User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
128 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: pembe panter 800hp wtf?

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şanzıman ve kulaklar ile ilgili bişiyler yazılmışmı acaba ?
    sax0-106ların en zayıf yeri şanzot neler yapıldı
    bide eger bu araç 800hp ise sako kaç hp ?
    Carbonlarla 800 gelse bizde Nirvadan Business Class uçarız

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Carbonlarla 800 gelse bizde Nirvadan Business Class uçarız
    800hp yim dedim dedim inanmadınız, gördünüzmü bak yaptığınızı noldu şimdi?
    (bu espriyide kimse yapmamıstı degerlendirmek istedim )

arabasızadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ön yargı yapmadan görmek lazım bence emeğe saygı .
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç sahibinin arkadaşı aracın sahibinin bunu yazdırdığını sanmıyorum dedi aklıma birşey geldi,

şimdi eğer durum böyle ise bu dergi bu aracın kötü reklamını yapıyor resmen. Dalga konusu haline getiriyor ve öyle yada böyle adı çıkıyor. Şahsen bunu benim aracıma yapsalardı tepkim çok çok farklı olurdu. Ha araç gerçekten 800 hp ise yada sahibi öyle diyorsa sorun yok tabiiki. Ancak sahibine sormadan kafadan hp yazıyorlarsa o dergiye helal olsun iyi cesaret
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aTaBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç sahibinin arkadaşı aracın sahibinin bunu yazdırdığını sanmıyorum dedi aklıma birşey geldi,

şimdi eğer durum böyle ise bu dergi bu aracın kötü reklamını yapıyor resmen. Dalga konusu haline getiriyor ve öyle yada böyle adı çıkıyor. Şahsen bunu benim aracıma yapsalardı tepkim çok çok farklı olurdu. Ha araç gerçekten 800 hp ise yada sahibi öyle diyorsa sorun yok tabiiki. Ancak sahibine sormadan kafadan hp yazıyorlarsa o dergiye helal olsun iyi cesaret
    sabah ilk işim ibo abiyi arayıp sorcam hatta girsin gereken bilgileri yazsın buraya olurmu

ibrahim kanmış
    Misafir
    nerden başlıyacagımı bilmiyorum ama ilk önce kendimi tanıtayım ben bu dergi aracılıgıyla sözde 800 hp başlık atılan aracın sahibiyim adım ibrahim arkadaşlar yorumlardaki sert ve dalga konusuna gelince gercekten hoş yorumlar yapılmamış neyse evet tabiki bu araç 800 hp degil ve bunu yazdıracak kadarda ne aptalım nede geri zekalıyım ki gecen sene draglarda sorunlu veya sorunsuz 13-14 sanıye giren arabam icin 800 hp yazdırmadım arkadaşlar bunu böyle bilmenizi istiyorum neye görede 800 hp yazıldıgını bende anlamış degilim emin olmanız acısından yemin ederimki benim agzımdam 800 hp cıkmadı dergiye yalan bi haber

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ibrahim kanmış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerden başlıyacagımı bilmiyorum ama ilk önce kendimi tanıtayım ben bu dergi aracılıgıyla sözde 800 hp başlık atılan aracın sahibiyim adım ibrahim arkadaşlar yorumlardaki sert ve dalga konusuna gelince gercekten hoş yorumlar yapılmamış neyse evet tabiki bu araç 800 hp degil ve bunu yazdıracak kadarda ne aptalım nede geri zekalıyım ki gecen sene draglarda sorunlu veya sorunsuz 13-14 sanıye giren arabam icin 800 hp yazdırmadım arkadaşlar bunu böyle bilmenizi istiyorum neye görede 800 hp yazıldıgını bende anlamış degilim emin olmanız acısından yemin ederimki benim agzımdam 800 hp cıkmadı dergiye yalan bi haber
    Sorunsuz problemsiz binmeniz dileğiyle ama atılan başlıkla alakalı yayıncı ile görüşmeniz yararlı olacaktır.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgün araç için 35li 8800 dönen bir araç şeklinde bir yorum yapmıştı geçen sene kabus quattro'nun 10.4 koştugu yarışta. sitede falan deil direk pistte yapmıştı. araç ile ilgili bir kaç hata vardı o yarışta. 800 hp deil. sako kadar hızlı asla deil ama kesinlikle ciddi bir proje var ortada. daha düzgün lastik seçimi iyi ateşleme falan gibi detayları düzeltirse iyi derece yapacagına inanıyorum bende.. geçen sene draglarda çok büyük taktıgı lastikler büyük problem yaratmıştı bana göre. launch kuruyordu araç ama lastiklerden dolayı kalkarken saramıyordu bile. neyse hep beraber görecez inşallah bu sene..

