalmıyo böyle konuların ,ayrıca fwd rekoru kırmızı sako da benim gözümde 100-200 değil drag saniyesi önemlidir böyle arabalarda , çünkü motorsporları arasında en hardcore u dragdır arabanın hem dayanıklılığı hemde gücü konuşurur kim daha sağlam kim daha hızlıysa şampiyon olur .
şanzıman ve kulaklar ile ilgili bişiyler yazılmışmı acaba ?
sax0-106ların en zayıf yeri şanzot neler yapıldı
bide eger bu araç 800hp ise sako kaç hp ?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)