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ibrahim bey, öncelikle aracınız maşallah, allah emeğinizi boşa çıkarmasın, iyi dereceler ederek bizleride gururlandırmanızı dilerim.

zannedersem sorun derginin yazı işlerinde değil, mersinde bazı arkadaşların bu işe kendilerini fazla kaptırmasıyla alakalı. sizin aracınız hakkında daha dergiye çıkmadan önce hiçbir şekilde tanımadığım bir kaç kişinin muhabbetine kulak misafiri olduğumda (olay mersin forumda olmuştur), aracınıza 4*4 sistem bile monte etmişlerdi

foruma daha önceden girmediğinizi anlıyorum, bu yüzden yorumlar ne sizin şahsınızla nede aracınızla dalga geçme mayetinde olduğunu düşünmeyin. yukarıda bahsettiğim bir grup insanın yaratmış olduğu kötü itibardan kaynaklı yorumlardır.
    NOT: dergi ile görüşerek düzeltilmesini mutlaka isteyin.

ali elbasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d16y4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes aptal bi sen biliyon yani
    buna cevap vermekte sanamı düştü

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşgeldiniz

merak ettim araba kaç hp peki gerçekte ?
    dinamo çıktısı varsa ne ala, yoksa tahmin?
    200hp ile 250 arası?
    90hp ?
    en az 500 vardır ?
    vs vs

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel bir emek var araçda iyi bir aktarma ile ve hafiflikle iyi işler çıkarabiliceğini düşünüyorum
    umarım istediğiniz sonuçları alırsınız..
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kişisel tahminime göre saglıklı 200-250 civarıdır.Dergi uçmuş biraz.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    250 vardır diyenlerdenim

+1

merakla bekliyorum
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Dr.Ecu Chiptuning KCANN_220 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kişisel tahminime göre saglıklı 200-250 civarıdır.Dergi uçmuş biraz.
    aracta gtx35 warmıs farkında mısınız bılmıyorum ama yarım tur donse o dedınız hplerı alır..

konya draglarını katılırlar herhalde o zaman goruruz kac hp bnde merak edıorum gercekten cıddı bı setup gıbı duruyor emege saygı..

ama sako turbo kıng foraweR..
    __ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
    DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı uğurlu olsun İbrahim abi.Bu arada hoşgeldin.Aracın gerçekten büyük eme ve özveri içinde hazırlanmış çok değeri olan bir araç kazasız belasız kullanın

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    250 hpyi ciddi mi söylediniz arkadaşlar merak ediyorum ya ?

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KOnu da herkes show yapıyor

bu araç stroker degilmiydi benmi yanblış hatırlıyorum 1800cc diye duymuştum

8800 devir nasıl döncekmiş merak ettim bilmedigimden soruyorum yanlış anlaşılmasın

ayrıca GTX35 olan 1800cc bir aracta 0.7 bassa zaten 300 üstü olur

200 250 diyenleri de kınıyorum
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öyle araç uzun zaman onno ustanın dükkanda kaldı zaten dışarı bile çıkmadan
    abi araç mersine satılmış sanırsam ( sahibi değişmiş ) ben yine aynı sahibidir diye laf söyledim. Vurup kaçıyor, adam değil 7000hp arabası olsa nolur diye

saygılar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)